Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα έναν folder στο 4shared με compiled "packs" των L2JFree Kamael (CT1).Θα φροντίσω να τον ενημερώνω με τα τελευταία Revs όσο πιο πολύ μπορ ώ(ανάλογα και το ενδιαφέρον φυσικά,εαν είναι να κανω compile για 1 άτομο,δεν θα το κάνω).Επίσεις μέσα έχω βάλει και Kamael Teleporter και GM Shop.Προσοχή,δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατά με το pack (στον δικό μου σέρβερ αν θυμάμαι καλά τα είχα μοντάρει λιγάκι).Οστόσο,προτείνω να διαβάσετε όλοι τον οδηγό του comfuzio πριν αρχίσετε να κάνετε install.Αρχίζω με την σημερινή rev,3070.Για να μη μπαίνετε και στον κόπο,η διάταξη των φακέλων είναι έτοιμη.;)

L2J Gibs 4shared Folder

Password : insomnia

L2JFree Info :

Official site : www.l2jfree.com

SVN :

* Kamael LoginServer: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_LoginServer_CT1

* Kamael GameServer: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_GameServer_CT1

* Kamael DataPack: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_DataPack_CT1

Trac (Εδώ βλέπετε τις διωρθώσεις/αλλαγές/προσθέσεις σε κάθε Rev.)

L2JFree Trac

Geodata/Pathnodes (Rev.233)

Part 1 Rapidshare

Part 2 Rapidshare

Όταν και εάν βρώ χρόνο,μπορεί να μεταφράσω έναν από τους άπειρους οδηγούς,για το πώς να κάνετε compile με maven.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε comfuzio.Αν μπορείς,κάνε σε παρακαλώ εσύ edit το wiki(μην το χαλάσω κιόλας!).

Εάν κάποιος έχει και κάποια άλλη προτίμηση,εγώ ευχαρίστως,να κάνω compile το pack που θέλει.Επίσεις,εαν δώ,ότι έχει πέραση το compile,τότε θα αρχίζω να βγάζω και δωράκια! ;)

Υ.Γ.Άσχετο αλλά,comfuzio,μήπως το πρόβλημα με το maven που έχεις σχετίζεται με τα surface errors και το eclipse?Γιατί,αν είναι αυτό,έχω τρόπο να σου πώ που θα λυθεί σε 2 λεπτά ;)

Δημοσ.

Gibs μαλλον ναι αυτο πρεπει να ειναι... αλλα για καλο και για κακο αν εχεις εναν οδηγο απο το 0 ειναι το καλητερο γιατι τα εκανα μανταρα και στα 2 pc μου!

Αλλο ενα compile που θα ηθελα ειναι τα geodata & pathnodes αν και δεν ξερω καθε ποτε γινοντε update. Εχω την rev 231!

Τωρα για το wiki θα το κανω Update εγω αλλα να ξερεις οτι μπορεις και εσυ αλλα και ο nekys οτι μπορειτε να βαλετε οτι θελετε! Και χρειαζομαστε και τον οδηγο για linux εκει!

Δημοσ.

Αν θες,κάνε με add στο msn (εάν έχεις) για να τα πούμε λιγάκι. Α!Και έφτιαξα τον guide,απλώς θέλω μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τον τρόπο που τα γράφω.Έχουν να δουν τα ματάκια σας ορθογραφία... ΥΓ.Ορίστε και τα τελευταία Geodata για L2JFree CT1 (Kamael)

Geodata/Pathnodes (Rev.233)

Part 1 Rapidshare

Part 2 Rapidshare

Δυστηχώς,Linux guide,δεν μπορώ να φτιάξω -είμαι άσχετος από Linux- αλλά μπορώ να μεταφράσω κάποιον.Εαν θές κάποιον άλλον οδηγό πολύ ευχαρίστως.Επίσεις,αν θέλεις,μπορώ να μεταφράσω και κάποιο site στα ελληνικά από αυτά στο Ragezone - όπως του Tarik01 ;)

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!!

Λοιπόν οσό για τα links για τα kamel τα πρώτα μου έβγαλαν ένα πρόβλημα αλλα

στη εγκατάσταση της database και έχουν ένα μικρό πρόβλημα δεν ξέρω πάντα εχω μάθει να το κοιτάω περισσότερο το θέμα για να σας πώ συγουρα !!! γιατί και εγώ ειμαι αστροπελέκι σε αυτά :shock::shock:

Θα κοιτάξω τα καινούρια link που είναι σε rapishar και θα σας πώ!!!!

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω,αυτά στο rapidshare δεν είναι server.:lol:

Στείλε εικόνα από το προβλημά σου,και θα την βρούμε την άκρη!

Δημοσ.

κάποιες ερωτήσεις άσχετες με τη συζήτησή σας,

διαβασα στο pc master για τους kamael τις προσθήκες στο pvp κτλ. και ψιλοψήθηκα. για να έχω οτι προσφέρει το παιχνίδι πρέπει να πάω μόνο στον επίσημο σερβερ η υπάρχουν και ιδιωτικοί με όλα αυτά τα updates?

Δημοσ.

Κοίτα,εαν θες να δουλέυουν τα Π-Α-Ν-Τ-Α,μόνο Official.Οι private εχουν συνύθως πολλά bugs,δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και private που πλησιάζουν τον Official.Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις σε έναν private,να δείς πως είναι το παιχνίδι γενικά (μπορεί και να μην σου αρέσει ρε παιδί μου και να σκάσεις τσάμπα λεφτά) και εάν δεις ότι σου αρέσει,τότε δοκίμασε Official,που γενικώς το κλίμα είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Λοιπόν εχω ένα μεγαλο προβλημά σχετικά με το client c7 γιατί δεν μπορώ να φτιάχω το system να του αλλάξω την ip ....(το ξέρω οτι ειναι παράνομο) λοιπόν με το l2fileedit δεν γείνετε τίποτα τι να κάνω???

To μύνημα συνεχήζεται παρακάτω!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν εχω ένα μεγαλο προβλημά σχετικά με το client c7 γιατί δεν μπορώ να φτιάχω το system να του αλλάξω την ip ....(το ξέρω οτι ειναι παράνομο) λοιπόν με το l2fileedit δεν γείνετε τίποτα τι να κάνω??? Όσο για το πρόβλημα ήταν οτι χρησημοποίησα νεώτερη mysql 6.0 πάντως με την 4.1 μου φένετε πως θα δουλέπσει α και κάτι ακόμα ο server σε c7 client δουλέυει γιατί πήγα να πειραματιστώ να μπώ με c6 client και μου έλεγε στο gameserver control "Warning Client [ip] trying loggin server with interlude client "

καλα όχι και ακριβώς ετσι αλλα κάπως ετσί τελοσπάντων μην δαγκώνεται!!!!:P:p:p:p

Πιστεύω να με καταλαβένετε κατι απίθανο!!!!

Ευχαριστώ Gibs:shifty::shifty::shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...