comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα! Παιδια είμαι ένα βήμα πριν πηδίξω απο το γκρεμό.... Λειτουργώ στο Lan μου κανονικά έναν l2j server εδώ και καιρό, του κάνω κανονικά τα updates του, έχω διορθώσει και εγώ πολλά απο τα προβλήματα του, λειτουργούν τα πάντα άψογα (εκτός φυσικά απο το Manor! ) και μέσα σε όλη αυτή την ικανοποιητική εικόνα, προσπαθώ εδώ και πολλους μήνες να βγάλω το server μου στο internet.... Επειδή έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα σας πω τι και τι έχω κάνει και όποιος μπορέσει να με βοηθήσει θα του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσήνη, και εγω και τα rooter μου που απειλούντε με εκτόξευση στον απέναντι τοίχο. Έχω ένα lan 20 υπολογιστών, όπου και τα 20 συνδέονται σε ένα σουιτς, επάνω στο οποίο έχω και 2 dsl rooter που το καθε ένα έχει απο μια γραμμη 2mb επάνω. Εχω δώσει στατικές ip στα pc του lan, και έχω ορίσει και απο ποιο rooter θα παίρνει γραμμή το κάθε pc. Στο rooter απο το οποίο παίρνει και το pc του server, έχω ανοίξει τα απαραιτητα ports για την lan ip του server. Τρεχω το no-ip κανονικά, περνάω τα προγράμματα και τα ports στις εξαιρέσεις του firewall των windows και το βγάζω και ανενεργό. Ανενεργό βγάζω και το firewall του rooter (μπας και δουλέψει). Πάω τώρα να μπω απο pc που παίρνει γραμμή απο το άλλο rooter, ώστε να προσπαθήσω να κάνω σύνδεσει με το server μου μέσω internet και όχι lan, και δεν μπαίνει.κάνω ping στο domain name του no-ip και χάνονται όλα... κάνω ping όμως απο pc που παίρνει απο την ίδια γραμμή και γίνεται κανονικά. Κάνει ο κολλητός μου απο το σπίτι του ping και χάνονται όλα. Πάει να μπεί δεν μπαίνει. Σκέφτηκα λοιπόν ( αφου δοκίμασα ΚΑΘΕ πιθανό και απίθανο συνδιασμό ρυθμίσεων) να βάλω δεύτερη κάρτα lan στο server, ώστε στη μια να έχει αυτός το rooter μόνος του και στην άλλη να δίνει lan για να μπαίνουν lan τα άλλα pc. Lan παίζανε κανονικα internet τίποτα....Ping πάλι τιποτα... Λέω και έγω έξω η δευτερη κάρτα, έξω το lan, να μείνει μόνο server και rooter και ας μπαίνουν μέσω internet ολοι. Πάλι τίποτα. Ping : χάνονται πάλι όλα...Υπόψιν πως στo ping το domain name αναγνωρίζει τη wan ip άρα το no-ip δουλεύει σωστά. Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον κατι άλλο. Όποιος γνωρίζει κάτι θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Εν αναγκη παιδια εάν κάποιος πιστεύει πως μπορεί να το φτιάξει, τον παρακαλώ να μου στείλει ένα μήνυμα, να κανονίσουμε να έρθει απο εδώ. και να πληρωθεί κανονικά. Με ενδιαφέρει να δουλέψει. Απο εκεί και πέρα η βοήθεια δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι δωρεάν η όχι. Οποιος γνωρίζει πως να το φτιάξει τον παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δώσει ένα σημείο ζωης! Τα νεύρα μου δεν αντεχουν άλλο....Πάνε μήνες που παιδεύομαι. To ping einai ICMP paketo kai oi routers sunithos kanoun block ta icmp packets apo wan pros lan gi'auto kai den se blepoun oloi oi alloi eno local ola ok. Meta pes mas ti router exeis? Se Cisco-USR-NetGear pote den eixa problem. an einai kana zyxel-mixel-kitsel h kana sagem den kserw ti na sou pw. Sta parapano (oxi cisco) pas sto Virtual server kai kaneis add enan server. Lan Ip 192.168.1.100 kai ports 2106,7777 forward to lan stis idies portes. Genika to problem sou einai Port forwarding. Perisotera gi'auto sto manual tou kataskevasth sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εχω zyxel και έχω δοκιμάσει και με ένα speedtouch... Tο θέμα είναι πως εχω δηλώσει στο menu του rooter τα port και την lan ip του pc που τρέχει τον server.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Apo ola ta parapanw liga exw katalavei..Prepei na yparxei megalo problem wstoso comfuzio thelw th vohthia sou ( se parakalw poli ).Ean s dwsw ola ta stoixeia gia to pws tha ithela na einai o server m to name to admin (diko m dld) kai ola ta sxetika.. mporeis na dhmiourghseis ena C4 server gia mena..kai na m ton steileis eite me email eite me opiodhpote tropo esi ksereis kai theleis.. SE PARAKALW PARA POLI (an theleis mporei na iparksei kai plhrwmh an einai omws na to shzhthsoume to thema ligo sovara exw alpepistei ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Είμαστε πολλοί οι απελπισμένοι σε αυτό το topic βλέπω!!!! Jimis αν διαβάσεις τις οδηγείες που έχει γράψει ο comfuzio είναι πολύ απλό το να ξεκινήσεις έναν σερβερ. Το δύσκολο είναι μετά όπου πρέπει να τροποποιείς και εσύ πολλά κομμάτια ώστε να έχεις ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει πρώτα να κατανοήσεις καλά το στήσιμο του σέρβερ ώστε να μπορείς να έχεις 5 πράγματα στο μυαλό σου για την μετά εργασία σου επάνω στα αρχεία του σέρβερ. Επίσης και με μία απλή ανάζήτηση θα βρέις και πολλές λύσεις στα προβλήματα που θα συναντήσεις. Όσων αφορά τον δικό μου σέρβερ τελικά φαίνετε να με κόβει το zyxel δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση πλέον, οπότε και ψάχνω στις Ελληνικές εταιρίες για κάποιο οικονομικό web farm. Έτσι τουλάχιστον θα γλιτώσω και το lag μιας και με γραμμή 24άρα στο download αλλά 512 στο upload....θα πέφτει πολύ dlvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Apo ola ta parapanw liga exw katalavei..Prepei na yparxei megalo problem wstoso comfuzio thelw th vohthia sou ( se parakalw poli ).Ean s dwsw ola ta stoixeia gia to pws tha ithela na einai o server m to name to admin (diko m dld) kai ola ta sxetika.. mporeis na dhmiourghseis ena C4 server gia mena..kai na m ton steileis eite me email eite me opiodhpote tropo esi ksereis kai theleis..SE PARAKALW PARA POLI (an theleis mporei na iparksei kai plhrwmh an einai omws na to shzhthsoume to thema ligo sovara exw alpepistei ) File dimitri den tha eperna xrimata pote gia kati pou den kopiasa na kanw meta c4 den kserw pou mporeis na breis kai an uparxei plewn! episis kalo tha itan na mou dwseis liges plirofories gia ton h/y sou, to diktuo sou kai ton router sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Loipon filarakia na 'mai pali molis teliwsa to mathima agglikai kai malak..Loipon Comfuzio to pc m einia ligo gia petama ta perisotera pragmata einai gia petama.Exw modem sagem kai sndesh dsl 768.To mono sigouro einia pws sto diko m pc den mporei na stithei server <<kanonikos>>.To thema einai an mporw na dhmiourghsw enan server na pezoume to poli poli 20 filarakia etc gia th plaka. Kserw pws ta items m pan sto pc m einai gia petama mi peis tpt gia auta plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 A kai kati p ksexasa.To pio pithano einai o server na sththei sto pc enos friend me taxithta 10 mbps kai fisika kalitera oragmata apo ta dika m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JosNos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 an i 768 mporei na kratisei 20 atoma ti na po ... kalitera na ton stiseis ston filo s! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Πιστευω πως το καλύτερο απο άποψη ταχύτητας είναι να στιθεί ο server σε ενα web farm...Διότι όσο γρήγορη γραμμή και να έχεις, η ταχύτητα upload παραμένει πολύ μικρή. Εκτός και αν έχεις μισθωμένη βεβαια...που απο τιμές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsifas2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 :devil::lol::fear::o:eek::fear:sas parakalw peite m pws tha kanw to diko m server gia 20 atoma:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::mrgreen:(alla eimai telleios asxetos kai den kserw oute tin site gia na katebasw ta items p thelei msql kai leipa plz ellines erastes plz help me thelw na ton kanw gia na goustaroume ligo exw kalo pc alla sindesh adsl 786 les borei na krateisei kamia 15atoma???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αν κοιτάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις πως μπορείς. Έπίσης αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα δεις και το link του comfuzio που έχει αναλυτικά όλες τις οδηγίες και τα σχετικά links για να κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Άσχετο,αλλά,σήμερα πήγα στο Πλαίσιο για να αγοράσω account για Official,και τέλος πάντων,ρωτάω τον πωλητή αν το πακέτο με τα 20 Eυρώ έχει κανένα Trial μέσα και με διαβεβαίωσε ότι είχε 15 ημέρες.To αγοράζω που λέτε το πακετάκι,και το μόνο που είχε μέσα ήταν η activation card.Μήπως εγώ το έχω παρεξηγήσει το πράγμα,η θα έπρεπε να είχε και μια θήκη σαν DVD με την Trial κάρτα μέσα?(Τελευταία φορά που είχα πάρει account έτσι ήταν....)Μήπως ο κωδικός του account μπαίνει και σαν Trial?Εγώ φταίω μωρέ που πήγα να δώσω λεφτά στην NC$oft!Παιδιά τα φώτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Άσχετο,αλλά,σήμερα πήγα στο Πλαίσιο για να αγοράσω account για Official,και τέλος πάντων,ρωτάω τον πωλητή αν το πακέτο με τα 20 Eυρώ έχει κανένα Trial μέσα και με διαβεβαίωσε ότι είχε 15 ημέρες.To αγοράζω που λέτε το πακετάκι,και το μόνο που είχε μέσα ήταν η activation card.Μήπως εγώ το έχω παρεξηγήσει το πράγμα,η θα έπρεπε να είχε και μια θήκη σαν DVD με την Trial κάρτα μέσα?(Τελευταία φορά που είχα πάρει account έτσι ήταν....)Μήπως ο κωδικός του account μπαίνει και σαν Trial?Εγώ φταίω μωρέ που πήγα να δώσω λεφτά στην NC$oft!Παιδιά τα φώτα σας! Gia prwth fora pou perneis account prepei na pareis auto me to dvd (exei doro kai mplouzaki ) kai sou exei kai tin trial. Auto pou sou dwsane einai gia renew to account kai den exei trial h dvd mesa. Pigene to piso kai dwse alla 7euro kai pare to pliris! TO game pou sou exei mesa omws einai to Interlude kai oxi to Kamael... P.S. An paikseis Devianne (leme twra) kane kana pm! An kai me blepw kai mena molis balei h NCSoft to character transfer apo server se server na tin kanw apo Devianne kai na pigeno h Teon h Franz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JosNos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Αν κοιτάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις πως μπορείς. Έπίσης αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα δεις και το link του comfuzio που έχει αναλυτικά όλες τις οδηγίες και τα σχετικά links για να κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι. pos ginete re johnny na kratisei 15 atoma me 768?? profanos leei to download etc den einai?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Με 768 λογικά θα μπορέσει 15 άτομα. Στο κάτω κάτω αφού το θέλει μόνο για την παρέα του δεν έχει άλλη επιλογή απο το να δοκιμάσει με αυτή τη γραμμή. Αν και lag θα έχει λογικά διότι το upload θα είναι με ταχύτητα - κηδεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα