Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Critical ERROR!

2008.4.8 17:45:26

CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2529 MHz with 1535MB RAM

Video : Radeon X1300 Series (6626)

PosCode : 0:0:0 1/0

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

Τί μπορώ να κάνω έχει κανείς ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ευχαριστω nekys! μπικα μια χαρα αλλα ενω απο home δουλευει μια χαρα δν μπορω να μπω απο το internet. ειναι ευκολο να μου πειτε που ακριβος βαζω την ip του internet ?

Ρε σεις.... τζάμπα τα γράφουν τα παιδιά??? Αυτη η ερώτηση έχει απαντηθεί 1κκκ φορές εδω μέσα. Πριν ρωτήσετε κάτι κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τα προηγούμενα Posts.:X

Βρήκα κάτι geodata τα οποία είναι καλύτερα από αυτά του l2j/l2jfree svn.

Μαζί και τα pathnodes τους. Δεν τα έχω φτιάξει εγώ απλά τα κάνω re-share. Μην με ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με αυτά.

Geodata: http://rapidshare.com/files/106463190/geodata.7z.html

Pathnodes: http://rapidshare.com/files/106624073/pathnodes.7z.html

Λοιπόν, εγώ τελικά διόρθωσα το πρόβλημα με το client μου και τώρα στο server μου κανω κανονικά log in απο lan αλλά δεν μπορώ να κάνω από το Internet. Χρησιμοποιώ router, έχω ανοίξει τισ ports 7777,80,2106,9014,9024 απο το router, κλειστα όλα τα firewall και σε test για τα Ports λειτουργουν κανονικά. Επίσης χρησιμοποιώ το no-ip και έχω domain στο no-ip. Με τα hosts έχω δοκιμάσει από το Internet με το IP του no-ip, το net IP του pc και δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να φτιάξω patch. Χρησιμοποίησα το l2feiledit και ανοιξα το l2.ini απο αλλο patch και εκεί που είχε το server addresse εβαλα το domain του no-ip μου. Και πάλι όμως δεν λειτουργεί. (Σημείωση με το patch έχω δοκιμάσει μόνο απο lan ακομα).

χρησιμοποιείς hosts. πρόσθεσε στο hosts αυτή την γραμμή:

78.47.101.197 nProtect.lineage2.com

είναι gameguard emulator server. με αυτό θα παίζεις χωρίς πρόβλημα σε κάθε σέρβερ (και κυρίως στον δικό μου χαχαχα!).

xmmmmm !!!! :-D:-D:devil::devil: you have mail!

Loipon pedes geia sas kai apo mena exo ftia3ei ena server full kamael ama 8elete mpeite na deite o server einai x10 me online gms kai polla events to site einai www.freewebs.com/l2DemonsBlood

Μουφα ειναι...με το που μπεις λεει Interlude Client! :lol::lol::lol:

ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΝ SERVER ΣΤΟ L2 C6 !!1 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ GM SHOP,BUFFER AND CLASS MANAGER!! 2 ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑ SKILLS ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΠΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ!! 3 KAI ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝOΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...