Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια γιατι με 10 ατομα αρχισε lag?

Σε τί pc τρέχει ο server?

Τί σύνδεση έχει? (download/UPLOAD)

Τί κάνετε στον server?, έχετε όλοι superhast lvl4?

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ LINEAGE2 (ΕΙΝΑΙ KAMAEL) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ZEUS SERVER ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΚΣΩ CORE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? (ΚΑΤΕΩΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ) ΜΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ LINEAGE???

Ο core kamael ειναι?

Αν ναι κάνε update το παιχνίδι σου σβήνοντας τον φάκελο system και τρέχεις το Lineage2.exe. Αν είναι άλλο C πρέπει να το βρείς.

Δημοσ.
Σε τί pc τρέχει ο server?

Τί σύνδεση έχει? (download/UPLOAD)

Τί κάνετε στον server?, έχετε όλοι superhast lvl4?

Τρεχει σε pc intel dual core 3Ghz , asus 8600 gt 512 mb , 2gb ram ολοκαινουργια motherboard msi !!! και εχω hol στα 24mbs/1mbs ???? μηποσ δεν εχο κανει κατι??? για το internet δεν νομιζω giati στο utorrent βρεπω καλεσ ταχιτητεσ παντα αανω τον 550klbs με 5 αρχεια να κατεβαινουν σινχρονοσ !!!! τι ειναι superhast ? ayto poy trexei grigora gt to ξερω haste?

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς τίποτε άλλο από το Internet όπως torrent? Ναι superhaste εννοώ, προκαλεί lag στους client όπως και τα RaidBoss.

Δημοσ.

ναι αλλα οχι την ορα που λειτουργει ο server και haste μονο οι 3 gm το χρισιμοποιουω καμια αλλοι ιδεα plss help!!

Δημοσ.
Ο core kamael ειναι?

Αν ναι κάνε update το παιχνίδι σου σβήνοντας τον φάκελο system και τρέχεις το Lineage2.exe. Αν είναι άλλο C πρέπει να το βρείς.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ L2??

ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ CORE ΚΑΙ ΖΕUS... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 LINEAGE??:confused:

Δημοσ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ L2??

ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ CORE ΚΑΙ ΖΕUS... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 LINEAGE??:confused:

Και βέβαια 2 l2. Αλλά μόνο το ένα πρέπει να είναι από install. Δηλαδή, βάλε το Interlude(int νομίζω είναι ο core), κάνε αντιγραφι τα αρχεια του και μετα κάνε update το παλιο και θα γίνει kamael.

Δημοσ.
Λοιπόν οσοι εχετε προβλήματα με το να στήσετε server σε interlude πακέτο εχώ το πιο ενημερωμένο πακέτο χωρίς κοπο και ιδρότα σας εχω φτιάξει ενα server με diskw δεν πειραζει και αν δεν ξερετε τι είναι αφτό.

Το μονο που θέλει αν έχετε εγκαταστήσει κάποια mysql στο pc σας για τον server που προσπαθήσατε να φτίαξετε να την απεγκαταστήσετε.1.Καντε extract to τον φακελό server στον τοπικό σας δισκό στο c:\.

2.Για να σηκώσετε τον server σας έχω ενα τχτ αρχείο που λέγετε Des Edo prin Kaneis Kati με πληροφορίες σχετικα πως θα σηκόσετε και πως θα ρήχετε τον server.

ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SERVER ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο COMFUZIO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ HOST.

Τα links για το download είναι εδω:http://rapidshare.com/files/100027328/Server.zip

----------------------------------------------------------------------------------------------

Μονο μετα το extract για την msql:

Κατι ακόμα αμα θέλετε να επεξεργαστείτε την DataBase μπορείτε να χρησειμοποιησετε το navicat μονο που θα δημιουρήσετε μια σηνδεση με τα παρακάτω στοχεία

Την επεξεργασεία τις msql μπορείτε να την κάνετε μονο όταν ειναι ανοιχτή ομως (δλδ να τρεχετε το αρχείο startMySql που βρήσκετε στο φακέλο του server)

Ηost: localhost

user:root

password:root

port:3306

Aμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα καντέ post να το λεισουμέ!!!

Α.S.P χρυσημοπηησα τον server σου.μπενω κανωνικα μεσα.τη ρυθμησεισ ομοσ πρεπει να κανω κ που οστε να μπει κ καπιοσ αλοσ απο αλον υπολογηστη?

Δημοσ.
ρε παιδια τιποτα αλλο για το lag?

Μήπως χρησιμοποιείς Geodata? Ανεβάζουν το lag. Εγώ πάντωσε με pc Core 2 Duo, 2GB Ram + 24/1 Mb/s τα 18 ατομα δοκιμασμενο παίζουν ανετα...

Δημοσ.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο από την Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και μας είπαν πως στην Ελλάδα ακόμα δεν μπορεί να βγεί απόφαση εισαγκελέα για άρση του πρωσωπικού απορήτου, και έτσι αν ξέρουν την IP σου δεν μπορεί ο ISP σου να δώσει στοιχεία, εκτώς και εάν επρόκειται για έγκλημα σε μορφή κακουργήματος. Γίνεται όμως ένα συνέδριο και μπορεί να αλλάξει ο νόμος...

Δημοσ.

Αυτό το άρθρο για την NC Soft είναι αρχαίο.

Αν θέλετε να είστε νόμιμοι:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ CLIENT.

ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Το donate είναι ΝΟΜΙΜΟ όσο δεν πουλάτε πράγματα από το παιχνίδι.

Αμα ακολουθείτε τα παραπάνω, δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ φόβο.

Κάτι σχετικά με την νομοθεσία:

Η εταιρική πολιτική είναι υπερ άνω της κρατικής ή διεθνούς. Άν ένας πάροχος σέρβερ στην πολιτική του αρνείται την συνεργασία με τις αρχές (στο να δώσει τα αρχεία του σέρβερ σας) τότε ΔΕΝ κινδυνέυετε.

Ο L2Extreme (κλάσσικό παράδειγμα) έκλεισε για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Όχι γιατί είχε off files ούτε για το ότι πvλούσε in-game items! Η φοροδιαφυγή είναι χειρότερη από φόνο στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά την πολιτική των ISP, 100% άν κάποιος πελάτης χρησιμοποιεί κακόβουλα την σύνδεση του (όπως πχ DDoS attacks) είναι υποχρεωμένοι να την διακόψουν ΠΡΙΝ φτάσει στον εισαγγελέα. Αυτό σύμφωνα με διεθνής συμφωνία που έγινε το '07. Τώρα στους σέρβερ σας είπα τι ισχύει, πιό πάνω.

Rest in peace.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...