ekatontarxos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά... Στο VLC player 1.1.5 έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους... Ολα τα ελληνικά μου τα βγαζει γιαπωνεζικα...ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να σημειωθεί ότι οι υπότιτλοι στο άλλο pc που έχω και έχει το VLC 1.1.3 δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα...άρα ούτε οι υπότιτλοι ειναι προβληματικοί! Στην έκδοση 1.1.3 δεν το ειχα αυτο το πρόβλημα... Ευχαριστω εκ των προτέρων!
ocSe7en Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Tools-->Preferences-->Subtitles & OSD-->Στο Default encoding βάλε Greek.
ekatontarxos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Έχω δοκιμάσει και τις δυο επιλογές (και την ελληνική-ISO και την ελληνική-windows) αλλά μάταια.. Επίσης δοκίμασα και άλλες επιλογές αλλά δεν είδα με κάτι να διορθώνεται το πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Όταν αλλάζεις κωδικοποίηση κάνεις restart στο vlc; (όχι στο Pc ). Αν δεν το κάνεις δεν παίρνει την ρύθμιση πάντα. Στο 1.1.5 με Ελληνικά ISO 8859-7 και Arial fonts βλέπω κανονικά τα Ελληνικά.
ekatontarxos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 perfect!!! Ολα τέλεια με την ελληνική ISO 8859-7 και Αριαλ!!! Δουλεύουνε όλα ρολόι! Ευχαριστώ!
santana99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.... σε μερικά βίντεο που ανοίγω μου πετάει μπλε οθόνη. δεν έχω αλλάξει καθόλου τα settings....να βάλω άλλο output;
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όταν λες "πατάω" εννοείς ότι ξεκινάει το πρόγραμμα αναπαραγωγής και μετά πετάει μπλε οθόνη ή όταν πατάς στο εικονήδιο τους σου κολλάει; Αν είναι το 2ο τότε έχεις codec confilct. Αφαίρεσε ότι codecs και codec pack έχεις και βάλε μόνο ένα, π.χ. ffdshow.
santana99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ntinaras δεν με ενδιαφέρει η motherboard που πουλάς................. προφανώς αστειεύομαι χαχαχαχα :P κυρίως media classic player χρησιμοποιώ (για να μην πω μόνο), αλλά μερικά βίντεο ή τα πατάω να πάνε πιο κάτω και κολλάνε ή πατάω να πάνε πιο κάτω και κάνουν αρκετή ώρα να ανταποκριθούν οπότε χρησιμοποιώ vlc... micos000 δεν λέω πουθενά πατάω αυτό που γίνεται είναι το εξής: κάνω διπλό κλικ στο βίντεο, ανοίγει με το vlc και πριν προλάβει να παίξει το βίντεο μου πετάει μπλε οθόνη.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 αν κολλανε κανεις κατι λαθος δοκιμασε τον οδηγο και θα δεις
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ω, sorry. Διάβαζα ταυτόχρονα και άλλα δύο threads και μπερδεύτηκα. Δεν είναι πάντως σωστό να σου κολλάνε έτσι τα βίντεο. Κάτι παίζει με το σύστημα σου. Τι στοιχεία έχει ο υπολογιστής σου και τι λειτουργικό; (Ελπίζω να μην βλέπεις ταινίες με τον Ναργιλέ ) Έβαλες καινούργιους drivers κάρτας γραφικών; Μήπως είναι καιρός για κανένα format και εγκατάσταση windows από την αρχή; Τέτοια θέματα εμφανίζονται συνήθως από αδυναμία κάρτας γραφικών ή προβληματικοί drivers.
santana99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 χαχαχαχα έβλεπα παλιά έτσι αλλά δεν είχε σημασία... λοιπόν έχω λάπτοπ toshiba l505-111 τα windows είτε μετά από φορματ είτε από τώρα εκτός της καλής φόρμας που τα διατηρώ δεν έχουν διαφορά στην αναπαραγωγή βίντεο κοιτάω μια για ενημερώσεις καρτών και ενημερώνω.. Πάντως και σε φίλο μου που έχει σταθερό με καλύτερη κάρτα και τους σύχρονους drivers ενώ παίζει full hd κανονικά μερικά βίντεο (ουτε καν full hd) κολλάνε αν πατησεις να πάνε πιο κάτω...αν περιμένεις κανα 2λεπτο πάνε όμως, ενώ εμένα και στα 5 δεν έκανε κάτι....μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του βίντεο; edit: από εδώ να κατεβάσω και εγκαταστήσω ότι υπάρχει και στις 3 καρτέλες; http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πάντως και σε φίλο μου που έχει σταθερό με καλύτερη κάρτα και τους σύχρονους drivers ενώ παίζει full hd κανονικά μερικά βίντεο (ουτε καν full hd) κολλάνε αν πατησεις να πάνε πιο κάτω...αν περιμένεις κανα 2λεπτο πάνε όμως, ενώ εμένα και στα 5 δεν έκανε κάτι....μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του βίντεο; Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του βίντεο από την άποψη ότι όσο ποιο καλή ποιότητα τόσο περισσότερα MB/sec πρέπει να διαβάζει ο δίσκος,αν αυτός ο δίσκος είναι ταλαιπωρημένος μπορεί να αργήσει να πάει μπροστά το βίντεο,το να κολλήσει πάντως δεν δικαιολογείται από αυτό,εκτός και αν και εσύ πατάς ο,τι νάνε όσο το laptopάκι «το σκέφτεται» με αποτέλεσμα να το κολλάς εσύ.
santana99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 όχι δεν πατάω κάτι άλλο.... μήπως η κάρτα μου γραφικών δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.