Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συμφωνώ με τον gio@

το να είναι όλοι GM, δεν σημαίνει τίποτα. το θέμα είναι τι δικαιώματα δίνεις σε αυτούς τους GM γιατί ένας GM με full δικαιώματα σου ρίχνει και τον server, αλλά μπορεί να κάνει όλους του άλλους GM, απλούς πάικτες και να μείνει ο μόνος GM.

Ακόμα και όμως όλοι να είναι GM, είναι και όλοι ισάξιοι, άρα φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα του να μην είναι κανένας GM :)

τέλος πάντων, ψάξε!

Δημοσ.

Μέχρι το C5 είχαμε να κάνουμε με το Chaotic Cronicle.

Από τον Interlude και μετά, μπαίνουμε στο κυρίως θέμα του κόσμου της Aden με το Chaotic Throne.

O interlude είναι The Chaotic Throne 0 (όπως ήταν και ο prelude)

Το επόμενο expansion του Lineage II θα είναι ο Kamael (Chaotic Throne 1) και ήδη έχει κυκλοφορίσει η κορεάτικη έκδοση. Λογικά από το 2008 θα έχουμε νέα σχετικά.

Tα γράφω όλα αυτά γιατί πολλοί δεν έχουν καταλάβει πως ο interlude δεν είναι C6. Τέλος πάντων.

Για να δούμε τι πραγματικά καινούργιο έχει να μας φέρει το Lineage II, υπάρχει ο Official :D.

Δημοσ.
Μέχρι το C5 είχαμε να κάνουμε με το Chaotic Cronicle.

Από τον Interlude και μετά, μπαίνουμε στο κυρίως θέμα του κόσμου της Aden με το Chaotic Throne.

O interlude είναι The Chaotic Throne 0 (όπως ήταν και ο prelude)

Το επόμενο expansion του Lineage II θα είναι ο Kamael (Chaotic Throne 1) και ήδη έχει κυκλοφορίσει η κορεάτικη έκδοση. Λογικά από το 2008 θα έχουμε νέα σχετικά.

Tα γράφω όλα αυτά γιατί πολλοί δεν έχουν καταλάβει πως ο interlude δεν είναι C6. Τέλος πάντων.

Για να δούμε τι πραγματικά καινούργιο έχει να μας φέρει το Lineage II, υπάρχει ο Official :D.

mporis na peis liga perisotera pragmata gia to ti ine to interlude?thnx...ine ksexoristo client?i kapoio expansion tou C5?kai apo pou to pernoume?ego auti ti stigmi perno to C5...

meta apo poli kairo tha ksanapekso L2 kai vlepo exoun allaksi polla...:|

Δημοσ.

γενικά στην ουσία τα chronicle είναι expansion μιας και κάθε νέα έκδοση είναι προέκταση της προηγούμενης. Κάθε cronicle θέλει τον δικό του client. ο τρέχον είναι ο interlude.

μπορεί και να κάνω λάθος σε κάποια πράγματα αλλά κάπως έτσι είναι :P!

τον client τον κατεβάζεις δωρεάν από το site του Lineage II. Αν θες τον interlude, δοκίμασε το torrent που έχω στο warzone.gr

Είναι updated και 2.3Gb (μικρότερος από αυτό που δίνει στο Lineage II.com)

και αυτό λόγω της μεγάλης συμπίεσης. Σαν torrent κατεβαίνει γρήγορα, μιας και έχω βάλει να το seedαρει ο server μου :D

Δημοσ.
γενικά στην ουσία τα chronicle είναι expansion μιας και κάθε νέα έκδοση είναι προέκταση της προηγούμενης. Κάθε cronicle θέλει τον δικό του client. ο τρέχον είναι ο interlude.

μπορεί και να κάνω λάθος σε κάποια πράγματα αλλά κάπως έτσι είναι :P!

τον client τον κατεβάζεις δωρεάν από το site του Lineage II. Αν θες τον interlude, δοκίμασε το torrent που έχω στο warzone.gr

Είναι updated και 2.3Gb (μικρότερος από αυτό που δίνει στο Lineage II.com)

και αυτό λόγω της μεγάλης συμπίεσης. Σαν torrent κατεβαίνει γρήγορα, μιας και έχω βάλει να το seedαρει ο server μου :D

dld tora oi perisoteroi xrisimopoioun interlude e?kai osoi dn xrisimopoioun iparxei provlima an valo auton san C5?

btw,thnx gia to torrent,eutixos pou seedareis me server:-P

edit:dn vlepo na kanei kaneis seed...

Δημοσ.

Βασικά το ποιά έκδοση θα χρησιμοποιήσεις, έχει να κάνει με ποιόν server παίζεις. Νομίζω official, με interlude είναι (θυμάμαι ο interlude ήταν beta σε κάποια φάση)

Τώρα πρέπει να κάνει seed κανονικά. Έκανα πριν μια βδομάδα μια αρκετά βάρβαρη τροποποίηση στον tracker και ξέχασα να τον τεστάρω! :P

Δημοσ.

Brika ena link gia Kamael client! Edw Einai sta koreatika omws....Suntoma erxete kai to prwto custom patch apo mena sta agglika! O L2Evil apo avrio tha exei server side kamael Items alla kanena visible stous users ews otou bgei to client patch sta agglika

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...