A.S.P Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ??? (έχω ανοίξει τις πορτες 2106 , 9024 , 7777 , εχώ δημιουργήσει την την νο-ιπ διεύθηνση, έχω δώσει τιν no-ip στον server μα και πάλι τίποτα) Οποίος μπορει να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ πολύ!!!:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ τελικά εφτιαξα τον server μου αλλα, κανω log in μου βγάζει τον server light αλλά έχει ping 9999 και δεν μπαίνει. Τί μπορεί να φταίει; Τον server τον έχω σε Pentium 3 670MHz 768MB RAM με lan σε pentium 4 (απο όπου και παίζω) και έχω σήνδεση ADSL 1Mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον! Ετοιμος ο σερβερ! Τονιζω δεν ειμαι GM εκει, απλα παιζω και βοηθαω στα updates. Link http://www.l2chaos.eu ή http://www.l2chaos.us To patch θα το βρειτε στο http://forum.l2chaos.eu ή .us Server Rates: XP x1000 SP x1000 Spoil x10 Drop x1 Adena x3000 Party x5 (δλδ x5000) Server Mods: Global Gatekeeper. Class Master για αλλαγή profession δωρεάν. Subclass χωρίς quest. Custom NPC Buffer - Buff duration 1 hour. 2 Custom GMShops - 1 για νορμαλ Items και 1 για τα chaotic items 2 Custom Traders - 1 για Gold Bars και 1 για τα drops σε Silver & Gold Coins Custom Blacksmith - Για να κάνετε Unseal και SA (Δεν δουλεύει με unsealed enchanted armor)(thanks to Nekys) Custom Armor/Weapons & accesories με special abilities για καθε class Maximized Clan Skills! Champions Mobs: 40% Chance - HP x8 - Adena x10000 - Drop x10 - Silver Coin Drop! Enchant: Safe +12 - Safe Armor +12 - Max +30 Server Software/ Hardware: AMD Athlon 64 x2 Processor 6000+ 4GB DDR 667Mhz RAM 2x 250GB HDD Windows Server 2003R2 x64 MySQL 5.51a x64 Java 1.6.0.04 x64 100Mbps up/down link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ τελικά εφτιαξα τον server μου αλλα, κανω log in μου βγάζει τον server light αλλά έχει ping 9999 και δεν μπαίνει. Τί μπορεί να φταίει; Τον server τον έχω σε Pentium 3 670MHz 768MB RAM με lan σε pentium 4 (απο όπου και παίζω) και έχω σήνδεση ADSL 1Mbps. Λοιπόν φίλε μου άκου πρώτα δώσε κένη ip στο αρχείο l2.ini μετά αμα δεν σου δουλεύει κοιτα το gameserver control το dos το παράθυρο άμα σου εμφανίζει οτι το προτόκολο σου είναι μεγαλύτερο απο 746 πίγενε στο "c:/server/gameserver/config/" και βρές το αρχείο server ανοιξέτο και θα γράφει ========================================================= MinProtocolRevision = 745 MaxProtocolRevision = 746 εσύ ελαξέτο και κάντο έτσι MinProtocolRevision = 1 MaxProtocolRevision = 999 ================================================================ Αλίος πές μας τι λέει στο gameserver controler ====================================================================== ====================================================================== ====================================================================== Λοιπόν έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ??? (έχω ανοίξει τις πορτες 2106 , 9024 , 7777 , εχώ δημιουργήσει την την νο-ιπ διεύθηνση, έχω δώσει τιν no-ip στον server μα και πάλι τίποτα) Οποίος μπορει να με βοηθήσει!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 1ον το l2.ini δέν το βρήκα. 2ον στο GameServer, στο dos που μου βγάζει δεν μπορς να διακρίνω τις πληροφορίες για το πρωτόκολο και έτσι πιγα στο αρχείο server, όπου ι αριθμοί ήταν πάνω απο 800 και έτσι τους άλλαξα και έβαλα 1 και 999 αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Ο server είναι light και το ping 9999. Είδα κάτι αρχεία kamael και σκευτικα μήπως δεν θελει Interluda αλλά Kamael client, και το δοκιμασα και έβαλα το kamael official client.Πάλι τα ίδια όμως. Φταίει κάτι στις ριθμίσεις ή μήπως κάτι στο hardware ή στη σήνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 1ον το l2.ini δέν το βρήκα. 2ον στο GameServer, στο dos που μου βγάζει δεν μπορς να διακρίνω τις πληροφορίες για το πρωτόκολο και έτσι πιγα στο αρχείο server, όπου ι αριθμοί ήταν πάνω απο 800 και έτσι τους άλλαξα και έβαλα 1 και 999 αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Ο server είναι light και το ping 9999. Είδα κάτι αρχεία kamael και σκευτικα μήπως δεν θελει Interluda αλλά Kamael client, και το δοκιμασα και έβαλα το kamael official client.Πάλι τα ίδια όμως. Φταίει κάτι στις ριθμίσεις ή μήπως κάτι στο hardware ή στη σήνδεση; Κοιτά να δείς αν λές οτι έχει 9999 πινγ παεί να πει οτι είναι down δηλαδεί δεν ειναι on o server κοιτα να δεις έχεις δώσει την σωστή ip στα αρχεία logginserver και στο server ??? Το L2.ini βρήσκετε στο client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Εχετε προβλημα με τον gameguard? βρηκε κανενας μηπως λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όχι ακόμα τίποτα.... Στο φόρουμ του Official όλοι λένε πως έχουν πρόβλημα μετά το σημερινό μίνι update το οποίο έγινε κατα κύριο λόγο στο GameGuard (όπως λένε τουλάχιστον), αλλά η ncsoft δεν έχει δηλώσει ακόμα κάτι....Το χειρότερο είναι πως το προβλημα βγαίνει και σε όλους τους private servers Τι θα κάνουμε??? Είναι το τέλος των Private server???? Ψάχνω να βρω λύση απο τις 9 το βράδυ όπου και ξεκίνησε το πρόβλημα. Αν κάποιος βρει κάτι ας κάνει post εδώ...Τα πράγματα είναι σοβαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Παραδοξος στο main pc μου τρεχει μια χαρα το l2 σε οποιον private server και αν παω! Εχω τα ιδια settings σε 2 pc και το 2ο δεν παιζει....λολ? Μοναξια οπου και να μπω.... αν ηταν παντος ετσι και στον off τωρα θα xpαρα τρελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν μπορείς να φανταστείς.... Το πρόβλημα το έχουν ΟΛΟΙ στους private servers, και άλλοι τόσοι στον official. Τι μπορεί να συμβένει??? Comfuzio μπας το κλείδωμα είναι στο 2ο παράθυρο? δοκίμασες official δυο παράθυρα? Έκανες καμμία τράμπα τα αρχεία του main pc σου στο άλλο να δεις αν θα δουλέψει???? Σε βλέπω να μοιράζεις απο rapidshare σημερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Οτι εχω στο main pc μου που ειναι και το dev pc μου το εχω ανεβασει στο νετ και απο εκει το εκανα setup και στο main και στο 2ο.... το main οτι και να του βαλω το τρέχει μια χαρα το αλλο τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή τέλος όλα.... τι μπορεί να συμβαίνει γενικά? έχεις καμμία ιδέα? Εγώ πάντως δοκίμασα όλες τις π1π3ς που λένε στο forum του official και δεν δουλεύει τίποτα....έκανα και κάτι δικές μου πατέντες και πάλι τίποτα....C4 παίζω κανονικά. Interlude Και Kamael με τίποτα... Στον Blackbird μόνο καταφέρνω και κάνω login και αφού κάνω 3-4 βήματα μου βγάζει το error στο Gameguard ή για hacking tools (που δεν τρέχω). Τα ίδια 2 προβλήματα αναφέρουν σε όλα τα forum σήμερα.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααα α α α α ....α.... .. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω τι παιζει.... και σπαω το κεφαλι μου γιατι ειναι ολα οκ στο main pc και οχι στο αλλο....αν βρω αυτο το γιατι μετα θα ποσταρω καλο system.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 απο ότι κατάλαβα έχουμε ολονυχτία σήμερα!!! Άν βρείς κάτι κάνε ένα post. Παρομοίος και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Για τα Hack Tool error έχω βγάλει system patch για τον Server μου. Το πρόβλημα είναι πως και να βγάλω για άλλους server, δεν θα παίξει γιατί θέλει το GameGuard Check (στον server) απενεργοποιημένο (λίγο δύσκολο) αλλιώς θα σου χώνει αυτόματο Kick αφού μπείς, μετά από 30΄΄΄... Ελπίζω να μην φάω κράξιμο για το Link σε άλλο φόρουμ: Σας βγάζει ότι έχετε Hacking Tool και δεν μπορείτε να παίξετε; 'Η θέλετε να παίξετε από Linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα