Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.Πως μπορώ να ανοίγω διπλό παράθυρο??Το μηχάνημα μου είναι αρκετά δυνατό για να σηκώσει δύο παράθυρα.Το θέμα είναι πως όταν ανοίγω το δεύτερο παράθυρο με πετάει έξω.Αν μπορεί κάποιος ασ με βοηθήσει.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ WALKER? ΣΤΟ ΚΑΜΑΕΛ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ L2ASRV ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΩ 0.51 ΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ VERIFY ...ANY HELP ?

Δημοσ.
8elw na shkwso server LineageII at home gia poli liga atoma :P xD

C5 h Interlude kata protimish apla xreiazomai analutikes plhrofories....:/:) an kapoios exei thn kalosunh na mou tis dwsei:) na ste kala ! perimenw mnma sas:P:D an volevh kalhtera [email protected] <--MSN(an volevh:P:) ) bb :D xD

stanako eisai o jesuz?

Δημοσ.

Γεια σας θελω να ροτησω αν καποιος usarei τον l2 wwalker στον server gold και ξερει τα settings του...η τουλαχιστον καποιος να με βοηθηση να φτιαξω τα δικα μου settings για τον gold

Δημοσ.
Έχετε να μου προτείνετε για το lineage 2 c5 κάποιον server ελληνικό???

Paidia ekana to Lineage II - c5 update sto Kamael..

Otan pataw na paiksw mou vgazei to eikonidio stin arxi tou L2 oti fortonei alla meta den ginetai tipota..Giati den mporw na mpo sto game?

Pataw kai auto mesa apo to system to l2.exe alla pali to idio..ti mporei na ftaei??

Signomi gia ta ellinika me agglikous xaraktires alla exw provlima sto pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...