Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΚ αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω που πρέπει να ψάξω αυτό που θέλω. Ψάχνω όλη μέρα σήμερα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα καθόλου στο google. Ευχαριστώ όμως για το ενδιφέρον (σοβαρα...).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τζίφος δεν βρήκα τίποτα(που μπορώ να κάνω εγώ). Το πρόβλημά μου είναι δεν ξέρω πως να βάλω στο navicat τα αρχεία που υπάρχνουν στο στο φάκελο με τα προεραιτικα!

Εχω linux και ψάχνω guide packet για l2j server ομως c6 εκδοσή η full c5 που να ανοίγει με c6 client αν είναι ευκολο και εχετε χρονο παρακαλώ βοηθηστεμε !!!

Ευχαριστω!!!(παντώς έψαξα και σε γνωστα φορθμ αλλα δεν βρηκα κάτι)

Καλησπέρα! Αυτές τις μέρες με έχει ρουφίξει κυριολεκτικά η οθόνη, μιας και προσάρμοζα στις αναγκες μου τον server μου. Του άλλαξα τα φώτα....

Και επιτέλους σηκλωθηκε! Άγνωστο πως, αλλά με το που έκανα public τον pvp server μου, μετα απο 15 λεπτα (!!!!) μπηκαν τα πρώτα 5 άτομα! Τι στο καλό υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουν νέους server στα top 200 sites, και αμέσως μπαίνουν??? Μέσα σε 5 μέρες λειτουργείας, δεν έπεσαν κάτω απο 80 άτομα online! Δεν λέω χαίρομαι που συμβαίνει αυτό, αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που τόσα άτομα ψάχνουν συνεχώς για νέους servers!

παιδια οταν τρεχο το RegisterGameServer.bat μου λεει τα εξεισ.τη μπορει να φτεει?λιγο βοηθεια αν γηνετε σασ παρακαλω.Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javolution/util/FastL

ist

at net.sf.l2j.Config.<clinit>(Config.java:537)

at net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main(GameServerRegister.j

ava:40)

Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .

Ασχετο: Gibs εσύ ήσουν που υπόγραψες ως Gibs στο hopezope.net για τον F-Games?

Ναι.Αν προσέξεις το ποστ,είναι πριν 3-4 μήνες οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή όχι.Αν θες σοβαρό PvP server καλύτερα,προσωπικά πάντα,να πας στον infinity skills awaken.Ο Administrator (Nb4li),είναι γνωστός στον χώρο της κατασκευής server,και είναι πραγματικός γνώστης των πραγμάτων,οπότε,πιστεύω ότι θα έχει βάλει πολλά καλούδια στον server του.

παιδια οταν τρεχο το RegisterGameServer.bat μου λεει τα εξεισ.τη μπορει να φτεει?λιγο βοηθεια αν γηνετε σασ παρακαλω.Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javolution/util/FastL

ist

at net.sf.l2j.Config.<clinit>(Config.java:537)

at net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main(GameServerRegister.j

ava:40)

Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .

Αν μπορείς βγάλε φωτογραφία όλο το παράθυρο γιατί δεν καταλαβαίνω.

Ναι.Αν προσέξεις το ποστ,είναι πριν 3-4 μήνες οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή όχι.Αν θες σοβαρό PvP server καλύτερα,προσωπικά πάντα,να πας στον infinity skills awaken.Ο Administrator (Nb4li),είναι γνωστός στον χώρο της κατασκευής server,και είναι πραγματικός γνώστης των πραγμάτων,οπότε,πιστεύω ότι θα έχει βάλει πολλά καλούδια στον server του.

Αν μπορείς βγάλε φωτογραφία όλο το παράθυρο γιατί δεν καταλαβαίνω.

Πως μπορω να κανω upload fotο:-)????

Παιδία μολις έφτιαξα το site του server μου το φόρτωσα στο diskw μα εχω προβλημα με το stargameserver και startloginserver γιατι δεν ανοιγουν γιατι βλέπουν καποιο σφαλμα στην βαση δεδομενων τι φταίει βασικα απο τη στιγμη που γορισα την βαση δεδομενων στην βαση δεδομενων του diskw απο τοτε δεν σηκώνετε ο server

τι να κάνω????

Ευχαριστώ Πολύ!!!!

Δοκίμασα σήμερα να μπώ στο server μου απο το Internet. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μου βγάλει προειδοποοοίηση για λάθος κωδικό. Πιστεύω πως δεν μπικε σωστα το host και άνοιξε ο official. Βέβαια εγώ το host το έβαλα ακριβώς όπως και στο pc στο σπίτι μου μόνο που αντί για LaN IP έβαλα το Domain του no-ip, δηλαδή την net IP. Από το router έχω ανοίξει τις pors: 7777, 2106, 80, 9024, 9014, μόνο που χάθηκα στις ρυθμίσεις του router μου και άνοιξα τα ports απο κάποιες επιλογές των Windows. Καμιά ιδέα ώστε να μπορούν να μπούν και από το Internet;

Για να κάνεις upload photo κάνεισ τα εξής: πάς κάτω κάτω στη σελίδα του Forum όπου γράφει Υποβολή και επεξεργασία κειμένου. Πατάς επεξεργασία καιμένου και σου ανοίφει μία άλλη σελίδα΄στην οποία περίπου στη μέση γράφει Διαχήρηση Συνημένων αρχείων. Πατάς εκεί και σου ανοίγει ένα παραθυράκι με τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει το αρχείο σου, στην προκειμένη περίπτωση εικόνα, και κανεις αναζήτηση το αρχείο σου, απο το pc σου ή από site και το κάνεις upload. Μετά πληκτρολογείς το κείμενό σου και πατάς Καταχώρηση απάντησης. Παραθέτω μία εικόνα από το server μου ως παράδειγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...