Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που ΜΑΛΛΟΝ εννοείς λέγεται dedicated server και απλώς συνδέεσε με remote desktop και κάνεις ότι θες.

Ναι αλλά θέλο να γείνετε εχοντας ανοιχτο το pc!!!Λοιπον εφτιακσα ενα server αλλα εχω ενα προβλημα οταν πανε κατι γιλοι μου να σινδεθοθν πατανε log in και δεν γινετε τιποτα!! ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ MAX PROTOKOL ,ETC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ PLSS HELP!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμμμ καπου χαθηκες...τι σχέση έχει το pc σου εφόσον μιλάμε για dedicated?

Στο οτι να δει 3 σελιδες πισω που το εχουμε πει αυτο και αλλες φορες ή να δει το wiki ειναι να ανεβεις το Έβερεστ :fear:

Ξερεις τι βαρια αγκαρια ειναι να κανεις ολα τα παραπανω? :whistle:

Θα πρωτεινα lock στο thread γιατι τα εχουμε πει ολα πανω απο 100 φορες το καθενα στα 1294 ποστς που εχει καταντισει αηδια πλεων να λεμε το ιδιο σε καθεναν που γραφεται καθε βδομαδα

Για την ιστορία τελικά νοικιασα έναν dedicated στην Ολλανδία. Εγω και άλλοι 5 dedicated σε μία 100άρα πάνω κάτω. 290 ευρώ πρώτη πληρωμή και απο εκεί και πέρα 160 ευρώ κάθε μήνα. Πολλά ευρώ για μη donate server αλλά έχει φάση να μην έχεις καθόλου Lag!!!

Με την υποτιθέμενη 24άρα της forthnet αστεία αστεία παίζανε 50 άτομα χαλαρά χωρίς lag. Απο εκεί και πέρα όμως ξεκίναγε το Lag.:fear::fear::fear:

Πολλα ρε συ..αν ηθελες μπορουσα να σου πω εναν που εχει windows καλα server με 140 το μηνά ή εναν που μου ειπε ο nekys μονο Linux με 70 το μηνα και με gbps συνδεση :)

Οταν τον εχετε ετοιμο πειτε λινκ να μπω να δω

Insomnia όνομα και πράγμα είμαστε!! Δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα!! Λιώνω στο μαγαζί παίζοντας Lineage!! μπες να δείς http://warez.lolhosting.com

Δεν θα βρεις και πολύ κόσμο τέτοια ώρα βέβαια! αλλά την ημέρα πέφτει πολυ ξύλο :devil:

Καλά εντάξη η σελίδα είναι για κλάματα το ξέρω!!!

Θα τη φτιάξω με τον καιρό! απλά φτιάχνω ένα event τώρα για τα icarus weapons και μου έχει φάει 2-3 μέρες. Μετά απο αυτό σειρά έχει το site

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο fra0ulitsa είναι μεγάλη μορφή μέσα στο server!!! Πολύ καλό παιδί!!! Κοίτα και έγω πάνω απο x3 δεν παίζω ποτέ ούτε για δοκιμή!! Αλλα σκέφτηκα πως ο σκοπος σε έναν pvp είναι το ξυλο. Τι τώρα τί σε μία ώρα τι σε δύο ώρες, ο παίχτης θα ανέβει. οπότε είπα ας το κάνω να πηγαίνει με τη μία να τέλειώνουμε!!:lol::lol::lol:

Καλα λες απλα οταν ψαχνω για σερβερ και βλεπω πανω απο χ50 δεν μου αρεσει και οταν ειναι κατι σερβερ που μεσα στην πολη κανουν pvp εκει μου ερχετε να σταματισω το L2 :P

Γενικα οταν βαριεμαι τον off και θελω να παω καπου να ξεσπασω παω το πολυ σε χ50 γιατι οκ το pvp αλλα οχι και με το καλημερα να εισαι στα τοπ :P

Εγώ προτημώ τα pvp στους low servers. Στον noobwars με τον glady μου περιμένω να γίνω duelist και θα είμαι πρώτος στα pvp στο class μου :P θα ήμουν ήδη αλλά στο site του noobwars δείχνει μόνο τα Pvp των 3rd class :cry::cry::cry:

Αν δεν βαριέσε πάντως μπες να πεις μια εντύπωση :o Βεβαια ΄λόγω της μεταφοράς στον dedicated δεν προλαβα να βάλω πολλά πράγματα, αλλά θα τα βάλω μέσα στις επόμενες μέρες.

καποιος αλλος τροπος υπαρχει??

Ναι με αντικλειδια για το σπιτι σου :P

Οχι δεν υπαρχει, ειτε νοικιαζεις σερβερ και εχετε ολοι ενα κοινο username και password ειτε βαζεις καποια rule στο f/w του router σου (οπως βαζεις για τις port 3106 & 7777) για να αφηνει και το remote desktop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...