Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia geia sas kai pali.katafera kai perasa kai to e-global sto spiti mou.alla den ksekinaei.ftanei mexri ekei pou leei login kai ekei kolaei.exw rwtisei pollous filous mou alla den kseroun ti ftaiei...?kapoios mou eipe kati gia update.isxy?an isxu peite m ti akribos na kanw kai pos na mpw plz.an den isxu opoios kserei ti mporei na ftaiei as milisei.einai megali anagi.(mexri to sabbato prepei na anebw gt paw gia siege)

Δημοσ.

geia sas.8elw ligi boi8eia.exw perasei to l2 e-global c4 alla paei mexri ekei pou leei login kai ekei kolaei.kapoios mou eipe oti xreiazetai update.an kapoios kserei kati as milisei plz.ti mporei na ftaiei????(den mporesa na akolou8isw ton odigo apo epanw)euxaristw!!!

Δημοσ.
Ftaiei o global kai se mena to kanei dokimase enan alllo server etc ki allis gtp einai.

to oti dn mporite na sindethite dn simenei oti einai gtp ... prwta apo ola prepei na exete enan katharo c4 client ( na mn periexei patches kai updates apo allon server ) metepite katevazete to patch http://belnet.dl.sourceforge.net/sou...m-final-01.rar

metepita kanete aposimpiesi sto lineage2 kai patate se ola nai .... anigete to folder tou system kai patate to loader.exe gia na sindethite ( polloi users prospathoun na sindethoun apo to l2 .exe omws dn exei kanena apotelesma mono apo to loader) ... otan fortwsei kai sas vgalei na epiliksete server tha mpite ston eglobal .. ean thelete na sindethite ston fort dn arkoun afta ta arxeia .. prepei na katevasete ki afto το http://www.la2.gr/hguard2.zip kai metepita aposimbiesi sto lineage2/system ...

twra mporite na loggarete kai stous dio server pou parexei i eglobal ..

enjoy your gameplay and have a nice stay ;)

Δημοσ.

Entuposeis apo Interlude:

Ta grafika den eixan kai tragikes allages mhn pw den ginan kanan allages!

To duel gamato nai men alla den krataei duel scor h esto ena pvp score opote axristo(gia mena).

Oi life stones apla gamane! sta prwta 10 mobs pou exwsa mou epese mia lvl55 me tin opoia to weapon mou twra exei p.att +3.3% , p.def +7% kai den ginete drop h trade!

To party search exei ginei pio kalo apo oti itan.

Twra gia to nish me tous dinosavrous den phga eimai mono 52lvl Sorceror opote den mpika kan ston kopo!

Btw exei brei kanenas allos tpt kalo pou na tou ekane entupwsh?

Kai osoi thelete na paiksete ston official gia 14 meres kleidia tha breite edw: http://eu.lineage2.com/interlude/eu

Δημοσ.

ena kalo einai oti an fas dc, se paei sto logon screen.

to dino island psilokalo, oxi trela pragmata. isws ena apo ta kala einai oti ekei petaei ta books gia ta kainourgia skills twn 78/79/80.

oswn afora ta kainourgia skills, merika einai kala alla ayta einai liga.

gia paradeigma ayto pou pairnei o Dominator pou einai kati san cov alla to kanei sto ally, einai karatoumpano, h stous archers pou exoun megalyterh emveleia. epishs oi archers, alla k oloi oi fighters fagane trelo nerf logw oti ri3ane to crit dmg pou dinoun kapoia buffs. (DW,Dance of Fire) ayto einai pio entono stous archers.

allh allagh einai oti valane ta fortresses, ta opoia einai axrhsta akoma kai lene oti 8a ta valoun sto epomeno update. pros to parwn xrhsimeyoun mono gia 2 logous. 1) pianoun xwro, 2) mporeis na kryfteis se peace zone an se kynhgane enemies (an den exeis bsoe) h an exeis karma.

pantws, sta official forums, yparxei mia genikh dysforia oti htan to pio ftwxo update.

akoma den exei vgei kala kala to interlude kai oloi psaxnontai na doun sta koreatika, ta preview tou epomenou update, Kamael (syzhtietai gia kainourgio race, me ftera)

genika pantws, sta official forums, yparxei mia dysforia

Δημοσ.

Egw pistevw pws auto to update itan kati san bash gia na mpoune auta pou lene sto mellon...alla me auta pou blepw to mellon prepei na einai polu suntomo giati tsampa samata kanane me to interlude kai telika mono pio argo loading kataferane :P

Δημοσ.
Egw pistevw pws auto to update itan kati san bash gia na mpoune auta pou lene sto mellon...alla me auta pou blepw to mellon prepei na einai polu suntomo giati tsampa samata kanane me to interlude kai telika mono pio argo loading kataferane :P

Lolz

pantws auto me ta kouponia sumferei :P

K oooootan paw 60+ gia to island 8a doume to interlude ^^

Δημοσ.

KALISPERA PEDES EIMAI NEOS STO SITE AUTO. EIDA ARKETA POST POU EXETE KANEI GIA TO GAME. EXO FAEI KAI EGO KOLIMA OPOS KAI ESEIS.

THELO OMOS NA ME HELP KAPOIOS THELO NA KANO SERVER LA2 C5 I INTERLUDE MPOREI KAPOIOS EIDA OTI BOITHATE SE OPOION ROTAEI ALLA EIDA OTI LEGATE GIA C3 GAME. PLZ HELP ME

STEILTE MOU OTI EINAI DINATON GIA NA ME HELP STO MAIL MOU [email protected] PLZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...