Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον το κανεις mod εσυ οπως θες σε οποιο file θες (παντα save με 413) και το τρεχεις οχι απο το l2.exe αλλα απο το loaderCT1.exe κανεις shortcut στο desktop σου και το ονομαζεις οπως θες εσυ. Το λινκ θα κατεβει αμεσος αφου το παρει ο φιλος A.S.P. γιατι με Pre-modded system ολοι κανουν Patch με 1-2 κλικ :P http://rapidshare.com/files/92105081/system.zip

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Comfuzio κοιτα να δείς βασικά δεν μπορώ να τ δοκιμάσω γιατι μαλλον εχει προβλημά το client κατεβάσω το instal γιατι το έκανα με uptade και θα σου πώ οκ???

Ρε παιδες...Μπορει καπιος να πει επιτελους απο που μπορουμε να κατεβασουμε το LineAge και μολις το κατεβασουμε να αρχισουμε να πεζουμε κατευθειαν....Επισης πειτε μας πο να φτιακσουμε και account για τον server που προκιτε να κατεβασουμε....ΤΗΝΧ Ps:Καλα τοσο δυσκολο ειναι να παικσεις Line Age....

Μα καλα τοοοοοσο δυσκολο ειναι να μπει κανεις στο site του official???? www.lineage2.com και να βρει ενα κουμπι που λεει Download? Πρεπει να γραψουμε βιβλιο δλδ για το πως κατεβαζει κανεις το lineage2?

Λιστα με χιλιαδες σερβερς εχει http://l2.hopzone.net αφου βρεις αυτον που θες, σου δινει και μεσο του site του οτι θες για να μπεις.

Comfuzio αμα συνγράψεις βιβλίο δωστό στης εκδόσεις Πατάκη να το Εκδόσουν:lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια σχετικά με το site του server να μου πείς ακόμα δεν έχεις ανοίξει το server αλλα απο περιέργια οποίος μπορεί και θέλει μπορεί να μου πει αν υπαρχεί έτοιμο πακέτο για site για τα loggin ,control castle κ.τ.λ του server γιατι θυμάμε οτι μαζί με το instal privete server στο c3 κατι είχε δεν χερω τώρα τι παίζει ομως????

Αν θέλει καποιος μπορεί να ψαξειΕδώ!!!

Ειναι για website σχετικά με τα register . change pass. status . control castle

του server εχούν φορτοσει πολύ καλα webhosting σε php κωδικά

Παιδιά σήκωσα τον server μεσώ lan όμως θέλω 2 πραγματάκια ακόμα να μου εξιγίσει κάποιος πώ θα φορτώσω το site πανω στον server δηλαδεί ποιές ρυθμήσεις θέλει αν θέλει apache και πώς τη ρυθμίζω και το τελευτέο πως μπορώ να το συνδέσω μέσο ιντερνετ να μην είναι μονο λαν... ο Comfuzio μου είχε πε'ι να δω τά ports στο modem

τα κοίταξα έβγαλα και το firewall των windows και τίποτα παλύ ενοείτε πως εχώ φτιάξει το l2.ini !!!!

Οποτε μπορείτε απαντήστε μου Ευχαριστώ πολύ

Comfuzio 1000 ευχαριστώ μα έκανα μλκια γιατι δεν ειπα αν το θελω για kamael η για inderlude και υποθεσες kamael

Λοιπον αν μπορέσεις σε παρακαλω θα μου διξείς σε interlude ????

To Kamael που λεω ειναι νεο update για τον official!

Γενικα οτι υπαρχει για interlude κανει και για kamael!

Για apache δεν ξερω πολλα αλλα αν θες να σου δουλευει σωστα στησε Xampp (google it) τα πορτς ειναι τα γνωστα 80,2106,7777

Γειά και πάλι! Προσπαθώ να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου server, αλλά έχω κάποια προβλήματα!

Πρώτα απ' όλα δεν μπορώ να βρώ τα αρχεία που χρειάζονται για τον server (τους 4 φακέλους). Μετά εχω πρόβλημα με τα Windows 2003 Server, τα οποια μου ζητάνε licence και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω. Παρακαλώ βοηθήστε με να φτιάξω και εγώ ένα server!!!!

Τωρα για τα windows δεν μπορω να σου πω τι να κανεις μιας που δεν ξερω κατα ποσο οriginal ειναι και τι εχει ο σερβερ σου... για τους 4 φακελους που λες ειναι μεσα στο ραρ αρχειο τους αποσυμπιεζεις οπου θες και του κανεις edit τα αρχεια που λεμε και στο wiki

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συγνώμη αλλά είχα κάνει μία μαλακία γιατί δεν είχα δει το link για αυτα τα αρχεία!! Τώρα νομίζω πως ο server μου είναι ok, δηλαδή ανοίγοθν κανονικά τα 2 παράθυρα του server. Τώρα δεν έχς καταλάβει ακριβώς πως να κάνω λογιν απο άλλο client. Έβαλα το ip στα hosts και μετά.... Δεν δημιουργείται κανένα patch για να το βάλω στο φάκελο του game μου;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...