jojos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας.Έχω συμβόλαιο για internet 24Mbps και στην καλύτερη περίπτωση πιάνω 10 Mbps(για τους γνωστούς λόγους απόσταση απο το τηλεφωνικό κέντρο κ.τ.λ.).Σκέφτομαι να αλλάξω το συμβόλαιο σε 8Mbps γραμμή.Το ερώτημά μου είναι θα κλειδώνω στα 7.5-8Mbps ή θα ισχύει κάτι όπως με τα 24Mbps δηλαδή να κλειδώνω τώρα στα 4Mbps?Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 προφανώς θα κλειδώνεις κανονικά στα 8mbit
jojos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 προφανώς θα κλειδώνεις κανονικά στα 8mbit Μακάρι.Αν και θα ευχόμουν να μην βρίσκομουν τοσο μακρυά απο το τηλεφωνικό κέντρο που ανήκω ώστε να έχω πραγματικές υπηρεσίες ADSL2+. Αν κάποιος έχει κάνει παρόμοια αλλαγή θα βοηθούσε η προσωπική του εμπειρία επί του θέματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 η On Telecoms σίγουρα
jojos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ποια εταιρεία παρέχει συμβόλαιο για 8mbps; Ναι On έχω.;Έχει 2 εβδομάδες που έφυγα από FOrthnet.ΑΠο τήν On μου είπαν ότι μπορώ να αλλάξω χωρίς χρεώση εφόσον,όπως βλέπουν και αυτοί,δεν σηκώνει η γραμμή πάνω από 8Mbps σταθερό internet(άλλο που δεν σε ενημερώνει κανείς πάροχος από πριν ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα).Αντε να δούμε περιμένω να το δουν το θέμα οι τεχνικοί μια τελευταία φορά και αν μου πουν τα ίδια τότε θα ρίξω το συμβόλαιο στα 8mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.