Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον ναι, γιατι ειναι εντελος νεο εδω και 1 μερα δλδ και δεν ξερουν ακομη το τι παιζει. Σε κανα μηνα θα εχουμε πιο σωστα packs

Δημοσ.

Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.:cry: Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ!:-)

Δημοσ.
Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.:cry: Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ!:-)

Options->Audio/System-->βγαλε το τικ απο το game pad -> apply & ok

Δημοσ.

Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes.

Δημοσ.
Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes.

Δεν το κανεις εσυ αλλα ο kadar

Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ SERVER ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΤ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SERVER ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...