35apontos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ο καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του ρε παιδιά. Κάποιες γουστάρουν παραμύθι, κάποιες γουστάρουν την «αλήθεια» κάποιες γουστάρουν τα πρεζάκια, γούστα είναι αυτά. Όταν είπα να την φτύσεις που πέσανε να με φάνε οι δεσποινίδες, δεν εννοώ να το κάνεις εσκεμμένα για να την κερδίσεις (όχι ότι δεν πιάνει σε κάποιες), αναφέρομαι σε περιπτώσεις που εσύ είσαι «αλλού» και αυτή κόλλησε μαζί σου γιατί της τραγουδάς στην καρδιά της το περχάψ των κέϊκ. \μ/ Τώρα όσον αφορά την αλήθεια, θεωρώ λίγο χαζομάρα σε γενικές γραμμές, να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε μία κοπέλα από τις πρώτες μέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι αυθεντικός μαζί της απλά να της δώσεις έμμεσα να καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από την κλειτορίδα της. Nαι,αλλά αν το κάνεις,"you can ring my bell"...
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Η γυναίκα θέλει παραμύθια. Τέλος. Σωστός. Με την αλήθεια δεν ρίχνεις εύκολα τις γυναίκες. Τουλάχιστον όχι στην αρχή. Πρέπει κάπως να εντυπωσιαστεί και να πειστεί. Αργότερα, αν συνεχιστεί η σχέση, επέρχεται η συνήθεια και χτίζεται σιγά-σιγά η εμπιστοσύνη. Αλλά και πάλι δεν χρειάζονται πολλές αλήθειες. Πρέπει η γυναίκα να νιώθει συνέχεια επιθυμητή, ακόμη και να είναι 50 ετών και 100 κιλά. Πρέπει επίσης να νομίζει ότι ο δικός της άντρας, είναι επιτυχημένος... ακόμη και αν είναι στα λόγια και στο παραμύθι (βλέπε κομματόσκυλα ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΠΚΣ)
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω λέγεται παρλαπίπας αυτός που το κάνει αυτό. Ιδιαίτερα αν δεν ξέρει τίποτα για κάποιο θέμα και επιμένει οτι έχει δίκιο. Δεν ειπα πουθενα για επιμονη. Και συμφωνω με τον slygeo.
tarantules Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ...Έχω φίλη, που ανέχεται εδώ κ 2 χρόνια ένα αριστερό π@π@ρι, γράψιμο, κλάσιμο, προσβολές. Τη φλόμωσε στο ψέμα, την κυνήγησε μηηηνες, την έστηνε στη δουλειά της, την έλουζε στα τηλεφωνήματα, λελουδα με μυροβόλο χαρτί χαλβά κλπ. Και την έριξε τελικά. Και μόλις την πέρασε μερικά χεράκια, την άρχισε στην εγγραφή. Και να σου οι αυτοκτονικές κ οι αυτοκαταστροφικές τάσεις στην ηλίθια. Όπως υπάρχουν και γυναίκες εκδικητικές που βρίσκουν ευαίσθητους άντρες και τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη... Για μένα είναι συνένοχες και οι 2 πλευρές σε αυτό το ανώμαλο παιχνίδι δύναμης που συμβαίνει κατά 99% στις σημερινές σχέσεις. Δεν ξέρω εαν το έχετε παρατηρήσει αλλά στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις γάμο να στεριώνει όπως τις εποχές των γονιών μας... Κανείς πλέον δεν νερώνει το "κρασί" του.Στα καλά είμαστε όλοι μια χαρά.Στα ζόρια και στην πρώτη δυσκολία δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας.(και για τους άντρες ισχύει αυτό και για τις γυναίκες). Αυτού του είδους οι σχέσεις εξουσίας μεταξύ αδύναμου-δυνατού εμπεριέχει μεγάλες δόσεις μαζοχισμού. Η γυναίκα που κάθεται και υπομένει και λούζεται μια άξεστη συμπεριφορά από το συζυγό της, είναι κλεισμένη στο δικό της κόσμο και έχει βάλει τα δικά της στεγανα στο τι σημαίνει γι αυτήν σωστό και τι λάθος. Ο άντρας που ανέχεται αντίστοιχα την άξεστη συμπεριφορά της γυναίκας του, είναι επίσης κλεισμένος στον δικό του διαστρεβλωμένο κόσμο. Γενικότερα αυτού του είδους οι σχέσεις είναι αρρωστημένες. Το κλειδί στις σχέσεις είναι να έχεις τη δύναμη και να μην μπαίνεις στον πειρασμό να τη χρησιμοποιείς για να επιβληθείς στον αδύναμο σύνδροφό σου. Με άλλα λόγια : Κατανόηση. Ακόμα και αν έχουμε δίκιο και ο άλλος άδικο, δεν είναι ντροπή να κάνουμε ένα βήμα πίσω.
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Νταξει για να λεμε και του στραβου το δικιο και να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου... Οταν μεγαλωνει η αλλη αρχιζει και φευγει η μπογια της και σου λεει κατσε να βρω εδω εναν "καλο" να τον παντρευτω γιατι μετα μας βλεπω αναγκαστικα στο ραφι διπλα απο την κρεμα Γιωτης...(που τη χρησιμοποιουμε αραια και που) Ο αλλος ειναι τοσο πορωμενος που επειδη συνηθως αυτη ειναι πιο ωραια απο αυτον. Σου λεει χαλαλι ρε φιλε εφαγα τη φολα τοσα χρονια αλλα επιτελους δικαιωθηκα, ηρθε μια καλη γυναικα και ομορφη στη ζωη μου...αχχχχχχ Με λιγα λογια γινεται ενας υποσυνηδειτος διακανονισμος κατω απο το τραπεζι της σχεσης. Αυτα που λεω τα εχω συμπερανει απο τους συγγενεις μου, συμπολιτες μου κλπ που οταν το κοντερ χτυπαει 30 περιπου ξαφνικα βρισκουν την αγαπη...και δε λεω οντως την βρισκουν γιατι αμα ψαχνεις το βρισκεις ή το φτιαχνεις αν δε το βρεις.. **Ειμαι 23 και παιζει να λεω τρελες πιπες αλλα ειπα να εκθεσω την αποψη μου. ναι ισχυει και αυτο αλλα ακομα και εκει υπαρχει η δοση της αληθειας. καθεται και σκεφτεται "νταξει εφαγα τοσους μαλακες στη μαπα τοσα χρονια, ψευτες υποκριτες κτλ, αυτος τουλαχιστον μου λεει αληθεια" καπως ετσι. βεβαια αυτο μπορεις να το πεις συμβιβασμο...
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 <br /><br /><br /> Είναι 32. καλα υπαρχουν και εξαιρεσεις.... αλλες ειναι 40αρες και τρεχουν με το μινι στα clubs σαν 16χρονα
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Έχω φίλη, που ανέχεται εδώ κ 2 χρόνια ένα αριστερό π@π@ρι, γράψιμο, κλάσιμο, προσβολές. Τη φλόμωσε στο ψέμα, την κυνήγησε μηηηνες, την έστηνε στη δουλειά της, την έλουζε στα τηλεφωνήματα, λελουδα με μυροβόλο χαρτί χαλβά κλπ. Και την έριξε τελικά. Και μόλις την πέρασε μερικά χεράκια, την άρχισε στην εγγραφή. Και να σου οι αυτοκτονικές κ οι αυτοκαταστροφικές τάσεις στην ηλίθια. Και αυτό για 5(!) κρεβάτια μέσα σε 2 χρόνια. Εγώ, απο την άλλη, είμαι πιο biatch. Τώρα, θα ήξερε ο τύπος τι γεύση έχουν. Δεν την εριξε.Επεσε μονη της. Αν λοιπον , μιλωντας γενικα τωρα , καποιος ξεκαθαρισει την θεση του λεγοντας (η δειχνοντας )''οτι θελει να περνανε καλα'' ας μην ''συμφωνησει'' η γυναικα εχοντας στο μυαλο της οτι με τον καιρο θα τον στρωσει.Πολυ δε περισσοτερο επειδη εχει πατησει 30,35 και το καμπανακι της μητροτητας εχει αρχισει και βαραει.Σε πολλους και πολλες αρεσει το παιχνιδι αλλα κλαψουριζουν αμα χασουν.(η αλλη αληθεια)
ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν την εριξε.Επεσε μονη της. Αν λοιπον , μιλωντας γενικα τωρα , καποιος ξεκαθαρισει την θεση του λεγοντας (η δειχνοντας )''οτι θελει να περνανε καλα'' ας μην ''συμφωνησει'' η γυναικα εχοντας στο μυαλο της οτι με τον καιρο θα τον στρωσει.Πολυ δε περισσοτερο επειδη εχει πατησει 30,35 και το καμπανακι της μητροτητας εχει αρχισει και βαραει.Σε πολλους και πολλες αρεσει το παιχνιδι αλλα κλαψουριζουν αμα χασουν.(η αλλη αληθεια) Καλα αυτο ειναι αλλη παπαρια που κανουν. Το υπουλο μυαλο τους νομιζει (λανθασμενα φυσικα) οτι ειναι αρκετα ικανες για να "στρωσουν" καποιον.
Zugzwang Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιες γουστάρουν παραμύθι, κάποιες γουστάρουν την «αλήθεια» κάποιες γουστάρουν τα πρεζάκια, γούστα είναι αυτά. Επίσης κάποιες γουστάρουν φτύσιμο πού και πού, κάποιες είναι τρελά ανασφαλείς και θέλουν διαρκή στοργή, άλλες τη βρίσκουν με τους μυστηριώδεις, μερικές με τους "έξω καρδιά", υπάρχουν κοπέλες που καψουρεύονται όταν τις κάνεις να ζηλέψουν και περιπτώσεις που όταν σε δουν με άλλη, απομακρύνονται. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πιστεύω πως ΔΕΝ υπάρχει "κλειδί της επιτυχίας" ούτε στις γυναίκες, που λέει ο θεματοθέτης, αλλά ούτε στους άντρες. Συμφωνώ με την άποψη να είσαι ειλικρινής και όχι δήθεν αλλά αυτό δε συνεπάγεται σε καμία περίπτωση ότι θα ρίξεις εκείνη που έχεις σταμπάρει. Κι αυτό γιατί δεν κολλάμε όλοι μεταξύ μας και "το παπούτσι που ταιριάζει στον έναν, χτυπάει έναν άλλο". Μπορεί να έχω ελάχιστη εμπειρία λόγω ηλικίας αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι με το να είσαι αυθεντικός και (έρχεται το κλισέ) "ο εαυτός σου", δεν αυξάνονται οι πιθανότητες να ρίξεις οποιαδήποτε κοπέλα αλλά να βρεις κάποια που θα κολλάτε και θα περνάς καλά μαζί της.
SteveAngello Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 E oχι ρε aledjo. Ξερεις την ΑΛΗΘΕΙΑ εδω και 4(!!!) χρονια και τωρα αξιωθηκες να μας την πεις και μας? Shame on you...
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 η αληθεια ξερετε ποια ειναι; οτι αμα δεν μας κανετε κουκου εξαρχης, οτι στρατιγικη να βαλετε μπροστα δεν θα καταφερετε τπτ. :P
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 η αληθεια ξερετε ποια ειναι; οτι αμα δεν μας κανετε κουκου εξαρχης, οτι στρατιγικη να βαλετε μπροστα δεν θα καταφερετε τπτ. :P Αυτο σας εχουμε αφησει να πιστευετε.Ειναι και αυτο μερος της στρατηγικης :lol:
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο σας εχουμε αφησει να πιστευετε.Ειναι και αυτο μερος της στρατηγικης :lol: μπαααα δεν το πιστευω. ειμαι παρα πολυ ξερο κεφαλι, αμα δω καποιον και εξαρχης πως "σε αυτον δεν καθομαι" για τον χ ψ λογο, οοοοοτι και να κανει οσο και να με γοητευσει δεν προκειται να γινει τπτ γτ ετσι το σκεφτηκα εξ αρχης. ξερο ξερο κεφαλι
Zugzwang Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εαν το έχετε παρατηρήσει αλλά στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις γάμο να στεριώνει όπως τις εποχές των γονιών μας... Καλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Πιστεύω πως έχεις εν μέρει δίκιο σ' αυτό που λες αλλά ο λόγος γι' αυτό δεν είναι άλλος απ' το ό,τι οι γυναίκες πλέον έχουν ανώτερη μόρφωση σε σχέση με παλιότερα και ξέρουν τα δικαιώματά τους. Πριν χρόνια μένανε κλεισμένες σπίτι, κάνανε όλες τις δουλειές του νοικοκυριού, περιμένανε τον άντρα να γυρίσει απ' το καφενείο, πήγαινε το κέρατο σύννεφο, τρώγανε και καμιά ξανάστροφη και λέγανε κι ευχαριστώ! Τώρα... υπάρχει πίεση και στον άντρα και στη γυναίκα λόγω δουλειάς και κούρασης plus του ό,τι με το παραμικρό η γυναίκα την κάνει! Κέρατο ---> "μου θίγεις την αξιοπρέπεια", βιοπραγία --> "ασκείς ενδοοικογενειακή βία, θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου" κ.ο.κ (sorry για το οφ τόπικ) η αληθεια ξερετε ποια ειναι; οτι αμα δεν μας κανετε κουκου εξαρχης, οτι στρατιγικη να βαλετε μπροστα δεν θα καταφερετε τπτ. :P Μην το λες, μην το λες... Δεν καψουρεύονται όλοι με την πρώτη ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.