comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ΤI παραπανω εχει???ΚΑΙ ειχα δει σε εναν αλλο c6 σερωερ που επαιζα τον gm να μεταμορφονετε σε buffalo!!! Για δες http://www.lineage2.com/news/hellbound_01.html
billhellas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πολυ καλο!!!!Δηλαδει τωρα οσι server κανουν aply το patch θα εχουν bug????
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μαλλον ναι, γιατι ειναι εντελος νεο εδω και 1 μερα δλδ και δεν ξερουν ακομη το τι παιζει. Σε κανα μηνα θα εχουμε πιο σωστα packs
billhellas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλο φαινετε!!!! Δηλαδη στουσ interlude δεν μπορο να γινω buffalo γιατι σε εναν server που επαιζα γινοταν και ηταν interlude??
cherry Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ!
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ! Options->Audio/System-->βγαλε το τικ απο το game pad -> apply & ok
cherry Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Options->Audio/System-->βγαλε το τικ απο το game pad -> apply & ok seuxaristo para poli!:-)ayto itan,douleyei mia xara tora!
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 seuxaristo para poli!:-)ayto itan,douleyei mia xara tora! Παρακαλω, καλος ηρθες στο insomnia και γραφε με Ελληνικα γιατι θα στα σβησουν
lion2486 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Για transform //admin -->Effects --> Trandformation --> διαλέγεις από ότι έχουν τα pack σου!
billhellas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ξερει κανεισ ενα τροπο για να κανο απο c6 to kamael χορισ να χαθουν οι παικτεσ και τα data????
lion2486 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 δοκιμασε να κανεις εξαγωγή των tables που θέλεις και μετά την εγκατάσταση των νέων, ξαναβάλτα μέσα.
lion2486 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes.
comfuzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes. Δεν το κανεις εσυ αλλα ο kadar
lion2486 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ah δηλαδή εγώ το μόνο που πρέπει να κάνω είναι υπομονή!
Vland Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ SERVER ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΤ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SERVER ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα