Gibs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχεις τι να κάνεις?Κάθε 2 λεπτά μνμ....ελεος ρε συ.Για το L2 Walker και γενικότερα τα bot υπάρχει θέμα....μια αναζήτηση θα σου λύσει την απορία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 time: 11:34 re man ejigise mia pos na kanw ling.... time: 11:36 8a mou peis mia re kapoios na jerei time: 11:39 re file jereis pos na peraso to l2walker???? Για να περάσεις το l2walker πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις απο τα βασικά. Μιλάμε για πολύ βασικά όμως. Μια καλή αρχή είναι να πας δημοτικό σχολείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Lineage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Καλά ρε παιδιά έλεος να πούμε παίξτε κανονικά και αφήστε το l2walker και τα λοιπά.Έλεος δηλαδή.Και βασικά είχα μια απορία και δεν το λέω με ειρωνεία(πραγματικά).Υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμη l2 ? Απ ' όσο ξέρω το έχουν παρατήσει(παίζει να κάνω και λάθος δεν είμαι και σίγουρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ναι υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν ένα ΜΜΟRPG που να μην μοιάζει με ταινία της Disney και της PIXAR (γκουχ*WoW*γκουχ - Πλακίτσα )....Γιατί να μην υπάρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Απλά το είπα επειδή όσοι ήξερα(όχι απαραίτητα φίλοι ή γνωστοί) έπαιζαν σε private servers ε και τώρα αφού έχουν κλείσει,μερικοί πολλοί το παράτησαν το παιχνίδι.Δεν μιλάω για official εκεί εντάξει θα παίζουνε απλά ίσως να μειώθηκαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια μπορει κανεις να μου πει ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος και με κοσμο server για το lineage? και το site απο οπου να μπορω να το κατεβασω.. Εχω να παιξω απο τοτε εποχη bits and bytes server πιστευω οτι ηταν πολυ καλος server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 @Slipknot Μιλάς για τον Ε-global και τον BnB,δεν ειναι μόνο αυτοί,απλώς ήταν οι μόνοι "μεγάλοι" στην Ελλάδα.Φυσικά υπήρξαν και θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι private servers. @TH_boy_20 HopZone μπορείς να μπείς και να επιλέξεις τον σέρβερ της αρεσκείας σου.(TIP = πατώντας πάνω στην στήλη XP μπορείς να κάνεις κατανομή κατα Votes,XP,SP,Adena,Χώρα και πολλά άλλα) Δυστηχώς ο BnB και ο Ε-Global έχουν κλείσει....άρα πας για κάτι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Dokimase kai se ayton http://www.l2mafia.gr/ Apo oti ksero einai kalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 @Slipknot Μιλάς για τον Ε-global και τον BnB,δεν ειναι μόνο αυτοί,απλώς ήταν οι μόνοι "μεγάλοι" στην Ελλάδα.Φυσικά υπήρξαν και θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι private servers. O Bnb ήταν απο τους μεγαλύτερους Private Server στον κόσμο με τον περισσότερο active κόσμο. Και αυτός ήταν ο λόγος που τον κλείσανε.Ο bnb θα ξανανοίξει αλλά όχι με την μορφή που όλοι τον ξέρουμε..δεν μπορώ να πω παραπάνω,σε λίγο καιρό θα δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 @Slipknot Μιλάς για τον Ε-global και τον BnB,δεν ειναι μόνο αυτοί,απλώς ήταν οι μόνοι "μεγάλοι" στην Ελλάδα.Φυσικά υπήρξαν και θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι private servers. Ναι γι αυτό το είπα μιας και αφότου κλείσανε πολλοί το παρατήσανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Εγώ το γέλιο το έριχνα 4-5 μήνες πριν κλείσουν αυτοί οι σέρβερ πάντως....έλεγα σε κάτι φίλους ότι θα τον κατεβάσουν τον σέρβερ και μου με κοροιδεύαν και λέγανε κάτι για "δέμονες" και κάτι "άδειες"*....αυτοί που το έπιασαν,το έπιασαν...Αλλά και πάλι....εγώ χαρακτήρα σε prive φάση δεν φτιάχνω...τσάμπα κόπος..καλύτερα Official,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....(αλλά όχι και τόσο,λόγο μερικών πραγμάτων που έχω ακούσει....).Φαντάσου να ξυπνήσει καμια μέρα ο Admin και οι Devs και να πουν "Βαρέθηκα" και εσύ να λιώνεις για ώρες.... *Μα καλά,ο "ακατανόμαστος" (όπως λένε και στον BnB ) δεν μπορούσε να βρεί μια καλύτερη δικαιολογία?Μου φαίνεται για μ@λ@κ35 τους περνάει τους παίκτες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλά στους μήνες που παίχτηκε όλη αυτή η ιστορία με τον Eg γίνανε πολλά τραγελαφικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegasMixalaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 paidia ta 2 prota link pou dosate kai to (ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip) den douleyoun mipos mporei kapoios na ta ftiaksei plz??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Paidia tsampa mou stelnete pm osoi mou stelnete..pnigomai apo douleia kai den exw xrono na boithisw oso kai na to thelw. Opos eipa kai se kapoio post pio palia exw kanei enan Ellinikotato odigo gia server edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=215676 me odigies bima-bima. An den mporeite na ta kataferete me auton ton odigo tote den mporw na kanw kai egw tpt allo. Sas euxaristw pantos gia ta pm! Kalh tuxh se olous osous exoun h tha exoun server kai makari na exete kosmo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα