Προς το περιεχόμενο

Πως θα μειώσω τον θόρυβο????

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν υπολογιστή 4ετίας ο οποίος τωρα τελευταία κάνει πολύ θόρυβο... Βέβαια από την πρώτη μέρα έκανε θόρυβο αλλά τώρα τελευταία δεν αντέχεται-σκέτη ζαλάδα :P - αν και τον άνοιξα και τον καθάρισα δεν άλλαξε τίποτα.... Μήπως ξέρει κανείς ποιός ανεμιστήρας μπορεί να ευθύνεται γι'αυτό (λίγο χαζή ερώτηση αλλά προσπαθώ κ εγώ να βγάλω άκρη... :blink: )??? Και αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια λύση.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνηθως οι ανεμιστηρες του επεξεργαστη ευθυνονται. Αλλαξε το. Πιεσε με προσοχη με κατι το ανεμιστηρακι για να σταματησει και δες αν σταματαει ο θορυβος

Δημοσ.

Πες μας σε πρώτη φάση τι φοράει το μηχανάκι σου: τι ψήκτρες (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, ίσως σε HDD), ποιό τροφοδοτικό έχεις, τι ανεμιστήρες και που (μάρκα/τύπος και μέγεθος), τι κουτί έχεις...

Χωρίς αυτά τα βασικά στοιχεία, ψάχνουμε στα τυφλά.

Δημοσ.

Ουπς παράλειψη... :P Λοιπόν CPU : INTEL PENTIUM D 3.00 GHZ SOCKET 775 LGA, VIDEO CARD : nVIDIA GEFORCE GT 220, HDD: SEAGATE ST 3160812 AS 160 GB, και από κουτί έχω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Turbo-X-Middle-Atx-Pl05A-Bk-420W-PL05A-BK-SV.htm με ενσωματωμένο τροφοδοτικό στα 420W.... Αυτά :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον τα σταματησα ολα και διαπιστωσα οτι ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ειναι αυτος που κανει σαν βουβουζελα :P το τροφοδοτικο ακουγεται αλλα ανεπαισθητα...Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :rolleyes: και θελω να ρωτησω τωρα αν μπορω να αλλαξω μονος μου την ψυκτρα του επεξεργαστη, ποσο κανει μια αξιολογη και κυριως αθορυβη και αν εχετε εσεις να μου προτεινετε καποια.....

Δημοσ.

ΜΠΑ ΟΧΙ ΑΠΌΣΟ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ... Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΑ.ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ..... :unsure:

Δημοσ.

τσέκαρε με το pc wizard σε τι στροφές τρέχει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή

εμένα στο παλιό pc ήταν στις 3000 στροφές και έπρεπε να τον κατεβάσω από το bios

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...