gio@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 File comfuzio esteila e-mail alla os pou na to diorthosoun(an to kanoun) ti tha kanoun oi pelates mas???To progframma fisika dn einai eukolo na allaxtei giati apla 25 magazia x 15 pc(to ligotero sto kathena) apaitei terastio xrono kai doulia.Tes pa eyxaristo pantos.An kaneis parolayta kserei kamia lisi as mou steilei ena pm. k to net p pezw exei auto to prob....alla kano kati allo k pezw pali kala lolz pisteuw pws an ginei to programma para8yro metakinoumeno tote pisteuw pws ta l2 dn 8a exoun programma se bnb k kati alla net etc to exoun k einai mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Σήκωσα έναν Interlude server, δεν είναι βασισμένο σε κάποιο server pack αλλά καθαρός l2j. Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το έβαλα εδώ. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Ο WarΖone.gr Lineage II Interlude Server: Server Rates XP x10 | SP x10 | Adena x40 | Drop x10 | Spoil x20 | Party Rates XP/ SP x5 GM Shop Global Gatekeeper - Δωρεάν Teleports Class/Subclass δίχως Quest O server δεν έχει NPC Buffers και δεν έχει ανταμοιβές σε δωρεές. Αργότερα θα μπεί δωρεά μέσω PayPal αλλά δεν θα δίνονται αντικείμενα, leveling κλπ, ως αντάλαγμα. O server δεν σκοπεύει να είναι ένας ακόμη PK/ PVP server. Ούτε τρελαινόμαστε να κάνουμε κάτι το "διαφορετικό". Ένας αξιόπιστος και σταθερός server που δεν κάνουμε τα τεχνικά λάθη που συνεχίζουν να κάνουν οι ελληνικοί Lineage 2 server, για αυτούς που πραγματικά γουστάρουν το παιχνίδι (και δεν παίζουν official ). Για τους τύπους τα χαρακτηριστηκά του Hardware του server. Δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά παίζει ρολόι ;-) CPU: Intel Pentium 4 2.4Ghz RAM: 1024 DDR HDD: Western Digital 250Gb SATA I OS: GNU/Linux CentOS 4.5 - Kernel 2.6.9 Internet Connection: 100Mbit Για παρατηρήσεις κλπ. μπορείτε να απαντήσετε εδώ. Site: WarZone.gr Υ.Γ. Σύντομα θα αλλαχθεί server και θα μεταφερθούμε το πιο πιθανό Γερμανία, καθώς ο τωρινός βρίσκεται στην Νεβάδα των ΗΠΑ και λόγω απόστασης έχει αρκετό ping. Όταν γίνει η μεταφορά, θα έχουμε και άλλους game servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ante me to kalo! Tha mpw kapoia stigmh na paiksw kai egw ston server sou! Oti thelete apo scripts mou lete kai molis kseklepsw xrono sas boithaw! 1o Edit:Kati pou eida sta rules tou server sou...anti na les apagorevete to spawnkill giati den bazeis spawn protection apo to config tou server? :/ 2o Edit: Party xp/sp x40.... otan exeis to xp/sp to normal x15 kai to party x2 tote einai san na ginete x30 ara to x15 pou exeis me to party x40 einai san na pas ta rates xp: x600 sp: x800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Γιατί τα teleport, λόγω λίγων παικτών γίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό με το Party δεν το ήξερα και δεν είμαι σίγουρος άμα ισχύει..! (δίχως παρεξήγηση!) Από scripts δεν ξέρω τι έχεις αρά... Sysadmin είμαι, όχι gamer, απλά μαρέσει να παίζω λίγo Lineage II, αρά δεν κατέχω πολλά πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Kane tou 1 test kai esy kai tha deis auto pou sou lew gia to party xp/sp. Kalo tha einai na to baleis x3 ante x4 an ginonte megala party Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Θα κάνω ένα τέστ το βραδάκι. Σχετικά με τον Class master, σε κάποιους τους κολλάει τον client, έχεις ιδέα τι παίζει; Με κάποιο τρόπο διορθονόταν αυτό, νομίζω, αλλά μου διαφεύγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Kanonika den tha sou kollaei ton kosmo an einai updated o client. Polla problimata pou kollane oi chars lunonte kanontas target ton eauto sou kanontas klik to onoma sou pano aristera. Tha mpeis ston task manager tou server sou tha breis to java.exe sta processes tha tou kaneis deksi klik kai set priority se real time h to amesos mikrotero auto lunei polla problimata. Epidi einai 2 java.exe pou ektelounte (LS kai GS) tha kaneis auto pou einai pio polla mb stin ram auto tha to kaneis se kathe ekkinish tou server sou boithaei genika na min kollane oi chars to game kai den exei lag eidika sto siege Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 όλα αυτά τα ξέρω και τα κάνω... ο client κολλά όμως στο 2nd Class... στους νάνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 πωπω...το παίζουν ακόμα αυτό το παιχνίδι? :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 πωπω...το παίζουν ακόμα αυτό το παιχνίδι? :???: Edw merikoi paizoun wow....:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ekana kanonika logariasmo sto lineage...plirosa gia ena mina ston official....mpeno...mou vgazi mono ton bartz san server gia epilogi....kai meta mou grafei kati gia l2mafia....autos den einai o official..sosta??? ton server poy iparxi diathesimos ton grafi []bartz....kati den paei kala mou fenetai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Λοιπόν το bug έχει ως εξής: Artisan μιλάει στον class master. με το που κάνει κλικ, ο client κολλάει. Μέχρι στιγμής μόνο σε Artisan. Μάλλον θα κάνω bug report. To bug διορθώθηκε. Έγινε upgrade στο τελευταίο nightly build και όλα δουλεύεουν ρολόι! Και να φανταστείς το Build που είχα πάνω ήταν ενός μήνα παλιό... Ακόμα άλλαξα τα rates. (όλα x15 - party x20) Έκανα edit το post μου. Εκείνο που είπες με τα party rates, δεν ισχύει. Μήπως δουλεύεις με τον l2jfree ή l2off (lol?) ποy έχει διαφορές με τον l2j? Γιατί έκανα τα test μου και με το κομπιουτεράκι τα exp μου βγαίνουν όπως πρέπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Panta me l2jfree...elaxista BUGS megisth statherotira. Ta nightlys tou l2j einai full unstable... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ekana kanonika logariasmo sto lineage...plirosa gia ena mina ston official....mpeno...mou vgazi mono ton bartz san server gia epilogi....kai meta mou grafei kati gia l2mafia....autos den einai o official..sosta??? ton server poy iparxi diathesimos ton grafi []bartz....kati den paei kala mou fenetai... Anoikse to game apo ton official updater kai asto na kanei full update gia na mpeis ston off! An pali sou kanei kolpakia logo mustiriou patch kane uninstall kai pali setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Διαφορές στην σταθερότητα δεν έχω δει. Διαφορές σε λειτουργίες ναι. Κάποια πράγματα περνάνε πρώτα σε l2jfree. Bugs σοβαρά δεν έχω δει στον l2j. Στον l2jfree το bug με το party button κάτω αριστερά που σου έριχνε dc και με τα κοσμήματα που δεν φένονται ακόμα πρέπει να υπάρχουν. Στον l2j τα bug fixes είναι ταχύτερα από ότι στον l2jfree. Άσε που δεν μπορώ να κάνω compile τον l2jfree. Μπορεί να το κάνω συνέχεια σαν χρήστης linux αλλά το l2j το θεωρώ απαράδεκτο! είναι java! Ακόμα με τον l2j δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια και είναι θέμα συνήθειας. αναγνωρίζω όμως ότι ο l2jfree υπερτερεί σε θέμα λειτουργιών. τίποτα άλλο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα