JosNos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Με 768 λογικά θα μπορέσει 15 άτομα. Στο κάτω κάτω αφού το θέλει μόνο για την παρέα του δεν έχει άλλη επιλογή απο το να δοκιμάσει με αυτή τη γραμμή. Αν και lag θα έχει λογικά διότι το upload θα είναι με ταχύτητα - κηδεία sostos kita i kaliteri periptosi einai na to sikosei kanas filos pou na exei kalo upload kai etc den tha sernese... apo ekei kai pera krineis esy
Gibs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρώτα θα τα κλ@σει το PC και μετά η σύνδεση!Και 50 mbps upload να έχεις,αμα τρέχεις server σε P3 στα 600 MHz....ούτε τα elpy δεν θα σου δείξει PS.Να ξέρετε ότι εαν τρέχεις client στο ίδιο pc με τον server,στρεσάρεις πολύ τον σέρβερ οπότε,αποφεύγετε! Jimako,αν μπορείς γράψε λιίγο τα specs του PC που θα στηθεί ο server.
pdimitriosgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 hi exw ftiaksi ena server c5 kai thelw ligi boithia. 1) pos tha balo gmshop 2)pos tha balo metaforea 3)pos tha pezoun i filimou meso internet (giti tora o server doulevi se lan) thanks:))
spleeperas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 hi παιδια εχω ενα προβλημα θελω να παιξω la2crazy to onyx server και δεν εχω καταλαβει τι κανω εχω κατεβασει το c6 client και το εκανα install αλλα αρχιζει οπως το official που λει start kai teteia μετα κατεβασα το patch tou onyx και μετα τι κανω ρε παιδια σ μου πει καποιος
JohnnyDragon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κατεβάζεις το patch και εαν είναι όλο το folder system τοτε το πετάς μέσα στο folder εγκατάστασης κάνεις αντικατάσταση και εκτελείς το game απο το αρχείο l2.exe. Εάν το patch είναι updater τότε αφήνεις να κατεβάσει τα αρχεια που θέλει στο σημείο που εσύ ορίζεις και μετά κάνεις την ίδια διαδικασια με την επάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ Αφού patchάρεις το game δεν θα τρέχεις το game απο την συντόμευση του official αλλα απο το αρχείο l2.exe που βρίσκεται μέσα στο folder system.
spleeperas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 a kai kati allo mipws mporeis na mou dwseis ena link oste na katevaso to c6 client pali? tha to ektimousa thanks:rolleyes:
Gibs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εδώ Δεν χρειάζεται όμως να το λες κάθε ένα τέταρτο....
JohnnyDragon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Αυτόν τον καιρό είμαι σε φάση που ψάχνω να βρω εταιρία που θα φιλοξενήσει τον υπολογιστή απο τον οποίο τρέχω τον σερβερ μου. Σκοπός είναι φυσικά οι μεγάλες ταχύτητες. Ψάχνοντας όμως είδα πως οι τιμές στην Ελλάδα είναι 100% απαγορευτικές... Η εταιρία ΟΤΕ για να φιλοξενίσει το μηχάνιμα μου (προσοχή όχι να φιλοξενίσει το l2j σε δικό της μηχάνιμα, απλά να βάλει το ΔΙΚΟ μου pc επάνω) ζητάει 500 ευρώ το μήνα... H Forthnet τωρα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα με προσφορά (είπαν μέχρι την Παρασκευή) αλλά βλέποντας απο ΟΤΕ τότε δεν πιστεύω να είναι κάτω απο 400 το μήνα, ποσό και πάλι μεγάλο. Η HOL απο την μεριά της δεν σου προσφέρει 100Mbit γραμμή όπως οι παραπάνω 2 εταιρίες. Προσφέρει τη φιλοξενία σε 50Mbit γραμμή αλλά με 300 ευρώ το μήνα. Οι τιμές αυτές είναι βέβαια καθαρά Ελληνικές (!!!) μιας και στην Ιταλία, Γερμανία αλλά και Καναδά που έχω ψάξει και ξέρω, οι τιμές για κάτι τέτοιο είναι το ΠΟΛΥ 130 ευρω το μήνα σε 100Mbit γραμμή ΠΑΝΤΑ, και η τιμή αυτή περιλαμβάνει του κόσμου τις υπηρεσίες απο μεριάς τους. Στην Ελλάδα πότε θα δουμε άσπρη μέρα στις χρεώσεις??? Παρακαλώ όποιον γνωρίζει καμμία εταιρία με φυσιολογικές τιμές να μου πει. Μέχρι 200 το μήνα τα δίνω. Παραπάνω δεν αξίζει.
spleeperas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 re paidia koitaxte ta ekana ola me to server kai ola ayta mesa sto fakelo exo to LineageII.exe kai to patch.dll ena pou eixe idi to client katevasa to patch tou la2 crazy kai meta to vazo sto fakelo me to LineageII.exe meta to trexo to patch apto system kai mou vgazei afto 2007.11.16 23:42:17 OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1994 MHz with 1023MB RAM Video : NVIDIA GeForce 7300 GT (9371) General protection fault! History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Gibs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 re paidia koitaxte ta ekana ola me to server kai ola ayta mesa sto fakelo exo to LineageII.exe kai to patch.dll ena pou eixe idi to client katevasa to patch tou la2 crazy kai meta to vazo sto fakelo me to LineageII.exe meta to trexo to patch apto system kai mou vgazei afto 2007.11.16 23:42:17OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1994 MHz with 1023MB RAM Video : NVIDIA GeForce 7300 GT (9371) General protection fault! History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine Γιατί δεν ρωτάς στο φόρουμ του la2 Crazy?Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι κάτι έχουν κάνει και το GameGuard τα έπαιξε.
dinos_a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 γεια σας! Μια ερωτηση.. Τι γινεται οταν για καποιο λογο πεφτει η συνδεση για 1,2 δευτερολεπτα και γινεται disconect απο το παιχνιδι? Υπαρχει καποιο υtility που να συνεχιζει κανονικα το παιχνιδι?
GreekPortal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Geia sas kai kalhspera tha ithela arxika na sas po dio logia gia to Lineage2 einai ena katapliktiko online game me aristi piotita grafikon kai ena paixnidi pou tha sinarpaze to kathe atomo. to lineage2 ksekinise apo tin korea pige stin ameriki kai tora einai edo kai kapia xronia stin ellada alla kaneis den exei akousi ama yparxei kapios kathara ellinikos server. Opote as eimai o protos pou tha to anakinosi. enas neos server exei mpi se litourgia edo kai ligo xroniko diastima doulevontas astamatita gia to kalhtero einai kathara ellinikos kai ginonte polles metafrasis oste kapia stigmi na gini kai to game sta ellinika aksizi na mpite kai na peksete ston server, kai pano apo olla imaste ellines kai prepei na stiriksoume aftin tin katapliktiki douleia pou ginete gia emas (thn ellada)kai genikotera na diksoume kai emeis san ellines oti mporoume na kanoume tin diafora. efxome na sas edosa kapies sevastes plirofories kai na timisete ton server me to onoma Greek Portal, gia perisoteres plirofories mporeite na episkeftite to site tou server to opio einai http://l2greekportal.forumotion.com/ stirikste mas gia na apodiksoume oloi mazi oti aksizoume.
Stanakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 8elw na shkwso server LineageII at home gia poli liga atoma xD C5 h Interlude kata protimish apla xreiazomai analutikes plhrofories....:/:) an kapoios exei thn kalosunh na mou tis dwsei:) na ste kala ! perimenw mnma sas:P:D an volevh kalhtera [email protected] <--MSN(an volevh:P:) ) bb xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα