Προς το περιεχόμενο

Κρυμμενα αρχεια που πιανουν χωρο?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεσα ως admin και το UAC ειναι οff... Το access denied το δειχνει για το τελευταιο φακελο στο tree size και δε ξερω πως να τον δω..

@karmen1983: Γραφει πανω στην εικονα στο treesize oτι εχω 46gb και αναλυει απο κατω τους folders ποσα gb εχει ο καθενας μεσα. Eαν κανεις μια προσθεση γρηγορη βγαινει γυρω στα 28 gb οτι εχω στον σκληρο και παρολαυτα δειχνει 46 W T F!!!!

Δημοσ.

@karmen1983: Γραφει πανω στην εικονα στο treesize oτι εχω 46gb και αναλυει απο κατω τους folders ποσα gb εχει ο καθενας μεσα. Eαν κανεις μια προσθεση γρηγορη βγαινει γυρω στα 28 gb οτι εχω στον σκληρο και παρολαυτα δειχνει 46 W T F!!!!

Θα σε αφήσω μετεξεταστέο.....

Δημοσ.

Θα σε αφήσω μετεξεταστέο.....

Ωπα εχεις δικιο χαχα. Πανω που λεει files λεει 21 gb.. νομιζα οτι ηταν αριθμος αρχειων :D

Oριστε μια αναλυτικη εικονα να μου πειτε τι κανω μετα :P

post-209586-0-29275500-1292626471_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωπα εχεις δικιο χαχα. Πανω που λεει files λεει 21 gb.. νομιζα οτι ηταν αριθμος αρχειων :D

Oριστε μια αναλυτικη εικονα να μου πειτε τι κανω μετα :P

χμμμμμμμμμμμμμμμ καλά. Τρομάρα σου σε Φυσικό έπεσες :P

Δημοσ.

ΚαραLOL.

Τα 21GB χύμα δεν τα είδες φαίνεται.

Ή έχεις κάτι αποθηκευμένο χύμα στον c που πιάνει πολύυυυ χώρο ή δεν ξέρω.

Εκτός αν έχεις 16GB RAM και έχεις ενεργή την αδρανοποίηση. Συν κανά 4GB το pagefile βγαίνει περίπου αυτό το νούμερο.

Όπως είπα, εμφάνισε και τα κρυφά και τα αρχεία συστήματος και δες τι έχει στον C σαν αρχεία.

Υ.Γ. Το System volyme δεν μας απασχολεί καθότι ο thanulee είπε ότι δεν έχει ενεργοποιημένη την επαναφορά.

Διόρθωση.

12GB hyber και 9GB page. Υπερβολή.

Δημοσ.

ΚαραLOL.

Τα 21GB χύμα δεν τα είδες φαίνεται.

Ή έχεις κάτι αποθηκευμένο χύμα στον c που πιάνει πολύυυυ χώρο ή δεν ξέρω.

Εκτός αν έχεις 16GB RAM και έχεις ενεργή την αδρανοποίηση. Συν κανά 4GB το pagefile βγαίνει περίπου αυτό το νούμερο.

Όπως είπα, εμφάνισε και τα κρυφά και τα αρχεία συστήματος και δες τι έχει στον C σαν αρχεία.

Υ.Γ. Το System volyme δεν μας απασχολεί καθότι ο thanulee είπε ότι δεν έχει ενεργοποιημένη την επαναφορά.

Διόρθωση.

12GB hyber και 9GB page. Υπερβολή.

Ακριβως, εχω 12 gb ram... μπορεις να μου πεις τι ακριβως κανω απο εδω και περα παρακαλω? :P

Δημοσ.

Όπως είπα, προτείνω απενεργοποίηση της εικονικής μνήμης.

Δεξί κλικ-ιδιότητες στο Υπολογιστής μου.

Από αριστερά Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους.

Επιδόσεις (Ρυθμίσεις), καρτέλα Για προχωρημένους, Εικονική μνήμη (Αλλαγή) και Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης για τον C.

Επίσης, αν δεν κάνεις Αδρανοποίηση αλλά μόνο Τερματισμό απενεργοποίησε την τελείως.

Δημοσ.

Επίσης, αν δεν κάνεις Αδρανοποίηση αλλά μόνο Τερματισμό απενεργοποίησε την τελείως.

Αυτο πως ακριβως γινεται? thank u

Δημοσ.

Έναρξη->'Ολα τα προγράμματα->Βοηθήματα->δεξί κλικ στην Γραμμή εντολών->Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Όταν ανοίξει το command prompt δώσε

powercfg –h off

ή

powercfg.exe /hibernate off

και πάτα ΕΝΤΕR.

Θα πρέπει να σου απενεργοποιήσει την αδρανοποίηση και να σου διαγράψει το hiberfil.sys.

Αν δεν το κάνει, κάνε επανεκκίνηση και αν είναι ακόμα εκεί προσπάθησε να το διαγράψεις με το χέρι.

EDIT:

Δες ΕΔΩ, έχει ένα εκτελέσιμο η ms το fix it για αυτόματη απενεργοποίηση της αδράνειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...