Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα τρελαθώ!!! το ip (lan) του server είναι 192.168.1.65 και βάζω το host

192.168.1.65 l2authd.lineage2.com

σωστό δεν είναι αυτό;

(βάζω και για το gameguard nprotect.lineage2.com)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι οτι με πρηζετε και γω ρωτουσα στην αρχη (πολυ αρχη ομως) και το μονο που μου λεγανε ειναι google it.

Το προβλημα ειναι οτι κολλατε στο βημα 1. Οκ ειναι το πιο σημαντικο βημα. Αλλα μετα εχει αρκετα βηματα δεν νωμιζω να εχουν την δυνατοτητα ολοι να απαντισουν σε αυτο το θεμα.

Λοιπόν οσοι εχετε προβλήματα με το να στήσετε server σε interlude πακέτο εχώ το πιο ενημερωμένο πακέτο χωρίς κοπο και ιδρότα σας εχω φτιάξει ενα server με diskw δεν πειραζει και αν δεν ξερετε τι είναι αφτό.

Το μονο που θέλει αν έχετε εγκαταστήσει κάποια mysql στο pc σας για τον server που προσπαθήσατε να φτίαξετε να την απεγκαταστήσετε.1.Καντε extract to τον φακελό server στον τοπικό σας δισκό στο c:\.

2.Για να σηκώσετε τον server σας έχω ενα τχτ αρχείο που λέγετε Des Edo prin Kaneis Kati με πληροφορίες σχετικα πως θα σηκόσετε και πως θα ρήχετε τον server.

ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SERVER ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο COMFUZIO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ HOST.

Τα links για το download είναι εδω:http://rapidshare.com/files/100027328/Server.zip

----------------------------------------------------------------------------------------------

Μονο μετα το extract για την msql:

Κατι ακόμα αμα θέλετε να επεξεργαστείτε την DataBase μπορείτε να χρησειμοποιησετε το navicat μονο που θα δημιουρήσετε μια σηνδεση με τα παρακάτω στοχεία

Την επεξεργασεία τις msql μπορείτε να την κάνετε μονο όταν ειναι ανοιχτή ομως (δλδ να τρεχετε το αρχείο startMySql που βρήσκετε στο φακέλο του server)

Ηost: localhost

user:root

password:root

port:3306

Aμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα καντέ post να το λεισουμέ!!!

Η ώρα της κρίσης έφτασε....

Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι να δω εάν θα δουλέψει αλλά ακόμα το παλεύω.

Δοκιμάζω λοιπόν σήμερα, να μεταφέρω σε έναν νέο server με διανομή L2J-Free, όλα τα account και characters απο τον παλιό server που έχει διανομή L2Jserver...

Προχώρησα σε αντικατάσταση κάποιον σχετικών αρχείων στη mysql, και απο εκεί και πέρα έγινε το εξής. όταν κάνω Login μένει στην αναμονή. Οπότε επανέφερα τα αρχεία account απο την L2J-Free και έκανα Login Με autocreate account, βάζοντας όμως ένα account που υπήρχε στην L2Jserver. Έκαν κανονικά Login και είδα κανονικα και τους 3 που είχα μέσα. Επιλέγοντας όμως char για να μπω στο Game, δεν έμπαινε και ο gameserver, έλεγε σχετικά με άγνωστο πεδίο chatban....

Τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο....αν πιάσει τίποτα απο όσα κάνω θα κάνω ένα αναλυτικό post. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ....δεν το βλέπω να πιάνει!!!!

Η ώρα της κρίσης έφτασε....

Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι να δω εάν θα δουλέψει αλλά ακόμα το παλεύω.

Δοκιμάζω λοιπόν σήμερα, να μεταφέρω σε έναν νέο server με διανομή L2J-Free, όλα τα account και characters απο τον παλιό server που έχει διανομή L2Jserver...

Προχώρησα σε αντικατάσταση κάποιον σχετικών αρχείων στη mysql, και απο εκεί και πέρα έγινε το εξής. όταν κάνω Login μένει στην αναμονή. Οπότε επανέφερα τα αρχεία account απο την L2J-Free και έκανα Login Με autocreate account, βάζοντας όμως ένα account που υπήρχε στην L2Jserver. Έκαν κανονικά Login και είδα κανονικα και τους 3 που είχα μέσα. Επιλέγοντας όμως char για να μπω στο Game, δεν έμπαινε και ο gameserver, έλεγε σχετικά με άγνωστο πεδίο chatban....

Τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο....αν πιάσει τίποτα απο όσα κάνω θα κάνω ένα αναλυτικό post. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ....δεν το βλέπω να πιάνει!!!!

L2JFree έχει διαφορετικά tables από L2J.Προφανώς,κάτι ξέχασες να προσθέσεις (κάποιο table).Ψάξε λίγο την DB σου.Εγώ πάντως θα πρότεινα L2J γιατί είναι πιο σταθερή διανομή από L2JFree.Τι να τα κάνεις τα custom weapons όταν δεν δουλεύει τίποτα άλλο?Συν ότι,τα περισσότερα custom τα έχουν στο Custom Contribution στο ανάλογο φόρουμ.

Όσο για τους υπόλοιπους,μασημένη τροφή δεν βρίσκεις πουθενά,δηλαδή,συμφωνώ με τον Comfuzio.Πες ότι φτιάχνεις τον server...μετά τι?Γι'αυτό έχει γεμίσει το HopZone με τόσους server...Δεν λέω ότι πρέπει να ξέρεις Java για να έχεις server αλλά να ξέρεις και κάτι.Όσο εύκολα σηκώνεται ένας server,το ίδιο εύκολα πέφτει.

Παιδιά μπορειτε να μου απαντήσετε στην παρακατλω ερώτηση αν θέλετε βεβαιά δεν μπορώ να κανω τον server να λειτουργήσει μέσω internet τι μπορει να φταίει εχώ ανοιξει τα ports που χρείαζετε έχω γραψεί στο extrenal την no-ip μου και δεν γινετέ τίποτα παρόλα αυτά τι μπορεί να φταίει δεν χερώ παντώς ειναι ευκολό να σηκώσεις server μα όχι να τον σηκώσεις στο internet!

Ευχαριστώ πολύ !!!!

Δοκίμασα κάτι ακόμα, έφτιαξα ένα server στο κεντρικό μου pc, στο οποίο παίζω, τον άνοιξα κανονικά, πήγα να κάνω Login και πάλι μου έβγαζε λάθος κωδικό (έχω βάλει τα hosts).

Πραγματικά σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου φιλέ comfuzio μα καποιο λάθος εχει γίνει γιατι δεν εκτελείτε κατι σωστα γιατι τερματίζουν πριν σηκωθεί ο server και τα δυο παράθυρα loginserver και gameserver

Ευχαριστώ πραγματικά!!!

Παντός το firewall δεν φταίει γιατι πηγά να τον σηκώσω απο αλλή συνδεση χώρις διτκιο κατευθείαν modem dsl μα και παλί το ίδιο (ενοείτε χωρίς τα config τα δικά σου)

Τερματιζουν απο την αρχη; ή η DB σου δεν τρεχει ή η java δεν ειναι σωστα σεταρισμενη. Εχω ενα νεο pack l2j-free που εκανα πριν απο λιγο compile 3238 αλλα θα πρεπει να κανεις νεο σεταπ ολη την db μιας που εχει πολλα fixes στα npc & spawnlist.

Λοιπόν έχω ανοίξει ένα τοπικ για την MySQL εδω όποιος μπορεί και ξέρει να απαντήσει θα βοηθήσει πολύ κόσμο.

Έχει να κάνει με τις επιδόσεις της MySQL και πώς να δέχεται ο server πιο πολύ κόσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...