comfuzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 hi eimai gm se ena server kai me rotan i pextes to eksis:otan exis kapios leader kastro, kai otan ginete i poliorkia apo mia ali clan pos zontanebi o leader tous frourous tou kastrou opios kseri as me help Εισαι GM και δεν ξερεις Σε μενα θα ειχες φαει ποδι με την μια.... Κατα τα αλλα ουτε οι παιχτες σου ξερουν οτι δεν τους "ζωντανευουν" οι leaders αλλα οταν εχεις siege κανονικα οχι απο το gm panel βγαινουν μονοι τους αφου του βαλουν τα stands στα σημεια που θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 αυτο μου εμφανιζει.τη μπορει να φτεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdimitriosgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εισαι GM και δεν ξερεις Σε μενα θα ειχες φαει ποδι με την μια....Κατα τα αλλα ουτε οι παιχτες σου ξερουν οτι δεν τους "ζωντανευουν" οι leaders αλλα οταν εχεις siege κανονικα οχι απο το gm panel βγαινουν μονοι τους αφου του βαλουν τα stands στα σημεια που θελουν. (file niotho ligo balakas pou den ksero:o ala xriazome help) ston server pou eimai gm topothetoun i pexte ta stands ala den zontaneboun otan exi siege mipos iparxi kami rithmisi pou prepi na kani o admin an nai pia ine afti thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Οχι δεν υπαρχει, το κανει μονος του ο server, κανε update στα packs σου, εμεις πχ κανουμε καθε μερα απο 1 update για να μην υπαρχουν μακακιες στον server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω μία απορία, πώς μπορώ να κάνω update τα pack μου; μεσω του timeline? Εγώ πάντως εκεί μέσα χάνομαι, δεν ξέρω τι έχω μέσα στα pack μου και δεν ξέρω ποιά θπδατε πρέπει να κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 αυτο μου εμφανιζει.τη μπορει να φτεει? Φιλε δημητρη ακου να δεις εχεις ρυθμησει το loginserver σωστά??? Καταλαβαίνεις τι σου λέω αν εχεις βαλει καποιο κωδικο στην mysql και δεν το εχεις δωσει στο loginserver ειναι λογικό να μην βρήσκει στην βασήδεδομένων. Περιμένω απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Revision 3209 λογικα θα εχει λιγοτερα προβληματα και ειναι πιο σταθερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίε comfuzio. Μία ερώτηση, τα κανς επικόλλση στο C:/server/ ? Και κάτι ακόμα, έχω ανοίξει τα port και κανω test αν ειναι ανοιχτα στο http://www.utorrent.com/testport.php?port=2106 και μοι δείχνει ότι τα port είναι ανοιχτά μόνο όμωσ όταν τα χρρησιμοποιεί το Loginserver, δηλαδή μόνο οι 2107 και 9014. Δοκίμασα να μπώ από τ Internet cafe αλλά κόλλησε στο login, δεν εγραφε τίποτε. Λέτε να φταίει το upload μου ια αυτό? (Έχω 1024/256 kbps και χτυπάω 217kbps upload στο http://www.speedtest.net) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Έχω πρόβλημα! Έβαλα τα καινούρια packs και το gameserver δεν λειτουργεί. Κράτησα τους φακέλους με τις ρυθμήσεις του server μου και τα έβαλα πάνω στα νέα pack αλλά δεν λειτουργει. δοκίμασα απο τα tools το database installer αλλά πάλι τα ίδια. Το gameserver μου βγάζει τα εξής errors: stats for item id .... ignored!, no npc correlatig with id.... , WARNING:error getting npc template ID .... while trying to load skilliner data. , WARNING SpawnTable: Data missing or incorrect npc/Custum npc table for ID... (όπου ....= αριθμοί που τρ΄χουν συνέχεια.) ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 LoL!Chill out! Δεν αλλαζεις μονο τα αρχεια που εχει μεσα στο ραρ αλλα πρεπει να κανεις και Update στην db σου! Αν δεν εχεις τπτ μεσα στην db σου τοτε κανε την delete και παλι απο την αρχη για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβλημα. Αν παλι εχεις ψαξε λιγο στο google και ολο και κατι θα βρεις πως να το κανεις, υπαρχουν πολλοι τροποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 την εσβησα και ξαναετρεξα το tool. καλα δεν εκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τίποτα.... Πρέπει να κάνω reinstall το mysql? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Mε το Navicat κανεις drop την υπαρχον db και παλι απο την αρχη σεταπ απο τον φακελο tools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το databaze_installer γράγει παντού "Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"!! Τί να κάνω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Να τα κάνω όλα uninstall και να τα ξαναβάλω από την αρχή;; (Απαντήστε παρακαλώ δεν μπορώ συνέχεια με την ανανέωση....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα