greekbaby Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Πως γινεται στον C4 να παιζω τα skills με τα νουμερα τα normal κατω απο F1-F12 απλως να ειναι 1-9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Meta apo kairo nea revision tou l2j-free v.2557 Parakalw min me kanete add sto msn gia l2j server. Exw kathisei kai ekana enan odigo gia 3xrona gia to pws tha kanete server me apla bimata. An thelete na paizetai to l2 kai na min kseneronete mpite ston official. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Πως γινεται στον C4 να παιζω τα skills με τα νουμερα τα normal κατω απο F1-F12 απλως να ειναι 1-9 Δεν γίνεται (τουλάχιστον από όσο ξέρω!) Απεναντίας,στο Kamael γίνεται να ορίσεις τα δικά σου shortcut (από skills μέχρι τα πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Double post--Sorry:fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 97 σελιδες thread, και το μονο που ποσταρει κανεις ειναι "πως θα το κανω να δουλεψει" "πως θα παιξω τσαμπα" "δε μου δουλευει αυτο, δε μου δουλευει εκεινο" ελεος ρε. τοσο μαπα ειναι το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 97 σελιδες thread, και το μονο που ποσταρει κανεις ειναι "πως θα το κανω να δουλεψει" "πως θα παιξω τσαμπα" "δε μου δουλευει αυτο, δε μου δουλευει εκεινο" ελεος ρε. τοσο μαπα ειναι το παιχνιδι? Όποιος δεν γουστάρει,Tetris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Όταν κάποιος server είναι Interlude τι σημαίνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 97 σελιδες thread, και το μονο που ποσταρει κανεις ειναι "πως θα το κανω να δουλεψει" "πως θα παιξω τσαμπα" "δε μου δουλευει αυτο, δε μου δουλευει εκεινο" ελεος ρε. τοσο μαπα ειναι το παιχνιδι? Δεν είναι μάπα το παιχνίδι είναι μάπα αυτοί που ρωτάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Όποιος δεν γουστάρει,Tetris οχι δε το λεω για αυτο το λογο με παρεξηγισες. Απλα επειδη εχει τυχει να διαβασω και το thread του wow κανεις δε μιλαει για τεχνικα θεματα εκει ,μιλανε ολοι για μεσα το παιχνιδι για λεπτομεριες του χαρακτιρα τους και τα λοιπα ξερεις. Πηρα μια εικονα για το παιχνιδι εκει που διαβασα. Ηθελα να διαβασω καμια λεπτομερια για το linage εδω στο φορουμ και μου κανε εντυπωση που στο thread μιλανε ολοι για τεχνικα θεματα και για προβληματα και κανεις για το παιχνιδι lol. 97 σελιδες με προβληματα διαβασα και παλι γνωμη για το παιχνιδι δεν εβγαλα. Γιαυτο ρωτισα μηπως ειναι προβλιματικο το παιχνιδι και κανεις δε καταφερνει να παιξει. Μη το αγορασω τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Η κουβέντα δεν γίνετε για το game, αλλά για τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με το στήσιμο Java Server l2. Αν βέβαια έχεις κάποια ερώτηση σχετικά με το game τότε απλώς κάνε τη Σίγουρα θα πάρεις απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οχι δε το λεω για αυτο το λογο με παρεξηγισες. Απλα επειδη εχει τυχει να διαβασω και το thread του wow κανεις δε μιλαει για τεχνικα θεματα εκει ,μιλανε ολοι για μεσα το παιχνιδι για λεπτομεριες του χαρακτιρα τους και τα λοιπα ξερεις. Πηρα μια εικονα για το παιχνιδι εκει που διαβασα. Ηθελα να διαβασω καμια λεπτομερια για το linage εδω στο φορουμ και μου κανε εντυπωση που στο thread μιλανε ολοι για τεχνικα θεματα και για προβληματα και κανεις για το παιχνιδι lol. 97 σελιδες με προβληματα διαβασα και παλι γνωμη για το παιχνιδι δεν εβγαλα. Γιαυτο ρωτισα μηπως ειναι προβλιματικο το παιχνιδι και κανεις δε καταφερνει να παιξει. Μη το αγορασω τσαμπα Ναι το παρεξηγησα Όπως είπε και ο συμφορουμίτης JohnnyDragon,εδώ είναι σημείο και για απορίες περι σερβερ.Καλό είναι να δοκιμάσεις να παίξεις σε κάποιον private σερβερ ώστε να πάρεις μια γεύση και μετά official (που είναι 3χ καλύτερα - τουλάχιστον εγώ ετσι πιστεύω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokopikos02 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 pos 8a egatastiso ton fraction wars:shifty::shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι μάπα το παιχνίδι είναι μάπα αυτοί που ρωτάνε. +1 apo mena. Kai apantish ston filo pou rwtise gia to game. To topic ksekinise ws: Pws tha kanete enan l2 c3 server se 5'. Logo tou oti o kathenas ekane kai ena thread gia to makru tou kai to kontou gia to l2 oi mods apofasisane na to kanoun 1 enieo topic. Twra an kapios thelei na milisei gia ton char tou einai eleutheros na to kanei. Egw sto texniko komati tou game ksekinisa na postarw kai se auto sunexizw. Marry xmash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει όταν ένας server είναι interlude?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Λογικό είναι όταν μπαίνει κάποιος σε αυτό το topic,με τίτλο "Official Lineage 2 Topic" να νομίζει ότι γίνεται συζήτηση για το game όπως στο topic του WoW και όχι για στήσιμο server κλπ.Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει ο τίτλος του topic ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα