palavomaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα θα ήθελα να μου προτείνετε να αγοράσω μία καλή φωτογραφική μηχανή μέχρι 140 περίπου ευρώ που να βγάζει καθαρές φωτογραφίες με καλά χρώματα και να έχει καλή απόδοση σε σκοτεινούς χώρους.Διότι η παλιά μου sony Dsc-S930 στο τελευταίο ήταν πραγματικά αίσχος.Με ευρυγώνιο φακό θα βρώ κάτι???.Περιμένω τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Σε αυτο το budget δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Για το σκοταδι,οπως εχει ειπωθει και εδω,θελει τριποδο.Γι αυτο και σου προτεινω την Canon Ixus 120 IS η την Panasonic Lumix DMC-FS11 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Με 140euro μηχανή ούτε τη μέρα δεν βγάζεις καλές photos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ούτε το τρίποδο θα βοηθήσει. Οι μηχανές σε αυτά τα λεφτά δύσκολα να έχουν επιλογή για ταχύτητα κλείστρου, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την λήψη στο σκοτάδι. Αλλά και να βρεθεί κάποια με αυτό το χαρακτηριστικό, ο φακός της δεν θα είναι και πολύ της προκοπής, οπότε η φωτό θα έχει πάρα πολύ θόρυβο. Για να βγάλεις αξιοπρεπείς φωτογραφίες στο σκοτάδι, πρέπει να κινηθείς στα 300 ευρώ. Εξαρτάται βέβαια τί ψάχνεις, εγώ ούτε με την G11 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις νυχτερινές της λήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Με 140euro μηχανή ούτε τη μέρα δεν βγάζεις καλές photos. συμφωνω.μην περιμενεις και πολλα πολλα με 140 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palavomaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά αγόρασα την Nikon S3000 μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα αποτελέσματα της.Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.