Προς το περιεχόμενο

Προβλημα υποτίτλων στο VLC player

ekatontarxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα μου κολλάνε έτσι κάποια βίντεο όταν τα πηγαίνω παρακάτω. Και δε χρειάζεται να ναι HD, ακόμα και με τα flv μου το κάνει. Με τον Kmplayer και τον Potplayer που κατέβασα πρόσφατα, δεν κολλάει κανένα

Δημοσ.

Όσον αφορά τους drivers, αν κατεβάσεις από amd κατέβασε το βασικό πακέτο της 1ης καρτέλας.

Θα έλεγα όμως να δοκιμάσεις πρώτα με αυτούς που δίνει η toshiba (http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20091202143542.zip).

Είχες πει ότι χρησιμοποιείς media player classic, φαντάζομαι εννοείς το mpc-hc (media player classic home cinema) και όχι το απλό mpc. Ποιό renderer χρησιμοποιείς; Δοκίμασε το EVR Custom Pres αν δεν είναι ήδη αυτό.

Δοκίμασε και με το kmplayer να δεις τι γίνεται.

Πάντως το seeking μπορεί να είναι προβληματικό αν ο encoder δεν έχει ορίσει αρκετά keyframes κατά το encoding με αποτέλεσμα όταν πατάς να προχωρήσει και το σημείο που επέλεξες είναι μακριά από κάποιο keyframe να πρέπει να περιμένεις να φτάσει στο επόμενο για να δείξει εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση όμως μπορεί να ακούς κανονικά τον ήχο ενώ η εικόνα θα είναι παγωμένη.

Δημοσ.

έχω τους drivers του λινκ που δίνεις....

τους άλλους δεν μπορώ να τους βάλω λέει υπάρχει ασυμβατότητα...

και τον mpc-hc εννοώ και η ρύθμιση είναι όπως μου λες...

δοκίμασα και τον οδηγό του Ntinaras αλλά πάλι τα ίδια...

με το vlc μπορεί να μην έχει ποιότητα αλλά μπορείς να το δεις...

ε όταν πατάω ποιο κάτω παγώνει η εικόνα αλλά δεν έχω και ήχο, βέβαια δεν θα το ξαναδοκιμάσω να περιμένω κάνα 10λεπτό να δω τι θα ακουστεί/φανεί πρώτο, πιστεύω έχει να κάνει με το βίντεο. Γιατί και αρχεία 20gb από εξωτερικό μια χαρά τα παίζει, γιατί να κολλήσει στο 1gb?

Δημοσ.

Οσον αφορά το θέμα των ελληνικών, να βαζετε Windows 1253 και οχι το ISO, επειδη στο Windows 1253 εμφανιζεται σωστα το τονισμένο κεφαλαίο Α (Ά).

Δημοσ.

Εμένα τώρα τελευταία ο VLC δεν αναπαραγάγει καθόλου ορισμένα επεισόδια σειρών σε ποιότητα 720p. Δείχνει να κρασάρει εντελώς. Ούτε μπλε οθόνη ούτε τίποτα. Μετά βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι ο player κράσαρε και αν θέλω να στείλω μια αναφορά. Λέτε να είναι αδυναμία της κάρτας γραφικών;

Δημοσ.

Δοκίμασε με το mpc-hc ή το kmplayer. Αν κρασάρει και σε αυτά κάτι γίνεται με την κάρτα γραφικών αν όχι, τότε φταίει το vlc.

Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει τους τελευταίους drivers για την vga και το τελευταίο directx9 (http://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe)

Δημοσ.

Ενδέχεται να είναι και «πρόβλημα» με το αρχείο,να μην είναι δηλαδή 100% στάνταρ με της προδιαγραφές και να σου κολλάει σε όλα τα player ή σχεδόν όλα.

Δημοσ.

Εμένα τώρα τελευταία ο VLC δεν αναπαραγάγει καθόλου ορισμένα επεισόδια σειρών σε ποιότητα 720p. Δείχνει να κρασάρει εντελώς. Ούτε μπλε οθόνη ούτε τίποτα. Μετά βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι ο player κράσαρε και αν θέλω να στείλω μια αναφορά. Λέτε να είναι αδυναμία της κάρτας γραφικών;

μαντεψε...

Δημοσ.

Αν ήταν καθαρά πρόβλημα κάρτας γραφικών όμως δεν θα έκανε αναπαραγωγή σε αρχείο 4.4 GB. Και όμως έκανε! Σε άλλα επεισόδια μεγέθους 1.50 GB δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Σε ορισμένα άλλα όμως τα οποία μπορεί να είναι και κάτω από 1 GB δεν γίνεται αναπαραγωγή. Τελικά μήπως έχει δίκιο ο TheELF.

Δημοσ.

δεν μαντεψες...

πατα στην υπογραφη μου

Από την στιγμή που του κρασάρει το πρόγραμμα σε κάποιο αρχείο όσο και να το ρυθμίσει για ποιότητα δεν θα του φτιάξει το πρόβλημα.

Πρέπει να δοκιμάσει με άλλο player όπως αυτά που πρότεινε ο micos,και αν δεν παίξουν και από εκεί να ανεβάσει στοιχεία με το MediaInfo μπας και βγάλει κάποιος άκρη.

Δημοσ.

Τα επεισόδια στην τηλεόραση που έχω (Samsung c530) παίζουν κανονικά με τον player που έχει η ίδια η τηλεόραση. Δεν παρουσιάζονται τα αρχεία σαν προβληματικά. Περίεργα πράγματα. Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή για εγκατάσταση άλλου player. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Από την στιγμή που του κρασάρει το πρόγραμμα σε κάποιο αρχείο όσο και να το ρυθμίσει για ποιότητα δεν θα του φτιάξει το πρόβλημα.

Πρέπει να δοκιμάσει με άλλο player όπως αυτά που πρότεινε ο micos,και αν δεν παίξουν και από εκεί να ανεβάσει στοιχεία με το MediaInfo μπας και βγάλει κάποιος άκρη.

δεν ειναι θεμα ποιοτητας,ειναι θεμα καλυτερου Player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...