ozman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 kalhmera paidia mhpws yparxei tipota apo lineage 2 c4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά μήπως υπάρχει τίποτα για το lineage2 c4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά μήπως υπάρχει τίποτα για το lineage2 c4 Χρόνια Πολλά.Sorry κιόλας για τη ερώτηση,τι εννοείς τίποτα για C4?Server?Client?Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση.Θα παίξει το interlude σε pc με 1 gb ram p4 3.2 ghz 80 gb maxtor hdd ati x600 pro 128 mb Η ανάλυση που θα παίζω θα είναι 1024χ768 μιάς και έχω 15άρα οθόνη.ΤΙ λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση.Θα παίξει το interlude σε pc με1 gb ram p4 3.2 ghz 80 gb maxtor hdd ati x600 pro 128 mb Η ανάλυση που θα παίζω θα είναι 1024χ768 μιάς και έχω 15άρα οθόνη.ΤΙ λέτε? Mια χαρουλα θα εισαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ok to elpizw thnx gia thn apanthsh kati allo p mporw na brw to interlude client ektos apo fileplanet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik00ss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 comfuzio ποτε ακριβως παμε σε kamael?, για τον evil μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ¨Ετσι κι αλλιώς σε κανα μήνα θα πάρω νέα κάρτα απλά λίγο αξιοπρεπώς αν παίζει είναι μικρή και η ανάλυση τι λέτε.Το κατεβάζω τώρα θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Akomi den uparxei kapoia sovarh dianomh l2j-free kamael gia na kanw auto to update. isa isa pou mporei na xalasei kai ta idi uparxon pragmata. molis dw mia stable tha kanw to update kai tha mirasw kai to update edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 to c6 client lew egw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 εχω κατεβασει το lineage 2 και δεν μπορο να βρω id και password.... σας παρακαλω βοηθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ο WarZone server, άλλαξε διεύθυνση: http://www.l2wz.com Πλέον είναι Kamael αλλά έχουμε κλείσει την δημιουργία Kamael χαρακτήρων γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμοι. Όταν είναι έτοιμοι (ή μάλλον πιο πολύ λειτουργικοί) θα τους ανοίξουμε. Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας! Καλημέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancerGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Για σας παιδια θελω να μου πει καποιος ενα server c6 με μεγαλω χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancerGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδια πως κατεβαζω το προγραμμα bots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mouloxtos19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Παιδια απλως να αναφερω οτι οποιος ενδιαφερεται να αγορασει εναν lvl 67 Treasure Hunter στον official server να μου στείλει email στο [email protected] η τιμή ειναι πολύ καλη.Thnks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα