Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη καρτας γραφικων

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις την βαλεις επανω θα απενεργοποιηθει αυτοματα η ενσωματομενη της μητρηκης οποτε δε θα υπαρξει προβλημα. :)

Δημοσ.

Σε ενα pc με on board καρτα γραφικων θελω να βαλω μια αυτονομη.Θα χρειαστω καποια ρυθμιση στο bios ή καπου αλλου ή θα την δει το pc αμμεσα ?

Ευχαριστω.

Αναλόγως την μητρική ,άλλες την βλέπουν άμεσα και άλλες απαιτούν ρύθμιση από το bios,π.χ η asrock G43 που έχω ήθελε ρύθμιση από το bios.

@phanispal ε δεν ξέρεις γιατί,για κανά μπάμ μπούμ πίου πίου :P

Δημοσ.

Μολις την βαλεις επανω θα απενεργοποιηθει αυτοματα η ενσωματομενη της μητρηκης οποτε δε θα υπαρξει προβλημα. :)

Λάθος !

Ναι θα μπεις bios και θα απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη, μετά θα κλείσεις τελείως το pc, αν εχει το τροφοδοτικό σου διακόπτη on/off καλό είναι να το κλείσεις και αυτο.Θα βάλεις την καινούργια σου κάρτα στην pci-e και είσαι κομπλέ..

Δημοσ.

Λάθος !

Ναι θα μπεις bios και θα απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη, μετά θα κλείσεις τελείως το pc, αν εχει το τροφοδοτικό σου διακόπτη on/off καλό είναι να το κλείσεις και αυτο.Θα βάλεις την καινούργια σου κάρτα στην pci-e και είσαι κομπλέ..

Τι ρυθμιση να θελει ρε φιλε ...

Απλα τη βαζεις πανω και τελος ...

Οι μητρικες που θελουν ρυμιση ειναι ΣΠΑΝΙΕΣ ...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά εδω και καιρό μου αναβοσβήνει η οθόνη του pc μου. Δηλαδή η οθόνη γίνεται μαύρη για 2 δευετερολεπτα και μετά η εικόνα επανερχεται. Αυτο συμβαίνει όταν πάω να δω φωτογραφίες στον Facebook , στα βιντεο αλλα και σε άλλες σιγμές οταν πληκτρολογώ.Ελεγξα τα καλώδια εαν εφαπτουν καλά και αν υπήχε πρόβλημα στην οθόνη( συνδεσα το pc με άλλη οθόνη και πάλι το ίδιο πρόβλημα). Λέω μήπως φταίει η κάρτα γραφικών; Νομίζω πως είναι ενσωματωμένη γιατί δεν βρήκα ανεξάρτητη κάρτα γραφικων μέσα στο κουτί. Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών ; Είναι Intel® 945 Express Chipset Family ( αν λέγεται ετσι), με windows xp home, 2,93 ghz επεξεργαστή. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά εδω και καιρό μου αναβοσβήνει η οθόνη του pc μου. Δηλαδή η οθόνη γίνεται μαύρη για 2 δευετερολεπτα και μετά η εικόνα επανερχεται. Αυτο συμβαίνει όταν πάω να δω φωτογραφίες στον Facebook , στα βιντεο αλλα και σε άλλες σιγμές οταν πληκτρολογώ.Ελεγξα τα καλώδια εαν εφαπτουν καλά και αν υπήχε πρόβλημα στην οθόνη( συνδεσα το pc με άλλη οθόνη και πάλι το ίδιο πρόβλημα). Λέω μήπως φταίει η κάρτα γραφικών; Νομίζω πως είναι ενσωματωμένη γιατί δεν βρήκα ανεξάρτητη κάρτα γραφικων μέσα στο κουτί. Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών ; Είναι Intel® 945 Express Chipset Family ( αν λέγεται ετσι), με windows xp home, 2,93 ghz επεξεργαστή. Ευχαριστώ.

Ποια είναι η μητρική σου;

Δεν ξέρω , πως το βλέπεις αυτό;

Δημοσ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΩΡΑ

Με το cpu-z, στην καρτέλα Mainboard.

Ή στο κουτί της, ή ανοίγοντας τον πύργο και τσεκάροντας την ίδια τη μητρική.

Αυτη τη στιγμή είμαι στο λαπτοπ, θα σου πω αυριο για την μητρική του pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...