Προς το περιεχόμενο

Πως θα μειώσω τον θόρυβο????

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ειπες οτι τα πτερυγια του ανεμιστηρα ειναι καθαρα, αλλα πρεπει να κοιταξεις και ακριβως απο κατω, αναμεσα στον ανεμιστηρα και την ψυκτρα. Εκει συνηθως δημιουργειται ενα στρωμα σκονης, που πολλες φορες φτανει να κλεινει εντελως την εισοδο του αερα απο τον ανεμιστηρα στην ψυκτρα, και βρισκεται και σε τετοιο σημειο που δυσκολα το βλεπεις με την πρωτη ματια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επομενως παω για αλλαγη ψυκτρας.... αμα θελετε να προτεινετε καποιες θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα και να μου πειτε και αν αξιζει τον κοπο να το κανω μονος μου ή αν θα με παιδεψει....

ενταξει δεν θελω να τον κανω και σαν λαπτοπ αλλα να μπορω να κοιμαμαι στο δωματιο και να δουλευει ο υπολογιστης... τωρα κανει σαν πιστολακι για τα μαλλια :P ευχαριστω πολυ για ολα :rolleyes: τωρα θα ψαξω να βρω μεσα στο forum μπας και εχει ανεβασει κανεις τιποτα οδηγιες για το πως αλλαζουμε ψυκτρα...

απ'οτι βλεπω η ψυκτρα που μου προτεινες εχει απο μονη της θερμοαγωγιμη παστα...επομενως δεν χρειαζεται να βαλω εγω.ετσι δεν ειναι???

Όχι, δε χρειάζεται, εκτός κι αν είναι εύκολο να προμηθευτείς μια καλύτερη και δοκιμασμένη λύση, όπως η Arctic Silver 5 ή η Arctic Ceramique.

Δε θα δεις διαφορές βέβαια, ελάχιστες ίσως.

ασε καλυτερα να το βαλω ετσι γιατι πρωτη φορα κανω αυτη η διαδικασια και αμα γινει κανενα μπερδεμα με την παστα θα μου ανεβασει θερμοκρασια και θα πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη.... παντως να σε ρωτησω κατι ακομα αμα αφαιρεσω την ηδη υπαρχουσα ψυκτρα με αυτον τον τροπο

θα ειναι οκ???αμα βαλω καθαρο οινοπνευμα στο χαρτι θα καθαρισει καλα η επιφανεια του cpu χωρις να δημιουργηθει καποιο προβλημα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...