Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια.

συμφωνα με αυτον τον οδηγο http://www.insomnia.gr/forum/nuwiki.php?do=history.compare&t=215676&revisionid1=88&revisionid2=0 εγκατεστησα ενα server ολα πανε καλα εκτος απο npcbuffer ενω εχει ολατα buff δεν λειτουργουν ολα μηπως γνωριζει κανεις κανα αλλο αρχειο που να ειναι οκ .

και μηπως υπαρχει κανενας οδηγος για εγκατασταση kamael server.μονο μη με παραπεμπσετε σε ragezone γιατι με τα αγγλικα εχω προβλημα.

σας ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον δικό μου! http://www.l2wz.com αλλά δεν είναι crafting... :'(

x20 rates με GM Shop, NPC Buffer, Custom Blacksmith, Δωρεάν Gk κτλ. Περισσότερα στην σελίδα...

Είναι Kamael και πολύ σταθερός. Ο comfuzio πρέπει να τον εγκρίνει :P!

ΥΓ.#1

Όσον αφορά εκείνους που θέλουν να κάνουν δικό τους server, θέλει πολύ διάβασμα και κόπο και είναι μήνες δουλεία όχι μερικές ημέρες. Αν δεν θέλετε να διαβάσετε και να κοπιάσετε και να μάθετε ξεχάστε το να φτιάξετε server! Πάρτε το απόφαση, δεν υπάρχει η εύκολη οδός.

Για όσους έχουν όρεξη για διάβασμα ορίστε: http://www.l2jserver.com/trac/wiki/

Διαβάστε και μάθετε.

ΥΓ.#2

COmfuzio ασχολείσαι ακόμα με τον l2j; Αν ναι χώσε κανένα τηλέφωνο. ΓΙα όλους τους άλλους, ψάχνω καλούς γνώστες του l2j (όχι GM, αλλά Admins και Coders) για να φτιάξουμε ελληνική ιστοσελίδα για τον L2j (όχι επίσιμη του Dev Team). Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν pm. Μόνο πολύ καλοί γνώστες όχι GM, επαναλαμβάνω!

Φιλικά,

Σπύρος.

Δεν ασχολουμε πια με L2 servers .... ειδα και αποειδα με το crazymouse που ηταν η μεγαλητερη ηττα που εφαγα ποτε.... anyway βοηθαω εναν Αγγλο/Αμερικανικο σερβερ που εχει host στο Βερολινο για Kamael.

Windows 2003R2 SP2 64bit

AMD x2 6000+

4GB Ram

2x250GB SATAII HDDs

64Bit Java

64Bit MySql

Με rates x50

Θα ειναι up συντομα ΑΛΛΑ τονιζω οτι ειμαι μονο συμβουλος εκει και οχι GM/ADMIN/Moderator κτλπ.

Παιδια το No-ip το δεν βαζετε στο hosts! Ειναι μονο για το patched client το οποιο δεν εχω πει πως το κανουμε γιατι ειναι παρανομο. Εκει βαζετε την ip σας η οποια πρεπει να ειναι static. αν παλι ειστε με dynamic ip τοτε αυτοι που θελουν να παιζουν σε σας θα πρεπει καθε λιγο που αλλαζει η ip σας να την αλλουζουν στο hosts αλλα και εσεις στα login.properties & server.properties ....

Για να μην λεμε οτι θελουμε...διαβασε κανα gpl που υπαρχει σε καθε pack και θα δεις οτι ειναι παρανομο....

1. Για να κανεις mod το L2.ini και να το διαβασει το Lineage πρεπει να κανεις patch το system. Αν παλι το βρηκες ετοιμο και απλα το πειραζες εσυ και εβαζες τα δικα σου δεν σημενει οτι ειναι νομιμο.

2. Patched system Kamael εχω κανει απο την πρωτη μερα που υπαρχει το kamael και απο PTS και απο το full χωρις κανεναν προβλημα (Ναι παρανομισα).

3. Το Hosts κανει resolve ip -> name

ΔΛΔ 192.168.1.1 l2authd.lineage2.com ΚΑΙ ΟΧΙ l2kamael.no-ip.info l2authd.lineage2.com

Με το hosts παρακαμπτεις τον dns και λες οτι παει στο l2authd.lineage2.com να παει στην IP ταδε.

Ετσι μπορεις να μπαινεις σε εναν σερβερ χωρις να πειραξεις αρχειο της ncsoft

Για να μην λεμε οτι θελουμε...διαβασε κανα gpl που υπαρχει σε καθε pack και θα δεις οτι ειναι παρανομο....

1. Για να κανεις mod το L2.ini και να το διαβασει το Lineage πρεπει να κανεις patch το system. Αν παλι το βρηκες ετοιμο και απλα το πειραζες εσυ και εβαζες τα δικα σου δεν σημενει οτι ειναι νομιμο.

2. Patched system Kamael εχω κανει απο την πρωτη μερα που υπαρχει το kamael και απο PTS και απο το full χωρις κανεναν προβλημα (Ναι παρανομισα).

3. Το Hosts κανει resolve ip -> name

ΔΛΔ 192.168.1.1 l2authd.lineage2.com ΚΑΙ ΟΧΙ l2kamael.no-ip.info l2authd.lineage2.com

Με το hosts παρακαμπτεις τον dns και λες οτι παει στο l2authd.lineage2.com να παει στην IP ταδε.

Ετσι μπορεις να μπαινεις σε εναν σερβερ χωρις να πειραξεις αρχειο της ncsoft

Βασικά μαλλον εσυ θα πρέπει να ξανακοιτάξεις λίγο το GPL, ή να πάρεις κάποιο πτυχίο αγγλικής γλώσσας, μιας και μάλλον δεν κατανόησες λεπτομερώς τους όρους στο GPL.

Η NCSOFT αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι παράνομοι Servers (και καλά), είναι αυτοί που έχουν και Donate χωρίς την αδειά της. Τώρα όσον αφορά για το system που λές οτι το πήρα έτοιμο...ναι το πήρα έτοιμο απο την NCSOFT. Άρα η αλλαγη της διεύθυνσης ΙΡ (Δηλ αντί να συνδεθεί κάποιος στον OFFICIAL, να συνδεθεί στον δκό μου Server), δέν αποτελεί παρανομία, και πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρεία δεν το αναφέρει αυτό καν..!

Τέλος αν πραγματικά έχεις System Kamael, στο οποίο να βάζεις την ΙΡ του Server σου και να μπορούν να συνδεθούν άλλοι μέσω Ιντερνετ, μπράβο σου και κράτα το για τον εαυτό σου! Ετσι και αλλιώς, γι' αυτό είναι τα φόρουμ...για να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας εδώ. Η φράση... είναι παράνομο δεν μπορώ να το δώσω μωρέ... μου προξένησε γέλιο... όσοι κατάλαβαν...κατάλαβαν...:-(

Βασικά μαλλον εσυ θα πρέπει να ξανακοιτάξεις λίγο το GPL, ή να πάρεις κάποιο πτυχίο αγγλικής γλώσσας, μιας και μάλλον δεν κατανόησες λεπτομερώς τους όρους στο GPL.

Η NCSOFT αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι παράνομοι Servers (και καλά), είναι αυτοί που έχουν και Donate χωρίς την αδειά της. Τώρα όσον αφορά για το system που λές οτι το πήρα έτοιμο...ναι το πήρα έτοιμο απο την NCSOFT. Άρα η αλλαγη της διεύθυνσης ΙΡ (Δηλ αντί να συνδεθεί κάποιος στον OFFICIAL, να συνδεθεί στον δκό μου Server), δέν αποτελεί παρανομία, και πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρεία δεν το αναφέρει αυτό καν..!

Τέλος αν πραγματικά έχεις System Kamael, στο οποίο να βάζεις την ΙΡ του Server σου και να μπορούν να συνδεθούν άλλοι μέσω Ιντερνετ, μπράβο σου και κράτα το για τον εαυτό σου! Ετσι και αλλιώς, γι' αυτό είναι τα φόρουμ...για να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας εδώ. Η φράση... είναι παράνομο δεν μπορώ να το δώσω μωρέ... μου προξένησε γέλιο... όσοι κατάλαβαν...κατάλαβαν...:-(

Anyway εσυ δεν βοηθας εδω περα παρα μονο λες τα δικα σου... Και παραφραζεις τα λεγομενα μου. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ οχι μονο το GPL και τους κανονες της NCSOFT αλλα και του INSOMNIA θα εβλεπες τι ειναι παρανομο να λεγετε εδω. Αλλα ναι μωρε ξεχασα εδω σερβερ δεν μπορεις να κανεις κανονες θα διαβαζες? Και παλι καλος η κακος εγω και αλλα 2 ατομα βοηθανε εδω αν δεν σου αρεσει μεινε με την Java στο χερι :devil:

Και για να πουμε και εδω το ψεμα σου... αν κανεις το αρχικο l2.ini edit χωρις να ειναι premoded σου βγαζει το L2 files are corrupted αλλα που μυαλο να εχεις υποστιριξη στο τι λες???

Η GNU GPL λέει τα εξής περιλιπτικά:

Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:

Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να τον επιστρεψεις στη κοινότητα. Δεν μπορείς να τον κλείσεις ή να συμπεριλάβεις GPL κώδικα σε κλειστό λογισμικό.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τα credits και να βάλεις ότι θέλεις. Μπορείς να βάλεις commented credit στις αλλαγές που έκανες.

(πολύ περιλλιπτικά όσον αφορά τον L2j)

η NC Soft λέει 2 πράγματα:

μην τροποποιείς τον Client και μην βγάζεις κέρδος από το παιχνίδι (πουλώντας items κλπ. για τον Official γράφτηκε αυτό αλλά ισχύει και για τους Private.)

η χρήση Official server files.

Για να κάνεις system patch ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιήσεις τον client. Ακόμα και στο l2.ini να κάνεις αλλαγές χωρίς πατσάρισμα (που ΔΕΝ γίνεται) πάλι τροποποίηση είναι και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ξεκολλάτε.

Anyway εσυ δεν βοηθας εδω περα παρα μονο λες τα δικα σου... Και παραφραζεις τα λεγομενα μου. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ οχι μονο το GPL και τους κανονες της NCSOFT αλλα και του INSOMNIA θα εβλεπες τι ειναι παρανομο να λεγετε εδω. Αλλα ναι μωρε ξεχασα εδω σερβερ δεν μπορεις να κανεις κανονες θα διαβαζες? Και παλι καλος η κακος εγω και αλλα 2 ατομα βοηθανε εδω αν δεν σου αρεσει μεινε με την Java στο χερι :devil:

Και για να πουμε και εδω το ψεμα σου... αν κανεις το αρχικο l2.ini edit χωρις να ειναι premoded σου βγαζει το L2 files are corrupted αλλα που μυαλο να εχεις υποστιριξη στο τι λες???

Τα πιστεύεις αυτά που λές? Τέσπα..δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όχι να γραφούμε κατεβατά στα οποία να την λέμε ο ένας στον άλλον..

Τώρα όσον αφορά για το decrypt software που χρησιμοποιώ εγώ πίστεψέ με εσυ δέν το έχεις σίγουρα. Εκτός άν είσαι και εσυ προγραμματιστής σε σοβαρή εταιρεία και έχεις δικό σου εξολοκλήρου πρόγραμμα το οποίο έφτιαξες εσύ. Γιατί εγώ έφτιαξα δικό μου...και είναι θέμα χρόνου να προσθέσω την δυνατότητα με 1-2 κλικ να μου φτιάχνει το official system χωρίς τα ERRORS που βγάζει σε σένα. Αλλά ξέχασα... εσύ απλα παριστάνεις τον χρήστη που βοηθάει εδώ αλλα στην ουσία βρίσκεις πάντα δικαιολογίες σαν πχ... ειναι παρανομο-το εχω-δεν μπορώ να το δόσω. Πίστεψέ, μας βοήθησες όλους.. Σου χρωστάμε χάρη, να σαι καλα..B)

Τα πιστεύεις αυτά που λές? Τέσπα..δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όχι να γραφούμε κατεβατά στα οποία να την λέμε ο ένας στον άλλον..

Τώρα όσον αφορά για το decrypt software που χρησιμοποιώ εγώ πίστεψέ με εσυ δέν το έχεις σίγουρα. Εκτός άν είσαι και εσυ προγραμματιστής σε σοβαρή εταιρεία και έχεις δικό σου εξολοκλήρου πρόγραμμα το οποίο έφτιαξες εσύ. Γιατί εγώ έφτιαξα δικό μου...και είναι θέμα χρόνου να προσθέσω την δυνατότητα με 1-2 κλικ να μου φτιάχνει το official system χωρίς τα ERRORS που βγάζει σε σένα. Αλλά ξέχασα... εσύ απλα παριστάνεις τον χρήστη που βοηθάει εδώ αλλα στην ουσία βρίσκεις πάντα δικαιολογίες σαν πχ... ειναι παρανομο-το εχω-δεν μπορώ να το δόσω. Πίστεψέ, μας βοήθησες όλους.. Σου χρωστάμε χάρη, να σαι καλα..B)

Αρα εισαι παρανομος (οπως εγω). Και ποιος σου ειπε οτι εγω εχω ERRORS?

Μεχρι να κανεις κατι και οχι λογια καλητερα να μασας παρα να μιλας....

Προσοπικα ενα ignore εισαι και πιστεψε εγω κερδος απο σενα δεν ειχα/εχω/θα'χω. Οταν ζητισω βοηθεια (εγω? λεμε τωρα) για θεματα Lineage2 και εχεις κανει 1 καλο οχι 10 πραγματικα θα σου κανω donate.

Φιλε Nekys καποιος Insomniac (ναι ναι καλα βλεπεις) βρηκε τον τροπο να κανει Edit το unpatch l2.ini!!!

Περαν της πλακας εχει και ενα δικιο ομως...για το gpl ηταν ατυχες το αρχειο που ανεφερα καθος δεν ηθελε κανεις την αδεια χρησης του l2j. Η ερωτηση ηταν για το πως θα μπει κανεις στον σερβερ του και η απαντηση ειναι μονο με το Hosts το οποιο πρεπει να ειναι με την μορφη που ειπα πιο κατο. Το No-Ip ειναι γι'αυτους που κανουν modded τα client τους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι νομιμο αυτο.

Τελος απο μενα αποριες στον LordXLord τον οποιο ευχαριστω που μου παιρνει ενα βαρος

Η GNU GPL λέει τα εξής περιλιπτικά:

Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:

Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να τον επιστρεψεις στη κοινότητα. Δεν μπορείς να τον κλείσεις ή να συμπεριλάβεις GPL κώδικα σε κλειστό λογισμικό.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τα credits και να βάλεις ότι θέλεις. Μπορείς να βάλεις commented credit στις αλλαγές που έκανες.

(πολύ περιλλιπτικά όσον αφορά τον L2j)

η NC Soft λέει 2 πράγματα:

μην τροποποιείς τον Client και μην βγάζεις κέρδος από το παιχνίδι (πουλώντας items κλπ. για τον Official γράφτηκε αυτό αλλά ισχύει και για τους Private.)

η χρήση Official server files.

Για να κάνεις system patch ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιήσεις τον client. Ακόμα και στο l2.ini να κάνεις αλλαγές χωρίς πατσάρισμα (που ΔΕΝ γίνεται) πάλι τροποποίηση είναι και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ξεκολλάτε.

"Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:

Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να ..." -> καλό και αυτό!

Τον κώδικα απαγορεύεται να τον τροποποιήσεις, συμφωνούμε... όμως μιλάει για τα στάνταρ του Server όπως φωτισμοί όπλων, safe enchant(+3 και +4 -για όπλα ή για στολές αντίστοιχα),... Η αλλαγή της διεύθυνσης ΙΡ είναι μεν ένα είδος παραμετροποίησης, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην παράνομη παραμετροποίηση στους όρους της NCSOFT. Εξάλλου τι νόημα έχει άν δεν μπορείς να το αλλάξεις και να παίξεις στον δικό σου Test Server αφού γι' αυτό τον λόγο στον δίνει και η ίδια η εταιρεία? :-(B)

ρε παιδια εγω ζητησα βοηθεια γιατι δεν ξερω αγγλικα,ειναι κακο καποιος που δεν ξερει αγγλικα η οτιδηποτε αλλο να ζηταει βοηθεια απο αλλους που γνωριζουν.ελεος ρε παιδια ζητω συγνωμη που σας εβαλα να μαλωνετε και ευχαριστω για τη βοηθεια σας.εγω ειμαι 42 χρονων αγγλικα δεν ξερω και προσπαθω ετσι γαι τις ελευθερες ωρες μου να μαθω οσο ποιο πολλα μπορω γιαυτο νομιζω υπαρχουν και τα forum.και παλι σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...