Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα μην συγκρινουμε το WoW με το L2.... το WoW ειναι για μικρα παιδακια που θελουν να βλεπουν τον Ταζ και τον Μπαγκς Μπανη και να χαιροντε κουνοντας τ'αυτια τους και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο!

Ισος το WoW να ηταν καλο σαν παιχνιδι το 1999 γιατι εκει υπαγωντε τα γραφικα του....:eek:

To ξανακάνω quote μπας και το καταλάβεις.Έσυ αναφέρθηκες σε offtopic πράγματα μέσα στο δικό σου thread και εγώ απάντησα πάνω σε αυτά που είπες.

Μήπως δεν ξέρεις την έννοια του offtopic?

Τέσπα τσάμπα "spammaro" και βγαίνω "offtopic" αφόυ από ότι φαίνετε δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος σε κάποιο thread που δεν έχει ανάλογο τίτλο...

/afk παω να ξαναδιαβάσω τα rules μπας και μου διέφυγε κάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αν απαντάει κάποιος σε ένα ήδη offtopic message τον κάνει "off-topic και spammer" πρώτη φορά το ακούω...

To topic λεγεται lineage2 σωστα? Ειπες κατι για lineage2? οχι.:-(

Τώρα το ότι δεν θες να ασχοληθείς με την κουβέντα wow vs lineage το δέχομαι αλλά εσύ ανάβεις τα αίματα με τέτοιες προτάσεις...

Εχουν γινει πολλες δεν εχει νοημα αλλα εσυ αναβεις τα αιματα μπαινοντας στο topic του lineage2...:fear:

Θυμησε μου ποστ ΜΟΥ σε θεμα του wow....:X

αααα ναι μωρε! δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω οτι υπαρχει τετοιο topic εδω!:rolleyes:

p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι

[χαβαλες on]

Γεια σου ρε founder του site πιο παλιε και απο τις πετρες που δεν μπορει να σου πει κανεις κουβεντα!:lol:

[/χαβαλες off]

Anyway χαβαλε κανω. Το εχω πει 100.000.000 φορες γουστα ειναι αυτα. Οπως καποιος ειναι Ολυμπιακος ή Παναθηναικος το ιδιο πραγμα και εδω.

Το wow δεν μου αρεσε μονο απο το login που ειχα κανει 2 χρονια πριν και ειδα τα γραφικα του snes.

Τωρα αν δεν εχει καποιο ατομο προβλημα με τα ματια του τοτε σιγουρα δεν μπαινει καν στον κοπο να βαλει στο ιδιο καζανι τα γραφικα των 2 games.

Τι να το κανω αν εχει σουπερ quests αν ειναι ενα παιχνιδι looney toons?

To ξανακάνω quote μπας και το καταλάβεις.Έσυ αναφέρθηκες σε offtopic πράγματα μέσα στο δικό σου thread και εγώ απάντησα πάνω σε αυτά που είπες.

Μήπως δεν ξέρεις την έννοια του offtopic?

Τέσπα τσάμπα "spammaro" και βγαίνω "offtopic" αφόυ από ότι φαίνετε δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος σε κάποιο thread που δεν έχει ανάλογο τίτλο...

/afk παω να ξαναδιαβάσω τα rules μπας και μου διέφυγε κάτι...

Ωπ σορρυ εσυ δεν καταλαβες οτι απαντησα στον nekys!

Μπορει να φαινεται λιγο "ανταγωνιστικο" το ποστ με τον nekys αλλα τα λεμε εντελος περιπαιχτικα...

Δεν ειναι δικο μου thread αυτο.

δλδ εσύ πάιζεις κάποιο rpg game με βάση τα γραφικά του? :S

anyway το ότι λέει lineage2 το topic δεν νομίζω να αποκλείει μια σύγκριση μεταξύ των 2 δημοφιλέστερων mmorpg.

sorry που μπλέχτηκα στην κουβέντα σας απλά χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν μπορώ να τους αφήσω απαρατήρητους ...

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να ξεκινήσω οποιοδήποτε flame ούτε στον comfuzio ούτε σε κανέναν άλλον.

δλδ εσύ πάιζεις κάποιο rpg game με βάση τα γραφικά του? :S

anyway το ότι λέει lineage2 το topic δεν νομίζω να αποκλείει μια σύγκριση μεταξύ των 2 δημοφιλέστερων mmorpg.

sorry που μπλέχτηκα στην κουβέντα σας απλά χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν μπορώ να τους αφήσω απαρατήρητους ...

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να ξεκινήσω οποιοδήποτε flame ούτε στον comfuzio ούτε σε κανέναν άλλον.

Ναι, το πρωτο που κοιταω εγω παντα ειναι αν μου αρεσουν τα γραφικα του game και μετα το ψαχνω πιο πολυ :-)

Το 2005 που τελειωσα απο τον Στρατο τα δοκιμασα και τα 2... και μακραν με κερδισε το L2. Παντα λεω για μενα οχι το τι ισχει. Γενικα δεν ειμαι του οχλου και της μαζας :P.

Καταλαβα οτι κατι πηγε στραβα στο ποστ σου αλλα anyway τα εχουμε ξανα πει εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=194532

οπου η koritsi_yia_pc απαντησε once for all σε ενα φοβερο reply :devil:

Έχω την εντύπωση πως ξεφύγατε!

ΘΕΛΩ HELP!!!

Δεν ξέρω πώς μπορώ να βάλω τα αρχεία .sql στο navicat. Δοκίμασα με το να σείρω το αρχείο και να το αντογράψω στα table, και με την εντολι π εχει με το δεξί κλικ στην db. τίποτα δεν κατάφερα!

Έχω την εντύπωση πως ξεφύγατε!

ΘΕΛΩ HELP!!!

Δεν ξέρω πώς μπορώ να βάλω τα αρχεία .sql στο navicat. Δοκίμασα με το να σείρω το αρχείο και να το αντογράψω στα table, και με την εντολι π εχει με το δεξί κλικ στην db. τίποτα δεν κατάφερα!

AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΟ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ[ΕΑΝ ΓΕΙΝΕΤΕ]ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ SERVER ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER OWNER ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ DOWN????

δεξί κλικ πάνω στην βάση δεδομένων και execute batch file. διαλέγεις το sql και το τρέχεις.

σέρβερ σε ιστοσελίδα= αδύνατο

σέρβερ σε dedicated server μηχάνημα (100 euro και βάλε τον μήνα)

και πρέπει να δώσεις access στο μηχάνημα για να ανοίγουν τον σέρβερ. αν και εμένα δεν μου χρειάστεικε να δώσω ποτέ τέτοια access...

κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει. και είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναπαντηθεί. για ηρεμίστε :P...

Ναι το πρόβλημά μου είναι πως το έχω δοκιμασει να το κάνω έτσι για το .sql αλλα πατάω start και μου γράφει Complited-Unsuccessfull, και δεν περνάει το table. Πρέπει μίπως να πιράξω τίποτα από τα αρχεία του server ώστε να δέχεται αλλαγές στην databaze;

δεξί κλικ πάνω στην βάση δεδομένων και execute batch file. διαλέγεις το sql και το τρέχεις.

και πρέπει να δώσεις access στο μηχάνημα για να ανοίγουν τον σέρβερ. αν και εμένα δεν μου χρειάστεικε να δώσω ποτέ τέτοια access...

:P...

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟ ADMIN ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER???

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟ ADMIN ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER???

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ????

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ????

ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ SERVER KAI TO DATAPACK ΓΙΑ C6 [ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΣΑ] ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ [THE KEYBOARD SECURYTY MODULE HAS FAILED TO LOAD]TI NA KANV

Ε συγνώμη κιόλας αλλά δεν κρατιέμαι άλλο. Θα τα πω και ας φανώ ο πιο κακός εδω μέσα.

Ρε παιδιά δεν γίνετε να τα έχετε όλα έτοιμα στο πιάτο. Δεν λέω όλοι ρώταμε κάποια πράγματα στην αρχή, γενικότητες και τα σχετικά μέχρι να πάρουμε μπροστά και να πιάσουμε το νόημα του τι παίζει. Απο εκεί και πέρα τέλος οι ερωτήσεις, ιδίως μάλιστα ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί 1.000.000 φορές εδω μέσα, αλλά και σε άλλα forum. Λίγο search δεν βλάπτει. Δεν γίνετε να τα έχουμε όλα έτοιμα στο πιάτο και να μπαίνουμε μετά στο server μας και να το παίζουμε μεγάλοι gm (γιατι το έχω δει και αυτό). Δεν γίνετε να δουλέψετε java server εάν δεν έχετε έστω ΗΔΗ κάποιες βασικές γνώσεις απο java, sql, xml κτλ. Άλλο να βοηθάς τον άλλον με πληροφορίες και άλλο να του κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα. Και στο κάτω κάτω άμα δεν σας πάει το άθλημα αφήστε το. Server χωρίς κάποιες ελάχιστες γνώσεις δεν γίνετε να έχει κανείς. Οπότε τζάμπα και ο κόπος σας.

P.S. Γιατί γράφεις με κεφαλαία? μας φωνάζεις που δεν απαντάμε?

Οπότε τζάμπα και ο κόπος σας.

P.S. Γιατί γράφεις με κεφαλαία? μας φωνάζεις που δεν απαντάμε?

Λοιπόν απο συνίθεια γράφω έτσι!!!Εγώ με αυτό το θέμα ασχολούμε περίπου ένα μήνα!Απλώς ρώταο που θα βρώ τα files του server c6 !!!Γιατί είχα ενα προβλημα με τον υπολογιστει κα εκανα format ετσι τα εχω χασε!!!Εχω βρει αλλα αλλα οταν καποιοι φιλοι μου προσπαθουν να συνδεθουν αλλα πατανε σινεχεια bartz και δεν σινδεωντε!!!ΚΑΙ σε εναν τοθ βγαζει [THE KEYBOARD SECURYTY MODULE HAS FAILED TO LOAD]!!!! ΚΑΙ ακομα θελω να μαθω εαν γεινετε να μπορουν και οι αλλοι admin server !Kαι καπου ειδα αυτο΄και ρωταω εαν γινετε ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER !!!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...