Προς το περιεχόμενο

Δικαιώματα χρηστών σε Windows 7

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Θέλω σε λειτουργικό Windows 7 να δημιουργήσω χρήστες οι οποίοι το μόνο δικαίωμα που θα έχουν είναι να ακούμε τραγούδια απο το Media Player και να έχουν πρόσβαση μόνο στην σελίδα του YouTube. Να μην μπορούν να τρέξουν καμία άλλη εφαρμογή. Μπορώ να το πραγματοποιήσω αυτό?Εαν ναι γνωρίζεται το πώς?Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μήπως, λέω μήπως είσαι ιδιοκτήτης μαγαζιού και θέλεις από τον υπολογιστή να παίζει μόνο μουσική...?

Βασικά όχι εγώ ο ίδιος. Ένας φίλος μου είχε μαγαζί και θέλει τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτό να μπορούν να παίζουν μόνο μουσική, όπως είπες, αντε και κανένα youtube. Διαθέτει Windows 7 Ultimate. Είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί?

• Moderators
Δημοσ.

Τα windows 7 ultimate και enterpise εχουν ενσωματωμενο μηχανισμοσε περιπτωση που θελεις κατι εξεζητημενο , το Applocker

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Να σας ρωτήσω όμως...για το Windows Live Family Safety Filter δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω εάν δεν έχω hotmail. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να μην έχει αυτό τον περιορισμό?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με το πρόγραμμα Windows Live Family Safety Filter μπορώ να δώ απο το e-mail μου τις περιπλανίσεις των χρηστών αναπάσα στιγμή κι ας μην είμαι στον συγκεκριμένο υπολογιστή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...