kostas0928 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Άλλωστε, αν οι ίδιοι οι web developers δεν τον "αποκλείσουν", ο χρήστης δεν θα δεί ποτέ την ανάγκη αναβάθμισης σε άλλον καλύτερο browser. +1000 thano. Αν ο χρήστης δε νιώσει οτι κάτι δεν πάει καλά με το Browser του (επειδή κάποιοι κακομοίρηδες έκατσαν και έφαγαν Χ επιπλέον ωρες για να κάνουν την ιστοσελίδα συμβατή ) δεν θα μπει στη διαδικασία να αλλάξει. Με το να καθόμαστε να γράφουμε συμβατό κώδικα για τον ΙΕ6 είναι ουσιαστικά σαν να ενθαρρύνουμε τους χρήστες να συνεχίσουν να τον χρησιμοποιούν. Και οπως έχω γράψει και παλαιότερα σε ανάλογο topic : Δε μπορούμε να στραβώνουμε το γιαλό για να μην καταλάβουν κάποιοι χρήστες ότι αρμενίζουν στραβά.
jms Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 να προσπαθείς να κάνεις ένα σύνθετο site συμβατό με ie6 είναι το λιγότερο χάσιμο χρόνου. Άποψη μου ότι κατασκευάζουμε το site συμβατό με τα stadards και μετά με το διάσημο stylesie αρχείο περνάμε τις αλλαγές για τρανταχτά θέματα(αν υπάρχουν) για explrorer. Οτιδήποτε άλλο είναι και χάσιμο χρόνου και αντιπαραγωγικό (διαιώνιση κατάστασης). Τώρα πως θα πείσουμε κάποιον ότι ξέρεις τι δεν φταίμε εμείς αν πάει κάπου και τα δει αλλού για αλλού(ή του το πει ο geek του χωριού, που ακόμα έχει windows 2000 και ie5.5) είναι εντελώς άλλο θέμα, που ταιριάζει ας πούμε με το θέμα πως θα πείσουμε τον άλλον ότι το site του δεν πρέπει να χει μουσική και πολλά τέτοια πράγματα πάντως μιας και το φερε η κουβέντα, μπορείτε να παίρνετε μαζί σας την portable έκδοση του http://www.qtweb.net/ που έχει το webkit του safari (100/100 στο σχετικό τεστ σύμφωνα πάντα με δική τους πηγή) αν θέλετε να δείξετε κάτι και να στε σίγουροι για το αποτέλεσμα.
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ παντος τον εχω γραμμένο τον IE...φτάνει που σερφάρει με αυτον σχεδον ολος ο κοσμακης(μιας δεν δεν ξερουν τι ειναι το firefox).Browser του 2000 και εξακολουθει και υπαρχει?????Μετά σου λενε βγηκε IE 8 ε και? Οποτε εγω τον αφήνω και ασχολούμαι με τους αλλους browser.. Απλά αφήνω οποιονδήποτε browser και γράφω σύμφωνα με τα πρότυπα. Όποιος browser το διαβάσει έχει καλώς. Αν ο πελάτης το ζητήσει, μπορώ να ασχοληθώ με μεμονωμένους browser ξεχωριστά για να αντιμετωπίσω τις ιδιαιτερότητές τους. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την επιλογή μου, καθώς θεωρώ ότι προσωπικά είμαι εντάξει. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.