lion2486 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΟΚ δεν τα καταφέρνω ακ΄μα να μπώ από το Internet αλλα αφήστε να τοψάξω πρώτα. Τώρα για buffer, lux GateKeeper/trader τί παίζει; μπορεί κανείς να μου δώσει λύση;
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 καλησπερα παιδες..και εγω εχω το κλασσικο πλεον προβλημα που δν μπορω να μπω στον σερβερ...με την ip 127.0.0.1 ολα πηγαν τελεια.οταν ομως ηθελα να το αλλαξω για να μπαινουν και αλλοι δν μπορεσα να ξαναμπω στον σερβερ μου..εχο κανονικα το sql 5.0 και το l2j interlude..παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να το πει..τον φιλο comfuzio επισης θα ηθελα να του μιλησω...ευχαριστω εκ τον προτερων..
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εγω δεν ασχολουμε πλεων με L2 servers παιζω στον official και σε εναν server που εκανα ποστ μια σελιδα πισο, αλλα παρ'ολα αυτα πες μου τι μπορω να κανω. Σαν πρωτη σκεψη που κανω γιατι δεν μπορει να μπει κοσμος στον σερβερ σας ειναι οτι δεν τρεχετε ενα προγραματακι που σας δινει το no-ip το οποιο πρεπει να το τρεχετε παντα. Εκτος και αν εχετε static ip απο τον provider σας οποτε μονο μια φορα αρκει. Το 2ο ειναι δεν εχετε κανει σωστο port forward. Το οποιο ειναι αδυνατων να ξερω το καθε router που υπαρχει στον κοσμο για να σας πω πως να το κανετε αυτο. Φυσικα για να γινει port forward θα πρεπει το Pc που ειναι server να εχει static lan ip. αν τα εχετε κανει αυτα και παλι δεν παιζει δεν μπορω να κανω εγω κατι αλλο.
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ειχα στατικη ιπ με το νο ιπ...οταν αλλαξα τις ιπ οπου μου ζηταγε,δν ανοιγε ο σερβερ διοτι στον startgamesever μου βγαζει oτι δν μπορει να μπει στην στατικ λαν ιπ που του εχω βαλει..λες να ξαναρχισω απο την αρχη την database μου?(ασχετο σε ποιον σερβερ παιζεισς εκτος του official?)
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Κοιτα αν εχεις στατικη IP στον σερβερ σου (ιντερνετικη οχι Lan static) τοτε δεν το εχεις αναγκη το no-ip καθολου. το no-ip ειναι για αυτους που εχουν δυναμικη ip για να μην αλλαζουν ολη την ωρα στους παιχτες τους την ip και τους λενε σημερα εδω, αυριο στην αλλη IP. Αν εχεις μισθομενο μηχανιμα τοτε λες την ip σου μια φορα και τελος. Εγω παιζω εδω -> http://forum.l2chaos.eu
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 οχι δν καταλαβες..εχω δυναμικη ιπ απλα την εκανα στατικη για λογους ευκολιας οπως μου ειπε ενας φιλος μου..εγω συνδεομαι απο αλλο υπολογιστη που σημαινει οτι πρεπει να βαλω την external η την internal ιπ οπου μου τις ζηταει???ειμαι σε λαν δηλαδη...πριν που εβαλα παντου την ιπ του λαν μας δν μου ανοιγε o gameserver..σορυ για το πρηξιμο ε..
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ο σερβερ εχει 2 ip μια internal και μια external. Το λενε και μονες τους. Internal = Lan & External = True Ip(internet ip). στην External IP αφου εχεις δυναμικη βαζεις το ονομα του No-ip που εχεις παρει και στην Internal την IP του LAN σου. Για να την δεχτει ομως την external IP(δλδ το ονομα του no-ip) o server σου πρεπει να τρεξεις ενα εργαλειο που εχει το site του no-ip στα downloads και μετα απο 5 λεπτα περιπου ανοιγεις τα παραθυρα του server. Αν δεν το τρεξεις το προγραμα αυτο δεν γινεται resolve το no-ip name σε ip (στην τωρινη ip του ιντερνετ).
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ααα οκ...θα το δοκιμασω ..thanks παντως..κατι αλλο ..τον jimaros69 τον ξερεις??εχεις καποιον τροπο ωστε να επεικινονισω μαζι του??
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Nope, δεν τον ξερω. Παιζω πολυ λιγο ως καθολου θα ελεγα...Play station 3 βλεπεις....
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 λολ..καλα κανεις..θα σου προτεινα το assasins greed !! τεσπα,2 αποριες..ειμαι στο gameserver/config # The Loginserver host and port LoginPort=9014 LoginHost=εδω βαζω την νο-ιπ η την internal?? 2)στο host των windows βαζω την νο-ιπ η την internal?? στα l2authd εννοω..
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 1) Δεν το πειραζεις αλλιος δεν θα δενει ο game server στον login server. 2) Στο Hosts βαζεις παντα IP. Εκει θα βαλεις την LAN IP σου αν ειναι να παιξεις απο το LAN σου ή αν θελουν να μπουνε απ'εξω απο το νετ να παιξους πας για client mod(εδω στο mod βαζεις την no-ip) ή στο hosts τους οι απ'εξω θα βαζουν την public ip σου καθε φορα που αλλαζεις ip. (www.whatismyip.com για να δεις ποια ip εχεις τωρα στο ιντερνετ)
shinigami Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 στο 1)δηλαδη το αφηνω 127.0.0.1 ε? μου εβγαλε προβλημα με το <LS> οταν τελειωνει το gameserver..ξερεις γιατι?? λες να τον ξαναρχισω απο την αρχη και να τα βαλω ολα οπως μου τα εχεις πει??
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν δεν εχεις να χασεις τπτ κατεβασε απο την αρχη την νεωτερη εκδωση και καντα απο την αρχη
lion2486 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Eγώ δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω buffer, trader και lux GK στον server μου. μπορει να βοηθήσει κανείς;; 2ον το no-ip πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό, αν ναι, πρεπει να έχω τικ στο host μου για να κάνει update;
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Eγώ δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω buffer, trader και lux GK στον server μου. μπορει να βοηθήσει κανείς;; 2ον το no-ip πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό, αν ναι, πρεπει να έχω τικ στο host μου για να κάνει update; #1 τι server εχεις? αν εχεις L2J-Free εχει εναν φακελο optionals μεσα με οτι θες και οδηγιες. #2 Ναι και στα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα