billhellas Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 βαζεις καποια rule στο f/w του router σου (οπως βαζεις για τις port 3106 & 7777) για να αφηνει και το remote desktop Δηλαδη???ΤΙ εννοεισ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbaby Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδια, αποφασησα να παιξω λιγο lineage και εγω να δω πως ειναι μιας κ παιζω μονο wow αυτον τον καιρο ειπα να κανω μια αλλαγη, ειδα 1-2 σελιδες πισω οτι ο Johnydragon εκανε ενα καλο server χωρις lag πως μπορω να παιξω εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καταρχάς πρέπει να ξέρεις πως σε servers όπως ο δικός μου (pvp servers γενικά) δεν βλέπεις όλη τη μαγεία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι το βλέπεις μόνο σε πραγματικά low rate servers που και το παραμικρό θέλει κόπο για να το κάνεις. Όμως σε servers σαν τον δικό μου μπορείς να μάθεις εύκολα τις δυνατότητες των chars, να κάνεις εύκολα κάποια quest, και φυσικά να χαρείς pvp με άλλους παίχτες! Πέρνεις μια σφαιρική εικόνα για το game και μαθαίνεις , χωρίς φόβο, το game και τους χαρακτήρες. για να συνδεθείς απλώς κατεβάζεις το Patch. Συγκεκριμένα για τον δικό μου κάνεις την εξης διαδικασία. Απο το folder εγκατάστασης του παιχνιδιού στο δίσκο σου σβήνεις όλο το folder system. Στη συνέχεια αντιγράφεις το folder system απο το patch μου στο folder εγκατάστασης. Μετά πέρνεις το ένα αρχείο που υπάρχει στο Patch στο folder systextures και το αντιγράφεις στο αντίστοιχο folder του φακέλου εγκατάστασης και επιλέγεις αντικατάσταση. Τέλος πηγαίνεις c:/windows/system32/drivers/etc και ανοιγείς με σημειοματάριο το αρχείο hosts. Εκεί απλώς αντιγράφεις την ip που έχω στο αρχείο hosts που μπορείς να κατεβάσεις απο το site του server μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbaby Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Βασικα δεν εχω καθολου το παιχνιδι στον υπολογιστη, οποτε που μπορω να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δηλαδη???ΤΙ εννοεισ?? Ελπιζω μην περιμενεις απαντηση σε αυτο Σε τεχνολογικο φορουμ εισαι με πανω απο 1000 τοπικ με αυτο το θεμα Ειναι βασικες αρχες που πρεπει να ξερεις πριν πας παρακατω Το Lineage2 μπορεις να το κατεβασεις απο το site www.lineage2.com και σου δινει 2 επιλογες, επισεις και σε γνωστα torrent sites μπορεις να το βρεις και να το παρεις πιο ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbaby Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ποιο πρεπει να κατεβασω για να μπω στον server του johnydragon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν εχει πολλα να κατεβασεις, μονο το lineage2 Chaotic Throne 1 και μετα δες τι σου ειπε ο johnnydragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbaby Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhellas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εφταξα εναν server αλλα τα skills δεν μαθαινοντε αυτοματα ,τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Κάπου στα config του gameserver θα βρείς AutoSkillLearn=False, κάντο true και έτοιμο. (καλό΄είναι να βάλεις να μην χρειάζονται και spellbooks για τα skills, το έχει και αυτό κάπου εκεί.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhellas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 και κατι αλλο τα song.dances κρατανε ενα λεπτο γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Πρέπει να τα ριθμίσεις... νομιζω ότι γράφει buffduration=1 seedduration=1 songduration=1 danceduration=1 τα αλλάζεισ αυτλα και πολλαπλασιάζεις τον χρόνο διάρκειας των buff.... Προσοχή όταν τα έβαλα όλα 100 κράταγα UE, UD + Stun 48min περιπου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billhellas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 κσερει κανεισ ενα site με id?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ Κοίτα προς http://lineage2.stratics.com να πάρεις μια ιδέα γιατί τώρα να μπεις πρώτη φορά στο παιχνίδι και δεν έχεις κανέναν να σου πει 2-3 πράγματα θα χαθείς.... επίσης κοίτα να βρεις κάποιον σερβερ (μακάρι να είναι έτσι του johnny) που να έχει κόσμο σε κάθε πόλη για να έχεις παρέα. Για μένα αν θες να μάθεις το παιχνίδι δώσε 27ευρω(2 μήνες) να πάρεις μια κάρτα του official και αν μπεις devianne (7oς σερβερ στον official) θα σε βάλω και σε καλή clan και θα έχεις παρέα και βοήθεια μέσω ventrilo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 lolDevianne λεει. Τι να κανει σε ενα νεκρο σερβερ που συνεχως χανει ατομα..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα