Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, και κάτι άλλο εμενα με πετάει kick καθε ~30sec τι πρέπει να κάνω ακριβώς; έβαλα τα hosts τι άλλο να κάνω; πρέπει να απενεργοποιήσω το gameguardq Αν ναί πώς;;;;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το Navicate θα πας στο characters και εκεί θα βρείς τον char σου, και προχωρόντας προς τα δεξιά θα βρείς το access lvl που λογικά τώρα θα σου είναι μηδεν. Το αλλάζεις σε 100 και πατας κάτω κάτω αριστερά στο navicate το βελάκι (τίκ) για να αποθηκεύσει την αλλαγή, και ξανακάνεις login στο server σου.

Λογικά πάλι θα είσαι GM πλέον και με την εντολή //admin θα σου εμφανιστεί το adm panel.

Σχετικά με το kick τώρα.

Για να συνδεθείς στο server σου χρησιμοποιείς hosts ή patched system?

Δημοσ.

Εγώ έχω ακόμα πρόβλημα με το GameGuard. Χρησημοποιώ hosts για το server μου και έχω βάλει τις γραμμές στα hosts που αναφέρονται παραπάνω. Τί άλλο πρέπει να κάνω απο το server μου για να απενεργοποιήσω το gameguard απο τον server για να μην με πετάει κάθε ~30sec από το game;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Δημοσ.

OK έψαξα και βρήκα λύση, απενεργοποίησα το gameguard και παίζω οκ. το πρόβλημά μου τώρα είναι πως δεν υπάρχουν buffer και trader-gatekeeper(luxury).Τί μπορώ να κάνω για να τα ριθμίσω, και πώς μπορω να κανω το server μου στο Internet;;

Δημοσ.

Όσον αφορά npc buffer έχει κανένας κανένα ? Εγώ δοκίμασα πολλούς αλλά δεν δουλευε κανένας απο όσους διανέμοντε. Βεβαια λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου δεν προλαβα να το κοιτάξω και πολύ....Θα το δουλεψω λίγο σήμερα και άν κάνω κάτι θα το δώσω σε rapidshare. Αν έχει κανείς κανενα npc buffer και μπορεί ας το δωσει, θα με βοηθούσε πολύ.

Βασικά έχω τροποποιήσει ένα Npc αλλά όταν πατάω να μου κάνει κάποιο Buff, δεν το κάνει , και στην κονσολα του gameserver μου γράφει : could not store new skill. its NULL

Δημοσ.

Λοιπόν για npc buffer εχώ κατι deluxe buffer αλλα δεν είναι καλοι θα προσπαθήσω να τοθσ φτιάξω και θα σου δώσω ένα λινκ γιατί προσπαθώ να τα κάνω δωρέαν να μην τα αγοράζεις!!!

Κατι άλλο όποιος μπορει να με βοηθήσει θα με σώσει !!!

======================================================

Έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ???

(έχω ανοίξει τις πορτες 2106 , 9024 , 7777 , εχώ δημιουργήσει την την νο-ιπ διεύθηνση, έχω δώσει τιν no-ip στον server μα και πάλι τίποτα)

==========================================================

Τι φταίει????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

ΟΚ δεν με πειραζει και τόσο και αυτός που έχεις αλλα ευχαριστώ για τη βοήθεια.... Τώρα για να γίνεις on-line νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις και την Port 80, και εγώ προσπάθησα άλλά δέν κατάφερα τίποτα....

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να ρυθμήσεις το rooter σου ώστε να ανοίξει τα συγκεκριμένα port στην lan ip του server σου. Και φυσικά να την βάλεις εξαιρεση στο firewall των windows.

Καλό είναι να ανοίξεις και την 80.

Δημοσ.

Εγώ έχω ανοίξει τα port (νομίζω) και εχς κλεισει το firewall του router μου και τα windows του server έχουν service pack 1 (δλδ δεν εχει firewall) μετά πρέπει να αλλάξω τίποτα στην IP μου για να μπουν απο το Internet? ή χρησιμοποιώ το IP του NO-IP??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...