Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν'ΑΡΧΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..

1)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ??

2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ SERVERS??(BARTZ,KAIN,κλπ...)

ευχαριστώ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατέβασα εχτές το Lineage II: The Chaotic Throne - Interlude Client (μέγεθος = 3GB και μου πήρε σχεδόν 9 ώρες). Ήταν σε .rar και εκέι που πάω να το κάνω extract μου έβγαλε σφάλμα...

ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!!

Υπάρχει κάποιος που να μου πει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ένα site για να πάω να κατεβάσω το Lineage και μαζί και έναν server για να παίξω???

Μπορείς πολύ απλά να πας και να το αγοράσεις απο κάποιο κατάστημα, (φτηνό είναι) ή να το καεβάσεις απο το site της ncsoft.

Servers υπάρχουν χιλιάδες. Ένας καλός αλλά c4 είναι ο noobwars. Έχει πάρα πολλους Έλληνες, ειναι αρκετά σοβαρός, με χαμηλό rate x2, με μεγάλο πόλεμο στα Bot και γενικά είναι server που απολαμβάνεις το game. Εγώ εκεί παίζω απο τότε που έκλεισε o bnb και αφότου σιχάθηκα τoυς donatαδες του official.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν'ΑΡΧΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..

1)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ??

2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ SERVERS??(BARTZ,KAIN,κλπ...)

ευχαριστώ!!!!

Γύρω στα 25 ευρώ οι δύο μήνες είναι αν θυμάμαι καλά. Εκτός απο τη συνδρομή όμως θες και την ενεργοποίηση του game στο account σου όπου θες game code. (μια φορά γίνετε αυτό για να περάσεις το game στο account σου στην ncsoft).

Οι βασικές διαφορές στους servers του official είναι το καθεστός που επικρατεί απο μεριάς των ally και η εθνικότητα των παιχτών (όπου θες πας απλα 2-3 έχουν μαζέψει πολλούς Έλληνες).

Κατα τα άλλα το donate και το power lvl πάει σύννεφο σε όλους τους servers, το bot επίσης πάει σύννεφο όσο και αν λένε πως το κυνηγάνε.

Κατέβασα εχτές το Lineage II: The Chaotic Throne - Interlude Client (μέγεθος = 3GB και μου πήρε σχεδόν 9 ώρες). Ήταν σε .rar και εκέι που πάω να το κάνω extract μου έβγαλε σφάλμα...

ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!!

Υπάρχει κάποιος που να μου πει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ένα site για να πάω να κατεβάσω το Lineage και μαζί και έναν server για να παίξω???

Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει έναν φανατικό του L2 ????

Φίλε μου,είναι το πιο καλό λινκ για Interlude που έχω βρεί (Τσίτα ταχύτητες).Τώρα για σέρβερ πήγαινε HopZone

Δεν λέω πράγματι ... Κατέβαζα 9 ώρες με full ταχύτητα !!!

Αλλά σου είπα τι έπαθα ο ταλαίπωρος !!!

Έπαιζα παλιά στον e-global... Πάει πια αυτός ο server ???

Δεν λέω πράγματι ... Κατέβαζα 9 ώρες με full ταχύτητα !!!

Αλλά σου είπα τι έπαθα ο ταλαίπωρος !!!

Έπαιζα παλιά στον e-global... Πάει πια αυτός ο server ???

Ω,ναι.Τον έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό.Εαν όμως κοιτάξεις 1σελίδα πίσω,πόσταρα (σε έσενα τον έλεγα για την ακρίβεια :-)) για τον La2Crazy και για τον L2 Zeus που έχουν πολλούς Έλληνες και είναι και low rate.Οπότε,για μένα τσέκαρε τους και τους 2.Ελπίζω να σε βοήθησα!:-)

Ω,ναι.Τον έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό.Εαν όμως κοιτάξεις 1σελίδα πίσω,πόσταρα (σε έσενα τον έλεγα για την ακρίβεια :-)) για τον La2Crazy και για τον L2 Zeus που έχουν πολλούς Έλληνες και είναι και low rate.Οπότε,για μένα τσέκαρε τους και τους 2.Ελπίζω να σε βοήθησα!:-)

Το κατέβασα το La2Crazy και του έκανα και το UPDATE αλλά όταν πατάω να παίξω μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο και μένει εκεί !!!!

Ποιος με έχει καταραστεί να για μην παίξω L2??

Geia sas re pedia. Eimai neos sto forum kai den gnorizo pos na ksekiniso kainourgio thema. Opote tha rotiso edo ^^. Loipon, edo kai mia bdomada psaxno ena tropo gia na dokimaso to Lineage 2. exo to game client kai psaxno apegnosmena ena trial code i kapos telos panton gia na pekso esto kai mia imera sto official server gia na do an mou aresei kai na pao na agoraso to full game. Opote pou mporo na bro kana trial kit. An exete na protinete kati eime anixtos se protaseis. Gia peite ti mporo na kano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...