Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μηπως μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια για gmshop npc buffer kai multigatekeeper? Εχω κατεβασει παρα πολλα αλλα δεν δουλευουν σωστα αν μπορει καποιος ας βοηθησει σας παρακαλω.Ευχαριστω

Δημοσ.

nikiforos αγόρασες το παιχνίδι και θες να παίξεις σε private server αντι στον Official ? τότε πιο το νόημα να αγοράσεις το game ?

Δημοσ.

Ξεκινισα με bnb c1...καλος ηταν.c3 το ιδιο με πιο πολυ lag.Μετα c4,πολυ lag.τωρα ειμαι l2 signs.καλος αλλα οι donators μου την σπανε.πληρωνουν για να κανουν ++ τα οπλα τους.αποψε θα προσπαθησω να μπω και σε αυτον που εφτιαξε ο comfuzio.ελπιζω να ειναι καλος χωρις lag.cu onlline!

Υ.Γ. υπαρχει κανα κολπακι να κανεις +++ τα οπλα σου? ξερει κανεις?

Δημοσ.

Emena o server eklise apo mlk tou host mou! Makrua osoi kanete misthosei servers makrua apo thn xlhost!!!

Twra prosorina ews otou kanw diko mou datacenter filoksenoumaste se allon server! einai rpg x5

Δημοσ.

Pou sou kollaei? Otan eisai mesa se poli? Otan eisai kapou me ligo kosmo se mh takta xronika diasthmata? Otan eisai mesa se meri me polla atoma?

Des an exeis kanei install kanena programa defrag opws to Diskeeper kai kane kill to precess tou an to exeis giati sou kanei defrag sto background kai sou kolaei to pc

Δημοσ.

Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως:

Γίνεται να έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή και το C4 και το C5; Θέλω να παίζω πότε με το ένα και πότε με το άλλο. Δώστε καμιά ιδέα βρε παιδιά!

Δημοσ.

2 diaforetikous fakelous kane, dld ama pas na kaneis ton 2 client egatastasi min to afisis na kanei /programfiles/lineage2 alla vale kati allo px /lineageC4. Kai tha mpeis kai stous 2 fakelous kai tha tous kaneis shortcut stin epifanias ergasias kai vouala..

Δημοσ.

To δοκίμασα με την μετονομασία του φακέλου του Lineage αλλά δεν έπιασε. :(

Tώρα μου ήρθε η ιδέα να αντιγράψω τον φάκελο στον 2ο σκληρό, να δω τι θα γίνει! Από χθες το προσπαθώ, να έχω και τα 2 μέσα στον υπολογιστή αλλά πάει το ένα και κολλά επάνω στο άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...