Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια, αποφασησα να παιξω λιγο lineage και εγω να δω πως ειναι μιας κ παιζω μονο wow αυτον τον καιρο ειπα να κανω μια αλλαγη, ειδα 1-2 σελιδες πισω οτι ο Johnydragon εκανε ενα καλο server χωρις lag πως μπορω να παιξω εκει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς πρέπει να ξέρεις πως σε servers όπως ο δικός μου (pvp servers γενικά) δεν βλέπεις όλη τη μαγεία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι το βλέπεις μόνο σε πραγματικά low rate servers που και το παραμικρό θέλει κόπο για να το κάνεις. Όμως σε servers σαν τον δικό μου μπορείς να μάθεις εύκολα τις δυνατότητες των chars, να κάνεις εύκολα κάποια quest, και φυσικά να χαρείς pvp με άλλους παίχτες! Πέρνεις μια σφαιρική εικόνα για το game και μαθαίνεις , χωρίς φόβο, το game και τους χαρακτήρες.

για να συνδεθείς απλώς κατεβάζεις το Patch. Συγκεκριμένα για τον δικό μου κάνεις την εξης διαδικασία.

Απο το folder εγκατάστασης του παιχνιδιού στο δίσκο σου σβήνεις όλο το folder system. Στη συνέχεια αντιγράφεις το folder system απο το patch μου στο folder εγκατάστασης.

Μετά πέρνεις το ένα αρχείο που υπάρχει στο Patch στο folder systextures και το αντιγράφεις στο αντίστοιχο folder του φακέλου εγκατάστασης και επιλέγεις αντικατάσταση.

Τέλος πηγαίνεις c:/windows/system32/drivers/etc και ανοιγείς με σημειοματάριο το αρχείο hosts. Εκεί απλώς αντιγράφεις την ip που έχω στο αρχείο hosts που μπορείς να κατεβάσεις απο το site του server μου.

Δηλαδη???ΤΙ εννοεισ??

Ελπιζω μην περιμενεις απαντηση σε αυτο :-(

Σε τεχνολογικο φορουμ εισαι με πανω απο 1000 τοπικ με αυτο το θεμα :-(

Ειναι βασικες αρχες που πρεπει να ξερεις πριν πας παρακατω ;)

Το Lineage2 μπορεις να το κατεβασεις απο το site www.lineage2.com και σου δινει 2 επιλογες, επισεις και σε γνωστα torrent sites μπορεις να το βρεις και να το παρεις πιο ευκολα

Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω :P

EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ :(

Κάπου στα config του gameserver θα βρείς

AutoSkillLearn=False, κάντο true και έτοιμο.

(καλό΄είναι να βάλεις να μην χρειάζονται και spellbooks για τα skills, το έχει και αυτό κάπου εκεί.)

Πρέπει να τα ριθμίσεις... νομιζω ότι γράφει

buffduration=1

seedduration=1

songduration=1

danceduration=1

τα αλλάζεισ αυτλα και πολλαπλασιάζεις τον χρόνο διάρκειας των buff....

Προσοχή όταν τα έβαλα όλα 100 κράταγα UE, UD + Stun 48min περιπου!!!

Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω :P

EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ :(

Κοίτα προς http://lineage2.stratics.com να πάρεις μια ιδέα γιατί τώρα να μπεις πρώτη φορά στο παιχνίδι και δεν έχεις κανέναν να σου πει 2-3 πράγματα θα χαθείς.... επίσης κοίτα να βρεις κάποιον σερβερ (μακάρι να είναι έτσι του johnny) που να έχει κόσμο σε κάθε πόλη για να έχεις παρέα. Για μένα αν θες να μάθεις το παιχνίδι δώσε 27ευρω(2 μήνες) να πάρεις μια κάρτα του official και αν μπεις devianne (7oς σερβερ στον official) θα σε βάλω και σε καλή clan και θα έχεις παρέα και βοήθεια μέσω ventrilo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...