Uberalles_gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά....Έπαιζα το Lineage II The Chaotic Chronicle- Scions Of Destiny (μου φαίνεται ότι ήταν το C4).... Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ αυτός ο server έχει κλείσει πια?? Γιατί το επίσημο site του ήταν το http://www.la2.gr και τώρα πια το έχουν κλείσει... Μπορείτε να μου πείτε κάποιο άλλον server που να έχει κόσμο και τα μην ανεβαίνουν τα lvl με το που σκοτώνεις 2-3 mobs....Θέλω έναν server να παίξω το C4.... Εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο είναι καλοδεχούμενο!!! Σας ευχαριστώ !!! Όσο πιο γρήγορα εάν μπορείτε να μου πείτε....
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 C4???? omg....pou na breis tetoio server? eklise kai o bnb.... twra pou pame gia kamael ston off tha sou protina off kai esena. Servers anoigoun kai klinoun kathe mera o Off einai ekei panta
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Ωραία που μπορώ να βρω αυτόν τον server?? Είναι το C5??? Help γιατί είμαι λίγο άσχετος... χιχιχιιχ
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 To kamael einai kati san C7 kai o off einai to www.lineage2.com kai ekei einai me pliromh...27euro to dimino
Garnele Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ...o off einai to www.lineage2.com kai ekei einai me pliromh...27euro to dimino συν τα έξοδα της ψυχανάλησης μετά
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 συν τα έξοδα της ψυχανάλησης μετά liiiigo off topic gia na min pw spam
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει έναν server για το C4?? Δεν θέλω να ανεβάζω γρήγορα levels !!!
Drikst Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 file mou ligi server einai c4 .. mporeis kalista na pekseis se interlude servers kanodas update ton game client sou apo to lineage2.exe .. mpes kai http://l2.hopzone.net/ gia na vris server
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 έχεις να μου προτείνεις κάποιον γιατί έχει πάρα πολλούς?? Και βασικά να έχει μόνο Έλληνες !!!!
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Κάποιος ρε παιδιά να με βοηθήσει.... Κάποιος να μου πει έναν server που παίζει ο ίδιος και έχει κόσμο, ανεβάζει αργά levels και είναι βασικά μόνο Έλληνες ή τουλάχιστον η πλειοψηφία τους είναι Έλληνες !!!!
pdimitriosgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Hi exoyme ftiaksi ena server eliniko Dedicated Interlude full work Server c6 lineage 2. Server Info: Intel Pentium IV, 3.4 GHz 2048 MB DDR2-RAM 100Mbbs-up/download ------------ RateXp = 100. RateSp = 100. RateDropAdena = 200. RateDropItems = 4. RateDropSpoil = 7. EnchantSafeMax = 5 EnchantSafeMaxFull = 20 EnchantMaxArmor = 20 buff`s 4 hour - Custom GMShop - GM Shop - Teleporter - Trader An thelete na ipostiriksete tin prospathia mas to site tou server einai (http://www.l2planet.net) gia opiadipote apori min distasete na mas stilete e-mail. [email protected]
Gibs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κάποιος ρε παιδιά να με βοηθήσει....Κάποιος να μου πει έναν server που παίζει ο ίδιος και έχει κόσμο, ανεβάζει αργά levels και είναι βασικά μόνο Έλληνες ή τουλάχιστον η πλειοψηφία τους είναι Έλληνες !!!! 1)Δεν χρειάζεται να στέλνεις 100 post.Υπάρχει και το μαγικό κουμπί edit. 2)Προσωπικά,χαμηλά rates και πολύ Ελλάδα,ξέρω μόνο τον Zeus,αλλά τσέκαρε και La2crazy (Πολλοί από E-Global & BnB παίζουν σε αυτόν - συγκεκριμένα στον Sapphire - βλέπε GM Warning). Δεν έχω παίξει σε κανέναν από τους 2 server - σου λέω τι έχω ακούσει.(Να μην με βρίζεις μετά....) Links Lineage 2 Zeus Lineage 2 Crazy ======================================================================= Hi exoyme ftiaksi ena server eliniko Dedicated Interlude full work Server c6 lineage 2. Server Info: Intel Pentium IV, 3.4 GHz 2048 MB DDR2-RAM 100Mbbs-up/download ------------ RateXp = 100. RateSp = 100. RateDropAdena = 200. RateDropItems = 4. RateDropSpoil = 7. EnchantSafeMax = 5 EnchantSafeMaxFull = 20 EnchantMaxArmor = 20 buff`s 4 hour - Custom GMShop - GM Shop - Teleporter - Trader An thelete na ipostiriksete tin prospathia mas to site tou server einai (http://www.l2planet.net) gia opiadipote apori min distasete na mas stilete e-mail. [email protected] Γιατί έχω την υποψία ότι είναι ένας ακόμη Home-Server.Αν όχι,τότε,πρέπει να το ψάξατε πολύ το θέμα για να βάλετε P4 στα 3.4.... ΥΓ.Ελπίζω,αν όντως είναι dedicated,να πάει πιο γρήγορα από το site,γιατί αλλιώς....click,φαγητό-τσιγάρο-νερό-τουαλέτα,attack....θα είναι....
comfuzio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 O L2Evil metaferthike se Germaniko Datacenter se neo Box! Hardware Cpu: Intel C2Q 6600 (misw tin intel alla ti na kanoume?) Ram: 4GB DDR2 @ 800mhz HDD: 250GB SATA2 Internet: 100mbps up/down (an exoume kosmo to pame aneta sto 1gbps) Latency: 90~93 se ADSL. 40~55 Sta BnB Glyfadas Software JRE: 1.6.0.3b5 L2J-Free 1400 custome built apo mena 2 Game servers x25 mid PvP x5 RPG Interlude based - Kamael ready (Kamael molis bgei sto off 1' meta tha eimaste kai emeis Kamael)
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Κατέβασα εχτές το Lineage II: The Chaotic Throne - Interlude Client (μέγεθος = 3GB και μου πήρε σχεδόν 9 ώρες). Ήταν σε .rar και εκέι που πάω να το κάνω extract μου έβγαλε σφάλμα... ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΑ!!! Υπάρχει κάποιος που να μου πει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ένα site για να πάω να κατεβάσω το Lineage και μαζί και έναν server για να παίξω??? Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει έναν φανατικό του L2 ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα