Προς το περιεχόμενο

excel-Λάθος σε μακροεντολή

nik314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να γράψω μακροεντολή. Κάθε φορά που το κάνω μου βγαίνει μήνυμα : " compile error, invalid use of property "

Για παράδειγμα , προσπαθώ να κάνω copy paste ένα ονοματεπώνυμο στο ίδιο φύλλο.

Sub Macro1()

'

' Macro1 Macro

'

' Keyboard Shortcut: Ctrl+r

'

Range& VB_VarUserMemIdA1: B1VB_VarUserMemId '+Select

Selection Copy

Range& VB_VarUserMemIdA5VB_VarUserMemId '+Select

ActiveSheet Paste

End Sub

Ο debugger μου δείχνει το Range &. Καμια ιδέα; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μήπως να μας εξηγούσες τι ακριβώς θέλεις να κάνει η μακροεντολή; Να αντιγράφει το ονοματεπώνυμο από συγκεκριμένη θέση σε συγκεκριμένη θέση; Να αντιγράφει το ονοματεπώνυμο από επιλεγμένη θέση σε συγκεκριμένη θέση; Να αντιγράφει το ονοματεπώνυμο από συγκεκριμένη θέση σε επιλεγμένη θέση; Διευκρίνισε !!! Ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Αυτή η μακρο απλώς αντέγραφε ένα ονοματεπώνυμο που βρισκόταν στην πρώτη γραμμά, στη τέταρτη γραμμή. Στην αρχή, προσπάθησα να κάνω record μια πολύ πιο σύνθετη. Επειδή μου έβγαζε συνέχεια error, δοκίμασα με πολύ απλές macro και ΟΛΕΣ μου βγάζουν το ίδιο λάθος.

Δημοσ.

nikomas50 η μακρο τρέχει βέβαια και σε ευχαριστώ. Η απορία βέβαια παραμένει. Πως είναι δυνατό να βγαίνει λάθος μια macro που γίνεται recording. Ο σκοπός μου ήταν από την αρχή να προσδιορίσω το λάθος στο recording γιατί είναι πιο εύκολο βέβαια να κάνεις αυτό παρά να γράφεις κώδικα

Δημοσ.

Ψάξε στο Google για Range& VB_VarUserMemId Υπάρχουν αρκετές σχετικές αναφορές και ίσως βρεις άκρη. Δυστυχώς οι γνώσεις μου στο θέμα είναι περιορισμένες και αδυνατώ να βοηθήσω περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...