Tenshi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μην το λες, μην το λες... Δεν καψουρεύονται όλοι με την πρώτη ματιά My 2 cents!
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μην το λες, μην το λες... Δεν καψουρεύονται όλοι με την πρώτη ματιά συμφωνω, για την ακριβεια πλεον δεν πιστευω στον κεραυνοβολο ερωτα. πιστευω ομως ακομα στο κεραυνοβολο ξενερωμα και αντιπαθεια.
Zugzwang Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 συμφωνω, για την ακριβεια πλεον δεν πιστευω στον κεραυνοβολο ερωτα. πιστευω ομως ακομα στο κεραυνοβολο ξενερωμα και αντιπαθεια. Είπα και πριν ότι λόγω ηλικίας δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία αλλά αυτό μου 'χει τύχει (ν' αλλάξω γνώμη στην πορεία). [edited]
aledjo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ΡΕ ακουστε τον εμπειρο και αφηστε της θεωριες. εδω μιλαω με πραξεις.... οποιαδηποτε γυναικα μπορει να πεσει αρκει να προσαρμοστεις! το πως θα προσαρμοστεις ειναι αλλο ταλεντο... χρειαζεται τεραστια πειρα για να αναγνωρισεις τι "θελει" ο οργανισμος της που τις περισσοτερες φορες δε το ξερουν ουτε οι ιδιες. ακουστε τι σας λεω.... γινεται! αλλα δεν ειναι αυτος ο στοχος μου (πλεον)
fireflies Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Είπα και πριν ότι λόγω ηλικίας δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία αλλά αυτό μου 'χει τύχει (ν' αλλάξω γνώμη στην πορεία). [edited] Zugzwang, εγώ, λόγω ηλικίας, συμφωνώ με όλα τα ποστς σου εδώ.
Zugzwang Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Zugzwang, εγώ, λόγω ηλικίας, συμφωνώ με όλα τα ποστς σου εδώ.
tsifotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μαλλον αναφερθηκε στον κλασικ Ζηκο του Χατζηχρηστου που ο αφεντικος του ο μπακαλογατος ειναι κατα φαντασιαν υποψηφιος γαμπρος για την πιτσιρικα, παει να το παιξει λαρτζ αλλα η μικρομπακαλοσυνη του δεν τον αφηνει να μην τυλιξει λουλουδια στο χαρτι του χαλβα απ το μαγαζι, ειναι και λιγο τσιγγουνουλης. Ον τοπικ τωρα, aledjo θα εισαι ΤΟΣΟ ειλικρινης με την αλλη τοσο ωστε να της πεις "καλα ε, με το να ειμαι ο εαυτος μου σε εχω κερδισει πολυ, ειμαι τοσο σιγουρος που το συζηταω στα φορουμ, παρολο που αν ησουνα μικροτερη για να μου κατσεις θα σου πουλουσα παραμυθι". Πιστευω ειναι next level και αν το τολμουσες θα εκανες τον κυριο Μιγιαγκι περηφανο (αλλη σινε-αναφορα που βαριεμαι να εξηγησω)
panagos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ον τοπικ τωρα, aledjo θα εισαι ΤΟΣΟ ειλικρινης με την αλλη τοσο ωστε να της πεις "καλα ε, με το να ειμαι ο εαυτος μου σε εχω κερδισει πολυ, ειμαι τοσο σιγουρος που το συζηταω στα φορουμ, παρολο που αν ησουνα μικροτερη για να μου κατσεις θα σου πουλουσα παραμυθι". Πιστευω ειναι next level και αν το τολμουσες θα εκανες τον κυριο Μιγιαγκι περηφανο (αλλη σινε-αναφορα που βαριεμαι να εξηγησω) Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει την ειλικρίνεια από το αλαζονικό θράσος.
ClouD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 οι γυναίκες πέφτουν και με τρικλοποδιές. :ρ επίσης, μια μικρή εμμονή: αληθινή πρόταση: 1 + 1 = 2 πραγματική πρόταση: 1 + 1 >= 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.