Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατσε βρε συ εχουμε και δουλειες δεν ειμαστε πανω απο το pc ολη την ωρα! Δεν εχει προβλημα το databaze_installer απλα δεν το εκανες εσυ edit και να του δωσεις την διαδρομη το που να βρει τον φακελο bin της MySQL σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε δημητρη ακου να δεις εχεις ρυθμησει το loginserver σωστά???

Καταλαβαίνεις τι σου λέω αν εχεις βαλει καποιο κωδικο στην mysql και δεν το εχεις δωσει στο loginserver

ειναι λογικό να μην βρήσκει στην βασήδεδομένων.

Περιμένω απάντηση!

εχο βαλει κοδικο στο mysql ποσ ενημερονο ομοσ το loginserver για τον κοδικο που εβαλα?ποσ ριθμιζο σοστα το loginserver?

Λοιπόν, εγω γιατί δε έβρισκα άκρη τα έκανα όλα uninstall (κράτησα μόνο τα config) και πάλι από την αρχή με τα νέα packs. Χρησιμοποίησα τα παλιά tools και τα κατάφερα να ανοίξω το server μου. Τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα. Βάζω τα hosts και πάω να κάνω log in απο lan και μου ανοίγει ο official! γιατί γίνεται αυτό, κάνω άτι λάθως προφανώς.

Ρε παιδιά είναι προφανές ότι δεν το κατέχετε το άθλημα. Και άντε οκ το στήσατε… μετά τι θα κάνετε; Post εδώ για το κάθε τι; Πολλές από τις απορίες σας δεν έχουν σχέση με το lineage2 σε java αλλά είναι γενικές αρχές δικτύων… αν δεν τα κατέχετε αυτά τα μίνιμουμ καλλίτερα μην πάτε παρακάτω…. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω χρόνο να απαντώ. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Θέλει λίγο να δουλέψετε το μυαλό σας! Πιο νιανια απ’ότι το έχω κάνει στο wiki δεν θα βρείτε και είναι πραγματικά ανώφελο αν δεν το κατανοητέ από εκεί να πάτε παραπέρα. Φιλικά πάντα.

καλησπερα παιδια ,εγω οκ εχω ετοιμο τον server πεζη μεσω net και κανενα προβλημα.

το θεμα ειναι απο γραμμη τι κανουμε?

ποια ετερεια σου δινει 100mb down και up?

ποιο ειναι το κοστος

παρακαλω για μια απαντιση απο καποιον γνωστη:)

:)

Ειναι πολλες αλλα δεν μπορω να κανω ποστ (Κανονες για διαφημιση). στο google ψαξε για root servers. Στην Ευρωπη κοντα στα 100ευρω το μηνα ειναι νορμαλ τιμη για εναν καλο server εως και 1000-1200 ατομα

μηχανημα εχω....αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως γινεται

εγω εχω το pc με τον server εγκαταστημενω....πρεπει να το στειλο σε ετερεια? εμ μπορεις να τα πουμε λιγο με πρωσοπικα μυνηματα μην ζαλιζουμαι και τον κοσμο....:)

Ειμαι φουλ απο π.μ. και τα θελω να τα κρατισω..

Αν θες να στειλεις το pc σου σε hosting ψαξε για colocation ή καπως ετσι....λεπτομεριες δεν ξερω σε αυτο.

ok σε ευχαριστω απο οτι καταλαβα υπαρχει τροπος να μην παει ο server μου πουθενα ,δηλαδη να μην φυγει απο το μαγαζι μου και να μου ανεβασει καποια αλλη ετερεια τον server σε δικο της μηχανημα ....

οκ θα το ψαξω

να σαι καλα φιλε :)

Εγώ έβαλα τα καινούρια packs στο server μου και φένεται ότι τέχει κανονικά. Βάζω τα χοστς και τρέχω το Κάμαελ οφίσιαλ και μου βγάζει λάθως κωδικό πάντα. Το ξέρω πως οι γνώσεις μου περι του θέματος είναι λίγες, αλλά προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ, για αυτό νομίζω άλλωστε έχουνδημιουργηθεί και τα φόρουμ. Comfuzio καταλαβαίνω πως σε έχουμε πρήξει, καθένας με το κακρύ του και το κοντό του(με την καλή έννοια), αλλα παρακαλώ δείξε λίγη κατανόηση. Αυτά που βέπεις εσύ αυτονόητα, άλλοι μπορεί να μην τα βέπουν καν!

Comfuzio πραγματικά δεν ανοίγεις ενα helpdesk εδώ στην ελλάδα της l2jteam θα βγάεις πολλά λεφτα!!!:-D:-D:-D

Πλακα κάνω!!!!

Λοιπόν μιά τελεφτέα ερώτηση να απαντήσουμε στον dimitris για να τελιώσει και αφτός τα posts του λοιπόν λες στο guide που εχείς φτιαξει σε αφτο το forum οτι να ρυθμήσεις και τα loginServer στον φακελο ....\login\config\... ωραία τι ακριβώς χρειάζετε να αλλαξείς εκει για να παίζει μεσο ιντερνετ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...