Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρα εισαι παρανομος (οπως εγω). Και ποιος σου ειπε οτι εγω εχω ERRORS?

Μεχρι να κανεις κατι και οχι λογια καλητερα να μασας παρα να μιλας....

Προσοπικα ενα ignore εισαι και πιστεψε εγω κερδος απο σενα δεν ειχα/εχω/θα'χω. Οταν ζητισω βοηθεια (εγω? λεμε τωρα) για θεματα Lineage2 και εχεις κανει 1 καλο οχι 10 πραγματικα θα σου κανω donate.

Φιλε Nekys καποιος Insomniac (ναι ναι καλα βλεπεις) βρηκε τον τροπο να κανει Edit το unpatch l2.ini!!!

Περαν της πλακας εχει και ενα δικιο ομως...για το gpl ηταν ατυχες το αρχειο που ανεφερα καθος δεν ηθελε κανεις την αδεια χρησης του l2j. Η ερωτηση ηταν για το πως θα μπει κανεις στον σερβερ του και η απαντηση ειναι μονο με το Hosts το οποιο πρεπει να ειναι με την μορφη που ειπα πιο κατο. Το No-Ip ειναι γι'αυτους που κανουν modded τα client τους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι νομιμο αυτο.

Τελος απο μενα αποριες στον LordXLord τον οποιο ευχαριστω που μου παιρνει ενα βαρος

Ναι σωστά...κάνε με Ignore γιατί όταν μπλέκεις με κάποιον που γνωρίζει περισσότερα, εσύ δέν μπορείς μετά πια να προσφέρεις τίποτα στο κοινό. Οπότε άστο πάνω μου και...ετοιμάσου για Donate στον Server μου -όπως είπες και πρίν.. Φυσικά επειδή είμαι νόμιμος και όχι παράνομος όπως ΕΣΥ.. το Donate που θα κάνεις δεν θα αντιστοιχεί σε κάποιο δώρο που θα λάβεις μέσα στο παιχνίδι και γενικότερα.... απλα θα μας πληρώσεις, μόνο και μόνο επειδή λές πολλά παριστάνοντας τον πολύξερο.. Και φυσικά 1 Donate μόνο και ειδικά για σένα.. για κανέναν άλλον..:devil:

Δημοσ.

Μερικοι δεν παιρνουν απο λογια... Anyway οταν (ποτε) κανεις σερβερ πες μου να μπω να κανω και το donate ως ενδειξη υποστηριξης και οχι για ανταλλαγμα οπως λες και συ ΑΛΛΑ θα σε κανω και αναφορα στην Ncsoft και στην Υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος και τα πορισματα οποια και να ειναι θα τα ανεβασουμε εδω οκ? Εγω σερβερ δεν εχω το τονιζω αυτο παιζω στον devianne στον Official.

Πες μου ομως που εμπλεξα και δεν το ξερω? Εχεις κανει κανα ποστ και δεν το ειδα? Ειπες κατι που στεκει και δεν το ειδα? Ειπες κατι που να μπορει να κανει ενας που δεν ξερει απο προγραμματισμο ή εσυ εστω? Οχι....αερολογιες μονο

Δημοσ.

Ρε ΑΣΧΕΤΕ η GNU GPL είναι άδεια ΑΝΟΙΚΤΟΥ κώδικα! Το οποίο σε ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ να τροποποιήσει ο οποιοσδήποτε με σκοπο την βελτιώση του κώδικα!

Να πεις ότι είναι δικός σου δεν μπορείς να κάνεις και να τον ενσωματώσεις σε μια κλειστή εφαρμογή!

Α ρε τι ακούω ο άνθρωπος. ΚΟΨΕ τις παπαριές που έχεις γράψει και decrypt λογισμικό και δεν ξέρεις να σετάρεις έναν L2j!

Δες τα αρχεία ρυθμίσεων ρε 5 χρονο και θα δεις ότι έχει παράμετρο για την αλλαγή IP και safe enchant!. ΟΥΤΕ που έχεις δει L2j ούτε καν έχεις κατεβάσει από το Internet γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κλικ!

Τελείωνε ξερόλα.

Και δεν είμαι κανένας ασχετάκος σαν εσένα. Δουλεύω αποκλειστικά GNU/Linux (ναι εκείνο το παράνομο, άθλιο, γεμάτο ιούς λειτουργικό μόνο για χάκερ) εδώ και 8 χρόνια και ασχολούμαι και γράφω και συνεισφέρω στο ανοικτό λογισμικό εδώ και 10 χρόνια.

Που ούτε GPL έχεις διαβάσει, ούτε L2j ξέρεις τι είναι.

Καλή σου μέρα. Πήγαινε νε παίξεις με το Ctrl + Alt + Del

Δημοσ.
Ρε ΑΣΧΕΤΕ η GNU GPL είναι άδεια ΑΝΟΙΚΤΟΥ κώδικα! Το οποίο σε ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ να τροποποιήσει ο οποιοσδήποτε με σκοπο την βελτιώση του κώδικα!

Να πεις ότι είναι δικός σου δεν μπορείς να κάνεις και να τον ενσωματώσεις σε μια κλειστή εφαρμογή!

Α ρε τι ακούω ο άνθρωπος. ΚΟΨΕ τις παπαριές που έχεις γράψει και decrypt λογισμικό και δεν ξέρεις να σετάρεις έναν L2j!

Δες τα αρχεία ρυθμίσεων ρε 5 χρονο και θα δεις ότι έχει παράμετρο για την αλλαγή IP και safe enchant!. ΟΥΤΕ που έχεις δει L2j ούτε καν έχεις κατεβάσει από το Internet γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κλικ!

Τελείωνε ξερόλα.

Και δεν είμαι κανένας ασχετάκος σαν εσένα. Δουλεύω αποκλειστικά GNU/Linux (ναι εκείνο το παράνομο, άθλιο, γεμάτο ιούς λειτουργικό μόνο για χάκερ) εδώ και 8 χρόνια και ασχολούμαι και γράφω και συνεισφέρω στο ανοικτό λογισμικό εδώ και 10 χρόνια.

Που ούτε GPL έχεις διαβάσει, ούτε L2j ξέρεις τι είναι.

Καλή σου μέρα. Πήγαινε νε παίξεις με το Ctrl + Alt + Del

Χαχαχαχα!!! Το ιδιο θα ελεγα και γω :lol:

Οκ εγω κανω λιγοτερο χρονο ανοιχτο λογισμικο.... αλλα τουλαχιστον εχω κανει και κατι εδω (Wiki)

Δημοσ.

1ον: Τα greeklish απαγορεύονται και διαγράφονται.

2ον: Δεν μας λες για ποιόν server (Private ή Official) άρα δεν σου λέμε.

Δημοσ.

Τι έχει γίνει εδω πέρα?? έχω να μπω κανα μήνα... είχα αφήσει αυτό το θέμα συζήτησης, σε ένα επίπεδο όπου υπήρχε συνεργασία και φιλικότητα, και γυρίζω τώρα και βλέπω άτομα των 4 και 5 post, να γυρίζουν και να την λένε στον comfuzio και να τον πυροβολούν απο όλες μεριές...

Θα έπρεπε να ντρέπεστε που λέτε όσα λέτε για έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει τόσο κόσμο εδω μέσα, και που έχει αφιερώσει πολύ απο τον λιγοστό (απο όσο ξέρω) ελεύθερο χρόνο που διαθέτει.

Κάθεστε και κοκορεύεστε για τις γνώσεις και τις υποτιθέμενες ικανότητες που έχετε, αλλα δεν βλέπω να κάνετε και τίποτα για να βοηθήσετε όσους χρειάζοντε βοήθεια και ήρθαν εδώ για να την βρούνε.

Τέτοιες γνώσεις να της βράσω. Τι μας πετάς κ εσύ φίλε για τα προγράμματα που έχεις φτιάξει, και που με 1-2 κλικ θα κανουν το θαύμα τους?

Αν έχεις φτιάξει κάτι τέτοιο μοιράσου το με όσους το έχουν ανάγκη.

Εδώ δεν είναι μέρος για να μας κουνηθείς ούτε μέρος να κάνεις το κομμάτι σου.

Ένιωσες ανωτερότητα με τα όσα μας είπες?? Ένιωσες επιτέλους κάποιος??

Πολύ ωραία. Άσε μας τωρα να συνεχίσουμε την ωραία κουβέντα που είχαμε σε άυτή την ενώτητα προτού αποφασίσεις να κάνεις εγγραφή στο forum.

Δημοσ.

Johnny δεν με πειραξε ασε που μου εφτιαξε την μερα!!!

O nekys εχει ενα καλο site που θα μοιρασει με νεα Packs και με πολλα add-ons! Και με καλους οδηγους για το πως θα κανετε σερβερ.

Γενικα δεν ζηταω αξιωση για το τι εχω κανει. Αν ειχα πιο πολυ χρονο θα το εκανα και σε video. Μακαρι να εχει κανει ο φιλος μας εργαλειο με 1-2 κλικ να κανεις Mod το l2.ini αν και μου φαινεται απιθανο να γινεται χωρις να κανεις inject τον κωδικα του L2.exe

Δημοσ.

Comfuzio σε παρακαλώ εχω ενά προβλημά σχετικά με το server που προσπαθώ να φτιάξω.Εχω ακολουθήσει της οδηγίες σου και κάνω logging κανονικά μέτα βλέπω τον server bartz με 0 ping και αυτό είναι δεν μπορώ να μπώ μεσα για να δημιουργήσω χαρακτήρα κανω κλικ κανονικά πανω στον server και δεν γείνετε τίποτα ...

Τι μπορεί να φταίει???Α! και κάτι άλλο στο παράθυρο του gameserver controler που εμφανίζεται σε dos οταν εκτελείς το gameserver.bat μου λέει κανονικά οτι bartz είναι σε λειτουργεία και οτι ο client με την ip μου προσπαθεί να εισέλθει???

Σε ευχαριστώ πολύ Comfuzio περιμένω απάντηση σου!!!:-)(όταν μπορέσεις ενοείτε)

Δημοσ.

Λοιπον αυτό το είχα πάθει και εγώ και η λύση ήταν η εξής. Μπήκα στο φόρουμ της κοινώτητας, και εκεί είχε αναφερθεί ξανά αυτό το πρόβλημα, το οποιο δημιουργήτε διότι ο installer της database που διανέμεται είναι για άλλη έκδοση mySQL απο αυτή που προφανώς έχεις.

Δεν θυμάμαι αν είχα 5.0 ή 5.1 πάντως κατεβάζοντας τον σωστό installer όλα δουλεψαν ρολόι. Κάνε ένα κόπο και κοίτα στο φορουμ τους. Εκεί θα βρείς αυτό που σου λέω.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ και το γιάννη τον δράκουλα :lol: που απαντησε στην ερώτηση μου λοιπον επιδεί ήθελα να ανεβάσω τον server ήθελα να δημιοθργήσω και kamel,epic armors and weapons και πήρε ένα πιο νέο πακέτω θέλω την βοήθεια σας σχετικά που μπορώ να βρω c7 drivers για εγκατάστασή του server γιατί κατεβασα μια εκδοση παλιά για kamel weapon και μάλλον δεν είναι αξιόπιστη οπως φένετε θα κοιτάξω όμως και την msql που εχώ δηλαδεί απο ότι κατάλαβα να κατεβάσω μια καινούρια εκδοσή μου λέτε????

"Comfuzio ευχαριστώ και εσένα και θέλω να σου πο πως έκανα εγκατάσταση με full instal την database"!!!

Δημοσ.

μπορεις να παρεις τα νεοτερα Καμαελ απο εδω http://www.l2jdp.com/nightly/ ειναι ομως l2j σκετο. Εμενα δεν μου αρεσει ο l2j γιατι δεν εχει πολλες δυνατοτιτες ειναι κατι σαν να φτιαχνεις τον Official και οχι τοσο καλο για private server που μπορεις να κανεις πολλα custom. Και επιδη εχω ενα προβλημα με το maven οποιος μπορει ας κανει ενα upload τα νεοτερα l2j-free packs και ας το κανει compile με 1-2 κλικ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...