Προς το περιεχόμενο

Η αλήθεια ειναι το κλειδι

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω φίλη, που ανέχεται εδώ κ 2 χρόνια ένα αριστερό π@π@ρι, γράψιμο, κλάσιμο, προσβολές.

Τη φλόμωσε στο ψέμα, την κυνήγησε μηηηνες, την έστηνε στη δουλειά της, την έλουζε στα τηλεφωνήματα, λελουδα με μυροβόλο χαρτί χαλβά κλπ.

Και την έριξε τελικά.

Και μόλις την πέρασε μερικά χεράκια, την άρχισε στην εγγραφή.

Και να σου οι αυτοκτονικές κ οι αυτοκαταστροφικές τάσεις στην ηλίθια.

ε βαζω στοιχημα οτι ειναι σε σχετικα μικρη ηλικια.

εγω γραφω και στο αρχικο ποστ οτι αυτο που λεω ισχυει ολο και περισσοτερο οσο μεγαλωνει μια γυναικα.

και αυτη καποτε θα βρει το δρομο της....

Δημοσ.

Ας πω και 'γω τη μαλακία μου.

Bad boys only.

ΤΕΛΟΣ.

οχι δε λες μαλακιες, ισχυει αυτο αλλα για τις μικρες ηλικιες.

εχεις δει καμια ξαδερφη σου, θεια σου, αδερφη σου, γνωστη σου που να παντρευτηκε bad boy?

Δημοσ.

μη σου πω για ακομα πιο γρηγορα one night stand που κανουν πολλοι/ες

εγω το εχω παραπονο παντος.

δε εχω καταφερει να κανω one night stand, θελουν και την αλλη μερα...

:lol: :lol:

kingofthreadsfq1.jpg

Δημοσ.
<br /><br />

<br />

ε βαζω στοιχημα οτι ειναι σε σχετικα μικρη ηλικια.<br />

εγω γραφω και στο αρχικο ποστ οτι αυτο που λεω ισχυει ολο και περισσοτερο οσο μεγαλωνει μια γυναικα.<br />

και αυτη καποτε θα βρει το δρομο της....<br />

<br /><br /><br />

Είναι 32.

Δημοσ.

Νταξει για να λεμε και του στραβου το δικιο και να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου...

Οταν μεγαλωνει η αλλη αρχιζει και φευγει η μπογια της και σου λεει κατσε να βρω εδω εναν "καλο" να τον παντρευτω γιατι μετα μας βλεπω αναγκαστικα στο ραφι διπλα απο την κρεμα Γιωτης...(που τη χρησιμοποιουμε αραια και που)

Ο αλλος ειναι τοσο πορωμενος που επειδη συνηθως αυτη ειναι πιο ωραια απο αυτον. Σου λεει χαλαλι ρε φιλε εφαγα τη φολα τοσα χρονια αλλα επιτελους δικαιωθηκα, ηρθε μια καλη γυναικα και ομορφη στη ζωη μου...αχχχχχχ

Με λιγα λογια γινεται ενας υποσυνηδειτος διακανονισμος κατω απο το τραπεζι της σχεσης.

Αυτα που λεω τα εχω συμπερανει απο τους συγγενεις μου, συμπολιτες μου κλπ που οταν το κοντερ χτυπαει 30 περιπου ξαφνικα βρισκουν την αγαπη...και δε λεω οντως την βρισκουν γιατι αμα ψαχνεις το βρισκεις ή το φτιαχνεις αν δε το βρεις..

**Ειμαι 23 και παιζει να λεω τρελες πιπες αλλα ειπα να εκθεσω την αποψη μου.

Δημοσ.

Θα προτιμήσω την "ειλικρίνεια" αντί της αλήθειας. Η ειλικρίνεια λοιπόν θα πρέπει να είναι αυθόρμητη - και "αληθινή"- και όχι να αποτελεί μέρος μιας τακτικής για να "ρίξεις" κάποιον. Οι τακτικές όλων των ειδών κάποια στιγμή φθείρουν. Imo δεν πρόκειται περί μυστικού. Μπορείς βέβαια μάθεις να είσαι ειλικρινής αλλά από ένα σημείο και μετά, ή τό'χεις ή δεν τό'χεις.

Δημοσ.

σορρυ Αλέτντζε ήρθες δεύτερος. Τους τα λεγα πριν καμια βδομάδα, ότι όταν παχαίνολην τους το λέμε και φανερά δεμίλαγα μονάχα για τα κιλά.

Δημοσ.

Το προβλημα που βρισκω σε οτι ειπες αλετζο, ειναι οτι η αληθεια δεν ειναι παντα η αληθεια... Αληθεια ειναι αυτο που πιστευεις εσυ. Οταν μιλας για κατι που ξερεις και σου αρεσει, μιλας με παθος και αυτο φενεται. Οταν μιλας για κατι που δεν ξερεις ή δεν σου αρεσει αυτο το παθος δεν υπαρχει. Υπαρχει ομως και τροπος να μιλας για πραγματα που δεν ξερεις ή για πραγματα που δεν στεκουν, και να βγαζεις το ιδιο παθος με αυτα που ξερεις, και να το μεταδιδεις στον συνομολιτη σου το ιδιο δυνατα. Αυτο δεν εχει καμια διαφορα με το να λες την αληθεια. Τωρα για σουβλακια και αμαξια, αυτα πιστευω ειναι γραφικα.

Δημοσ.

Το προβλημα που βρισκω σε οτι ειπες αλετζο, ειναι οτι η αληθεια δεν ειναι παντα η αληθεια... Αληθεια ειναι αυτο που πιστευεις εσυ. Οταν μιλας για κατι που ξερεις και σου αρεσει, μιλας με παθος και αυτο φενεται. Οταν μιλας για κατι που δεν ξερεις ή δεν σου αρεσει αυτο το παθος δεν υπαρχει. Υπαρχει ομως και τροπος να μιλας για πραγματα που δεν ξερεις ή για πραγματα που δεν στεκουν, και να βγαζεις το ιδιο παθος με αυτα που ξερεις, και να το μεταδιδεις στον συνομολιτη σου το ιδιο δυνατα. Αυτο δεν εχει καμια διαφορα με το να λες την αληθεια. Τωρα για σουβλακια και αμαξια, αυτα πιστευω ειναι γραφικα.

Νομίζω λέγεται παρλαπίπας αυτός που το κάνει αυτό. Ιδιαίτερα αν δεν ξέρει τίποτα για κάποιο θέμα και επιμένει οτι έχει δίκιο.

Δημοσ.

Ο καθένας κρίνει από τις εμπειρίες του ρε παιδιά. Κάποιες γουστάρουν παραμύθι, κάποιες γουστάρουν την «αλήθεια» κάποιες γουστάρουν τα πρεζάκια, γούστα είναι αυτά.

Όταν είπα να την φτύσεις που πέσανε να με φάνε οι δεσποινίδες, δεν εννοώ να το κάνεις εσκεμμένα για να την κερδίσεις (όχι ότι δεν πιάνει σε κάποιες), αναφέρομαι σε περιπτώσεις που εσύ είσαι «αλλού» και αυτή κόλλησε μαζί σου γιατί της τραγουδάς στην καρδιά της το περχάψ των κέϊκ. \μ/

Τώρα όσον αφορά την αλήθεια, θεωρώ λίγο χαζομάρα σε γενικές γραμμές, να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου σε μία κοπέλα από τις πρώτες μέρες. (σε θέλω, κόβω φλέβα, σε σκέφτομαι συνέχεια και τέτοια)

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι αυθεντικός μαζί της απλά να της δώσεις έμμεσα να καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από την κλειτορίδα της. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...