billhelas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ΡΕ LION ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Όχι απόλυτα αλλά θα το προσπαθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 πολι δισκολο ειναι !!! εσυ εχεισ χροισιμοποιησει eclipse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τι ενννοείς, όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ξερει κανεισ ενα site με tips για να μην υπαρχει lag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Παει το τοπικ.... το κανατε ελεος! εγω σταματαω να ποσταρω πλεων εδω. Lock request απο μενα. Γεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ξερει κανει τι γινετε οταν βγαζει στο login console [loginserver threate loginterminate connection] αλλα λειτουργει κανονικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 +1 στον comfuzio. συμφωνώ Παει το τοπικ.... το κανατε ελεος!εγω σταματαω να ποσταρω πλεων εδω. Lock request απο μενα. Γεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ρε lion μου στελνεισ την buffer σου???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βρήκα μία buffer αλλά δεν θιμάμαι αν είναι αυτή που έχω βάλει και εγώ. Link: http://rapidshare.com/files/114068775/Buffer_Kamael_Icons_L2JServer.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να μεταφέρουμε την βάση δεδομένων του server σε αλλο μηχάνημα? Έχω σκεφτεί να κάνω exetute σε .txt και μετά να τα ξαναπεράσω, θα γινει? (ενδιαφέρομαι για τα accounts, characters..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 κανε dump .sql ρε μου στελνεισ την buffer σου και το ta skills 500-599 sto φακελο stats? kai eseis java server δεν εχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhelas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ρε παιδια γιατι με 10 ατομα αρχισε lag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unre@l Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Γιατι δεν κάνετε το thread rename σε "L2 Server: How to?" LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L43rT1- Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ LINEAGE2 (ΕΙΝΑΙ KAMAEL) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ZEUS SERVER ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΚΣΩ CORE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? (ΚΑΤΕΩΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ) ΜΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ LINEAGE??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα