Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 και εφώ έχω την απορία με buffer....

2 για να μαθαινουν αυτοματα τα skills πρέπει να βάλεις το autoskilllearn true απο τα config του server σου (και να έχουν SP για να τα μαθουν)

3 για να τουσ κανεις admin τους δινεις acceslevel >100-200 και να είναι off-line αν το κανες από navicat, εκτως και το κανεις απο το admin manager κανοθν μόνο 1 rr.

Όποιος ξέρει παρακαλώ πώς βάζω gmshop, buffer, class manager και Lux gatekeeper (με τα teleport ID)!!!

Δημοσ.

NΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΚΣΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ Ο SERVER ΕΙΝΑΙ DOWN !ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΚΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ CONFIG ΤΙΝ IP ΜΟΥ?? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ GMSHOP,ETC ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

Δημοσ.

Αν εννοεις αυτο που νομιζω ακου...

Εγώ, γιατί δεν έχω το pc του server στο σπίτι μου, το έχω σε αλλον που έχει καλιτερι σινδεσι και pc, εγώ μπαίνω στο pc του και κάνω τα πάντα απο το δικό μου pc. Αυτό το κάνω με το gotomyppc (φτιάξε αν θες tryal account στο site

http://www.gotomypc.com) ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το teamvewer, ένα άλλο προγραμματάκι αλλά πρέπει να τρέχει στο pc.

Δημοσ.
εγώ όμως το κατάλαβα χωρίς να μπώ... Που κατάντησες και εσύ!

Ενας σοβαρος σερβερ φαινεται απο το web site του....αν ειναι σε freehost αυτοματα παει το μυαλο σου στο οτι σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι...:devil:

Ασε που σε rates χ2~ χ10 δεν αξιζει να εισαι σε private server... Μπαινεις official και γουσταρεις με τον κοσμο που εχει κτλπ και οτι δεν εχει bugs γιατι σε rpg αν εχει και ενα bug παει να πει ... κλαψτα Χαραλαμπε....:fear:

Κατα τα αλλα για οσους βαριουντε να δουνε τον φακελο optionals ο οποιος εχει μεσα και Shop & buffer αλλα και teleporter μαζι με οδηγιες, εχω να πω οτι δεν θα ξανα απαντησω σε κατι το οποιο ειναι εκει αλλα βαριομαστε να το ψαξουμε.

Κατανταει και κουραστικο αυτο ρε παιδια.

:-)

Δημοσ.
Ασε που σε rates χ2~ χ10 δεν αξιζει να εισαι σε private server... Μπαινεις official και γουσταρεις με τον κοσμο που εχει κτλπ και οτι δεν εχει bugs γιατι σε rpg αν εχει και ενα bug παει να πει ... κλαψτα Χαραλαμπε....

Βασικά... με προσβάλεις! Και εγώ x3 server έχω... αλλά και official είναι... Botage 2?

Άμα θέλετε σοβαρό MMO και θέλετε να τα σκάτε και να γουστάρετε και Official Servers με ποιότητα (που άμα ξέρεις να παίξεις, το ebay είναι ασύμφορο) παίξτε WoW!

Όπως και να έχει για το θέμα private και low-rate διαφωνώ. Ευτυχώς δηλαδή που διαφωνώ αλλιώς τι τον έκανα τον δικό μου Low?

Άμα ψίνεστε για λίγο ξύλο και χαβαλέ:

http://kamael-pvp-server.ath.cx/

Rates x1000

Δημοσ.

ναι, τα έχω δει τα optional αλλά κανω spawn την buffer και λεει μόνο για quest. Επίσης η gatekeeper δεν έχει περασμένα τα teleport destination....

Δημοσ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ .SQL!!!! KAI NA ΡΟΤΗΣΩ ΟΛΟΙ JAVA SERVERS ΕΧΕΤΕ??? MHPOS EXEI KANENAS ENAN ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ PATCHES ,ETC???

Δημοσ.
Βασικά... με προσβάλεις! Και εγώ x3 server έχω... αλλά και official είναι... Botage 2?

Άμα θέλετε σοβαρό MMO και θέλετε να τα σκάτε και να γουστάρετε και Official Servers με ποιότητα (που άμα ξέρεις να παίξεις, το ebay είναι ασύμφορο) παίξτε WoW!

Όπως και να έχει για το θέμα private και low-rate διαφωνώ. Ευτυχώς δηλαδή που διαφωνώ αλλιώς τι τον έκανα τον δικό μου Low?

Ελα ρε την αποψη μου σου λεω για το rpg. Γενικα ειναι τεραστιο χασιμο χρονου να εισαι σε πριβε rpg ο οποιος σε κανα 6μηνο θα φαει λουκετο....

Τωρα μην συγκρινουμε το WoW με το L2.... το WoW ειναι για μικρα παιδακια που θελουν να βλεπουν τον Ταζ και τον Μπαγκς Μπανη και να χαιροντε κουνοντας τ'αυτια τους και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο!

Ισος το WoW να ηταν καλο σαν παιχνιδι το 1999 γιατι εκει υπαγωντε τα γραφικα του....:eek:

Δημοσ.
Τωρα μην συγκρινουμε το WoW με το L2.... το WoW ειναι για μικρα παιδακια που θελουν να βλεπουν τον Ταζ και τον Μπαγκς Μπανη και να χαιροντε κουνοντας τ'αυτια τους και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο!

Ισος το WoW να ηταν καλο σαν παιχνιδι το 1999 γιατι εκει υπαγωντε τα γραφικα του....:eek:

Πως φαίνετε ότι δεν έχεις παίξει ποτέ wow...

Δημοσ.
Πως φαινεται οτι εισαι off-topic και spammer. :eek:

Το αν απαντάει κάποιος σε ένα ήδη offtopic message τον κάνει "off-topic και spammer" πρώτη φορά το ακούω...

Τώρα το ότι δεν θες να ασχοληθείς με την κουβέντα wow vs lineage το δέχομαι αλλά εσύ ανάβεις τα αίματα με τέτοιες προτάσεις...

p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι

Δημοσ.
Το αν απαντάει κάποιος σε ένα ήδη offtopic message τον κάνει "off-topic και spammer" πρώτη φορά το ακούω...

Το topic λεγεται lineage2

Τώρα το ότι δεν θες να ασχοληθείς με την κουβέντα wow vs lineage το δέχομαι αλλά εσύ ανάβεις τα αίματα με τέτοιες προτάσεις...

p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι

Γεια σου ρε founder του site που δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...