Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
'Εφτιαξα έναν server l2j kamael, σε αλλο pc κα προσπαθώ να μπώ από το internt. Θα βάλω το host του no-ip που μ βγάζει στο gameserver στα hosts στο pc που θέλω να κανω log ή πρέπει να φτιάξω patch οπως μου ειπαν και αλλοι;;

Εφόσον χρησιμοποιείς no-ip άρα έχεις dynamic ip, άρα δεν μπορείς να έχεις ως τρόπο σύνδεσης στο server σου το hosts file.

Πρέπει να φτιάξεις patch χρησιμοποιόντας το domain name που έχεις στο no-ip.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει εύκολος τρόπος να φτιάξω μόνος μου το patch ή καλύτερα να μου το φτιάξει άλλος?

Αλλη μια ερώτηση, πώς μπορώ να αλλάξω τα χρώματα των όπλων σε κάθε +??

Δημοσ.
L2Ranger.Com Craft Kamael Server

Rates:

XP/SP x3

Drop/ Spoil/ Adena x6

Party XP/SP x1

Χωρίς GM Shops ;-)

Δεν μας είπες όμως ! Σε τι διανομή τον έχεις?

Εύχομαι κάθε καλό για το σέρβερ σου, αλλα για low rate server μήπως είναι λίγο ρίσκο ο lj2?

Υπάρχει εύκολος τρόπος να φτιάξω μόνος μου το patch ή καλύτερα να μου το φτιάξει άλλος?

Αλλη μια ερώτηση, πώς μπορώ να αλλάξω τα χρώματα των όπλων σε κάθε +??

Καταρχάς θες έναν l2 file editor για να αλλάξεις στο l2.ini file την url του server.

Για patchαρισμένο system μπορείς να κοιτάξεις σε forum που τα διανέμουν οι χρήστες μεταξύ τους. Γενικά λίγο ψάξιμο καλό είναι να το ρίξεις, για δικό σου καλό.

Για να αλλάξεις τα χρώματα των enchant χρειάζεσε πάλι file editor, για να αλλάξεις ένα άλλο αρχείο απο το system folder σου. Επίσης ένας χρήστης ενός σχετικού forum έχει φτιάξει και έναωραίο πρόγραμμα που διευκολίνει πολύ στο να κάνεις τους χρωματικούς συνδιασμούς που θέλεις.

Δεν μπορώ να σου πω το forum (δεν θα κάνουμε και διαφήμιση!) ψάξε λίγο και θα το βρείς πολύ εύκολα στο google.

Γενικά πάντως αυτό που είδα στην πορεία είναι ότι παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που ασχολιόμουν με l2j το γεγονός πως ήξερα και 5 πράγματα παραπάνω βοήθησε πολύ.

Δημοσ.

μμμ... Ρίσκο ο l2j? επειδή δεν είναι off files? μα δεν δουλεύω με off files γιατί για εμένα είναι χειρότερα από l2j (σε απόδοση/ bugs κτλ).

Ναι θα διαφωνήσεις πιθανόν αλλά είχα στήσει l2off κάποτε για λογαριασμό κάποιοι και είχαμε τρελά προβλήματα.

Τέλος πάντων, καθαρό l2j δουλεύω και το μηχάνημα τρέχει Debian Etch 64bit.

Μέσα σε αυτό τον μήνα πάμε σε Dual Core μηχάνημα (όχι ότι έχουμε προβλήματα απόδοσης απλά για "άνεση") με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε έτοιμο και έναν 2ο server αποκλειστικά με leveling και ντύσιμο μέσω raid drops. Δηλαδή ο σέρβερ θα έχει αποκλειστικά raid και όχι mob. Το θέμα είναι ότι είμαστε μόνο 2 developers και ψάχνουμε για ιδέες και κόσμο να βάλει ένα χεράκι. ΔΕΝ ψάχνουμε GM!

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ LINEAGE 2 ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ BΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΕΝΑΝ SERVER:

1)ΕΚΑΝΑ TO GAME

2)ΚΑΤΕΩΑΣΑ ΤΟ UPDATE ΤΟΥ SERVER

3)ΕΚΑΝΑ ΤΟ UPDATE ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ

4)ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ PATCH ΤΟΥ SERVER

5)TO ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ SYSTEM MAPS ΚΤΛ

6)ΠHΓΑ ΣΤΟ SYSTEM ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ LINEAGE 2 KAI ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΜΕΣΑ

7)ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ PATCH ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ SYSTEM ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΗΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΧΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ

8)ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΠΠΙΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ LINEAGE 2 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ SYSTEM ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓς ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -4881 MHz with 2047MB RAM

Video: NVIDIA GeForce 8400 GS (5827)

ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor: Serial size mismatch: Got 21, Expected 1323

History: LoadObject <- (ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor 9467081==9467081/11041680 9467060 1323) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel SkyLevel) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Δημοσ.

Ανοίγω το l2.ini με το l2 fileedit για kamael και όταν το ανοίγω μου ανοίγει μόνο ένα L. Επίσης μερικά αρχεία δεν μου ανοίγουν καθόλου.

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλιμα... ενω μπενω κανονικα στο log in μετα απο λιγο (2-3 sec ) μου γραφει..

A hacking tool have been descovery . try play after close all anecesery programms.

ξερει κανεις τι φταει?

Δημοσ.

χρησιμοποιείς hosts. πρόσθεσε στο hosts αυτή την γραμμή:

78.47.101.197 nProtect.lineage2.com

είναι gameguard emulator server. με αυτό θα παίζεις χωρίς πρόβλημα σε κάθε σέρβερ (και κυρίως στον δικό μου χαχαχα!).

Δημοσ.
Ανοίγω το l2.ini με το l2 fileedit για kamael και όταν το ανοίγω μου ανοίγει μόνο ένα L. Επίσης μερικά αρχεία δεν μου ανοίγουν καθόλου.

Δοκίμασες να ανοίξεις αρχεία απο patchaρισμένο system??

Δημοσ.

Γεια σε ολους ρε παιδια εχω περασει 4 εκδοσής l2j 2j και αλλές 2 j-free ολές εχούν ενα προβληματάκι δεν λειτουργεί οταν θες να δείς το passwort του αλλού που πατας alt+g

ολλά τα υπόλοιπα λειτουρούν αφτο ειναι το μοναδικο που δεν λειτουργεί δλδ το invetory του αλλουνού απο εκεί το βλέπω κανονικά μονο αφτο δεν δουλέθει δεν χερω αν μπορει καποίος να βοηθήσει....

Ευχαριστώ πολύ

Comfuzio εισαι παλικάρι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...