comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Irthe H wra!!! Kamael PTS English diko sas! http://www.fileplanet.com/182143/download/Lineage-2---Chaotic-Throne-Test-Client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 loipon katafera ma mpo sto log in...)) alla ftiaxno player kai dn mpenei kai mou grafei sto start game server : Error Exceptio: Unknown column 'apprentice' in 'field list' SERVERE could not restore in slot : 0 SERVERE Character could not be loaded <slot: 0> apo oti katalabeno dn exei slot o server an kserei kapios pos bazo slots na mou pei plzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 kane delete tin DB sou kai setup pali.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Γεια σε ολους !! Οπωσ λεμε και στη γλωσσα τ l2 ειμαι λιγο noob σχετικα με θεματα pc. Θα ηΘελα να σικωσω εναν server ετσι να παιζουμε καμια 10-15 φιλαρακια. Μπορει κανεις με απλα εληνικα να μ εξηγησει πως μπορω να το κανω ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Γεια σε ολους !!Οπωσ λεμε και στη γλωσσα τ l2 ειμαι λιγο noob σχετικα με θεματα pc. Θα ηΘελα να σικωσω εναν server ετσι να παιζουμε καμια 10-15 φιλαρακια. Μπορει κανεις με απλα εληνικα να μ εξηγησει πως μπορω να το κανω ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !! Edw tha breis oti thes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 comfuzio tnx gia to help re c !!! alla thelo kai kati allo xD mpika mia xara alla dn exo accses lvl :/ mpeno sto start acound manager kai balo accses lvl 100 sto accoun mou alla pali tpt mipos ksereis kai edw ti ftei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Nai kserw Esy dineis access sto account kai oxi sto char pou einai mesa sto account. Opote pas me to navicat mesa stin database sou. Briskeis ton char sou kai pas ekei pou leei access_lvl kai to kaneis apo 0 se 200 px kai login. Enoeite pws oti allazeis stin database se enan char, o char autos den einai mesa sto game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Euxaristw poli re comfuzio zomizw pws vohthithika kapws.. Mporeis na m peis ti pragmata tha prepei na exei to pc m h TA pc m gia na sikwsw enan l2 server ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 to full 100 dn einai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Euxaristw poli re comfuzio zomizw pws vohthithika kapws.. Mporeis na m peis ti pragmata tha prepei na exei to pc m h TA pc m gia na sikwsw enan l2 server ?? Edw exw balei oti ma oti thes http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=215676 to full 100 dn einai? Eksartate to datapack o kanonas nai einai to 100 gia na eisai full admin bale 200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis16 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Re Comfuzio mia erwthsh.Poses wres h meres kaneis twra pou ksereis pws ginete na ftiaksies enan server teleiws apo arxh ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Re Comfuzio mia erwthsh.Poses wres h meres kaneis twra pou ksereis pws ginete na ftiaksies enan server teleiws apo arxh ? An exw oooolo to logismiko pou grafw sto forum 5 lepta thewrounte oti eimai argos! An den ta exw kai ta katebasw ekeinh tin wra apo to net paei analoga tin taxutita tou net tou pc pou tha kanw setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 comfuzio pote mpainei o Kamael ston Evil??Gt varethika me ton Art to Interlude :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Einai sto development plewn to kamael Exw to English PTS idi kai kataskevazw to proto patch. To problima einai oti an mpei enas user me kamael char den tah ton blepoun oloi oi alloi opote prepei na pame gia mass kamael ton server opote pistevw apo 7~15 meres tha dexomaste to Kamael client kai tous neous chars alla tha lipoun ta weaposn/armors/mobs h toulaxiston den tha exoun sxesh me ton official. Osoi exete pantos account ston official mporeite na paizete ston official Kamael PTS sas ksekinaei 80lvl free occupation change free subclass kai free nobless!!!! otan lew free ennow oti den kaneis ta Quests Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα! Παιδια είμαι ένα βήμα πριν πηδίξω απο το γκρεμό.... Λειτουργώ στο Lan μου κανονικά έναν l2j server εδώ και καιρό, του κάνω κανονικά τα updates του, έχω διορθώσει και εγώ πολλά απο τα προβλήματα του, λειτουργούν τα πάντα άψογα (εκτός φυσικά απο το Manor! ) και μέσα σε όλη αυτή την ικανοποιητική εικόνα, προσπαθώ εδώ και πολλους μήνες να βγάλω το server μου στο internet.... Επειδή έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα σας πω τι και τι έχω κάνει και όποιος μπορέσει να με βοηθήσει θα του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσήνη, και εγω και τα rooter μου που απειλούντε με εκτόξευση στον απέναντι τοίχο. Έχω ένα lan 20 υπολογιστών, όπου και τα 20 συνδέονται σε ένα σουιτς, επάνω στο οποίο έχω και 2 dsl rooter που το καθε ένα έχει απο μια γραμμη 2mb επάνω. Εχω δώσει στατικές ip στα pc του lan, και έχω ορίσει και απο ποιο rooter θα παίρνει γραμμή το κάθε pc. Στο rooter απο το οποίο παίρνει και το pc του server, έχω ανοίξει τα απαραιτητα ports για την lan ip του server. Τρεχω το no-ip κανονικά, περνάω τα προγράμματα και τα ports στις εξαιρέσεις του firewall των windows και το βγάζω και ανενεργό. Ανενεργό βγάζω και το firewall του rooter (μπας και δουλέψει). Πάω τώρα να μπω απο pc που παίρνει γραμμή απο το άλλο rooter, ώστε να προσπαθήσω να κάνω σύνδεσει με το server μου μέσω internet και όχι lan, και δεν μπαίνει.κάνω ping στο domain name του no-ip και χάνονται όλα... κάνω ping όμως απο pc που παίρνει απο την ίδια γραμμή και γίνεται κανονικά. Κάνει ο κολλητός μου απο το σπίτι του ping και χάνονται όλα. Πάει να μπεί δεν μπαίνει. Σκέφτηκα λοιπόν ( αφου δοκίμασα ΚΑΘΕ πιθανό και απίθανο συνδιασμό ρυθμίσεων) να βάλω δεύτερη κάρτα lan στο server, ώστε στη μια να έχει αυτός το rooter μόνος του και στην άλλη να δίνει lan για να μπαίνουν lan τα άλλα pc. Lan παίζανε κανονικα internet τίποτα....Ping πάλι τιποτα... Λέω και έγω έξω η δευτερη κάρτα, έξω το lan, να μείνει μόνο server και rooter και ας μπαίνουν μέσω internet ολοι. Πάλι τίποτα. Ping : χάνονται πάλι όλα...Υπόψιν πως στo ping το domain name αναγνωρίζει τη wan ip άρα το no-ip δουλεύει σωστά. Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον κατι άλλο. Όποιος γνωρίζει κάτι θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Εν αναγκη παιδια εάν κάποιος πιστεύει πως μπορεί να το φτιάξει, τον παρακαλώ να μου στείλει ένα μήνυμα, να κανονίσουμε να έρθει απο εδώ. και να πληρωθεί κανονικά. Με ενδιαφέρει να δουλέψει. Απο εκεί και πέρα η βοήθεια δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι δωρεάν η όχι. Οποιος γνωρίζει πως να το φτιάξει τον παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δώσει ένα σημείο ζωης! Τα νεύρα μου δεν αντεχουν άλλο....Πάνε μήνες που παιδεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα