gagarin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα... Προχθές πέρασα στο netbook μου (msi wind u100plus) μια έκδοση snow leopard... Όλα δουλεύουν ρολόι Αλλά ειναι πρώτη φορά που δουλευω σε περιβάλλον Mac... Θα ήθελα λοιπόν μερικές συμβουλές όσον αφορά μερικά προγράμματα... 1)Ποιο είναι το καλύτερο προγράμμα για να βλέπω ταινίες(Θέλω Ένα προγράμμα να ανοίγει όλων των ειδών τα αρχεία mkv,avi,flv,3gp,wmv και οτιδήποτε άλλο) 2)Θέλω έναν άλλον mp3 player κάτι σαν winamp...(στο pc έχω το foobar) 3)Εκτός απο το ifile Υπάρχει κάποιο άλλο προγράμμα για διαχείριση αρχείων όπως είναι στα windows το total commander... 4)αν κάνω update το λειτουργικό μου θα Έχω πρόβλημα; Αυτά για αρχή... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 1)VLC 2)VLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Για μουσική , προτιμώ VOX , είναι μικρό και όταν βάζεις ένα mp3 απο ένα φάκελο , παίζει και όσα έχεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την γρήγορη απάντηση... Κατέβασα το VLC αλλα έχω το εξής πρόβλημα... Δεν το βρίσκω στον φάκελο με τα applications...Mόλις κλείσω το πρόγραμμα και πατήσω eject απο το πακέτο στην επιφάνεια εργασίας δεν υπάρχει... Τι πρέπει να κάνω...(μπορεί να ακούγεται χαζό αλλα δεν γνωρίζω και πολλά απο το νέο μου λειτουργικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 To κατέβασες και τι έκανες μετά?Δεν το έκανες drag n drop στο applications folder?Αμα δεις εχει shortcut αριστερά του applications. Τραβα το και καντο + εκεί.Αν θες αυτόματο κατέβασμα και install, στυλ iphone,ipod touch,iPad περίμενε το καλοκαίρι που θα βγεί το Lion... Στo windows δεν νομίζω να γινόταν η εγκατασταση μόνο με κατέβασμα,επρεπε να κάνεις μερικά κλικ ακόμα για να εγκατασταθεί.Στα mac στις περισσότερες φορές ένα drag n drop αρκει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Nα σαι καλα ρε φιλαρακο... Αυτο ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε το movist για κάθε είδος video. Πολύ πιο ελαφρυ κ γρήγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
February 30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις για το πρώτο σου ερώτημα και το MPlayer OSX Extended. Το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ή δυσκολίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.