Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ειμαι μεσα ως admin και το UAC ειναι οff... Το access denied το δειχνει για το τελευταιο φακελο στο tree size και δε ξερω πως να τον δω.. @karmen1983: Γραφει πανω στην εικονα στο treesize oτι εχω 46gb και αναλυει απο κατω τους folders ποσα gb εχει ο καθενας μεσα. Eαν κανεις μια προσθεση γρηγορη βγαινει γυρω στα 28 gb οτι εχω στον σκληρο και παρολαυτα δειχνει 46 W T F!!!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 @karmen1983: Γραφει πανω στην εικονα στο treesize oτι εχω 46gb και αναλυει απο κατω τους folders ποσα gb εχει ο καθενας μεσα. Eαν κανεις μια προσθεση γρηγορη βγαινει γυρω στα 28 gb οτι εχω στον σκληρο και παρολαυτα δειχνει 46 W T F!!!! Θα σε αφήσω μετεξεταστέο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Θα σε αφήσω μετεξεταστέο..... Ωπα εχεις δικιο χαχα. Πανω που λεει files λεει 21 gb.. νομιζα οτι ηταν αριθμος αρχειων Oριστε μια αναλυτικη εικονα να μου πειτε τι κανω μετα
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ωπα εχεις δικιο χαχα. Πανω που λεει files λεει 21 gb.. νομιζα οτι ηταν αριθμος αρχειων Oριστε μια αναλυτικη εικονα να μου πειτε τι κανω μετα χμμμμμμμμμμμμμμμ καλά. Τρομάρα σου σε Φυσικό έπεσες
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ΚαραLOL. Τα 21GB χύμα δεν τα είδες φαίνεται. Ή έχεις κάτι αποθηκευμένο χύμα στον c που πιάνει πολύυυυ χώρο ή δεν ξέρω. Εκτός αν έχεις 16GB RAM και έχεις ενεργή την αδρανοποίηση. Συν κανά 4GB το pagefile βγαίνει περίπου αυτό το νούμερο. Όπως είπα, εμφάνισε και τα κρυφά και τα αρχεία συστήματος και δες τι έχει στον C σαν αρχεία. Υ.Γ. Το System volyme δεν μας απασχολεί καθότι ο thanulee είπε ότι δεν έχει ενεργοποιημένη την επαναφορά. Διόρθωση. 12GB hyber και 9GB page. Υπερβολή.
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά θα έλεγα να απενεργοποιήσεις τελείως το Pageing γιατί με 12GB ram δεν χρειάζεται να έχεις page file.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 ΚαραLOL. Τα 21GB χύμα δεν τα είδες φαίνεται. Ή έχεις κάτι αποθηκευμένο χύμα στον c που πιάνει πολύυυυ χώρο ή δεν ξέρω. Εκτός αν έχεις 16GB RAM και έχεις ενεργή την αδρανοποίηση. Συν κανά 4GB το pagefile βγαίνει περίπου αυτό το νούμερο. Όπως είπα, εμφάνισε και τα κρυφά και τα αρχεία συστήματος και δες τι έχει στον C σαν αρχεία. Υ.Γ. Το System volyme δεν μας απασχολεί καθότι ο thanulee είπε ότι δεν έχει ενεργοποιημένη την επαναφορά. Διόρθωση. 12GB hyber και 9GB page. Υπερβολή. Ακριβως, εχω 12 gb ram... μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανω απο εδω και περα παρακαλω?
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Όπως είπα, προτείνω απενεργοποίηση της εικονικής μνήμης. Δεξί κλικ-ιδιότητες στο Υπολογιστής μου. Από αριστερά Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους. Επιδόσεις (Ρυθμίσεις), καρτέλα Για προχωρημένους, Εικονική μνήμη (Αλλαγή) και Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης για τον C. Επίσης, αν δεν κάνεις Αδρανοποίηση αλλά μόνο Τερματισμό απενεργοποίησε την τελείως.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης, αν δεν κάνεις Αδρανοποίηση αλλά μόνο Τερματισμό απενεργοποίησε την τελείως. Αυτο πως ακριβως γινεται? thank u
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Έναρξη->'Ολα τα προγράμματα->Βοηθήματα->δεξί κλικ στην Γραμμή εντολών->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Όταν ανοίξει το command prompt δώσε powercfg –h off ή powercfg.exe /hibernate off και πάτα ΕΝΤΕR. Θα πρέπει να σου απενεργοποιήσει την αδρανοποίηση και να σου διαγράψει το hiberfil.sys. Αν δεν το κάνει, κάνε επανεκκίνηση και αν είναι ακόμα εκεί προσπάθησε να το διαγράψεις με το χέρι. EDIT: Δες ΕΔΩ, έχει ένα εκτελέσιμο η ms το fix it για αυτόματη απενεργοποίηση της αδράνειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.