Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mε την 5200 όσο και να ρίξει τα details πάλι σαν τον τζιοβάνι θα πηγαίνει.

kala ontos ala den leei na petaksi lefta gia afto o mixanima kalitera na pari allo

argotera pou tha girisoun oloi sta vista giati me afto oute pasientza den tha pezei

Δημοσ.
Gia osous den to eidan o L2extreme efage louketo :-|

o l2x efage porta giati mazeye poly kosmo kai poly xrhma apo tous donators.

otan diafhmizeis oti exeis 500k xrhstes, e einai sevasto noumero.

anarwtiemai ti 8a ginei me aytous pou exoun parei ta C4 server files (aka BnB). profanws einai me tis eylogies ths NC.

pros osous exoun provlhmata na kanoun login ston official apo xtes to apogeyma, exei problem h otenet k h vivodi (gia agnwstous logous mexri twra) me kapoies diey8ynseis, eidika amerikanikes. to provlhma entopizetai sthn a8hna k sth xalkida mexri stigmhs. an exw perisoteres plhr/ries 8a enhmerwsw (g*mw ton OTE)

kala ontos ala den leei na petaksi lefta gia afto o mixanima kalitera na pari allo

argotera pou tha girisoun oloi sta vista giati me afto oute pasientza den tha pezei

me ta vista k to L2 yparxei asymvatothta mexri stigmhs. yparxei sxetiko thread sto official forum.

epishs provlhmata parousiazontai k se kapoious dual core.

Δημοσ.
kalhspera enthoysiasmenos apo to paixnidi kai apo ayta poy akoysa, to katevasa apo to oficial site to elliniko (l2.bnb.gr) to ekana install to l2 c4 kai perasa kai to patch poy dinei h selida, exo enan Athlon 1.7G 512 ram me karta grafikon nvidia f5200 256 ram(me neoys odugoys perasmenous) kai adsl 768 4net usrobotics, to paixnidi apla phgainei arga, kai orismenes fores kola, anoiksa tis thires poy llei , prepi na allokso tipota sto qos fteei kati? mporo na kano kati?

Eyxaristo poly!

ston bnb pou les file mou, ton exoun parei poly pshla ton amane.

exoun ftia3ei mia ypoti8emenh VPN (etsi thn lene, tromara tous) kai prepei na agoraseis karta pou sou dinei gia sygkekrimenes wres lag-free access.

oi sygekrimenes kartes kostizoun parapanw apo to na plhrwneis official afou to paixnidi einai teleiws kapsimo k 100 wres/mhna den ftanoun oute gia plaka ama eisai LIGO kolhmenos me to paixnidi (fantasou na sai k poly kolhmenos :-? )

Δημοσ.

me ta vista k to L2 yparxei asymvatothta mexri stigmhs. yparxei sxetiko thread sto official forum.

epishs provlhmata parousiazontai k se kapoious dual core.

Vista kai l2c5 exw apo thn rc2 kai no problema...

Kai eidika twra me thn final rts paizw ta panta kai elisa kai ola ta problems me tous drivers kai ena exw na pw! An balete kai ena stickaki 1GB kai kanete kai to config gia ready boost to l2 (kai ta vista) tha ta deite me allo mati ;)

Δημοσ.

paidia geia sas...meta apo kairo ksanaebala internet sto spiti mou kai epidi exo mini piso sta nea tou L2 exo kapoies erotisis...

1.exei bgei to C5?an nai,apo pou mporo na to katevaso?

2.sta grafika iparxi kamia simantiki allagi?

Δημοσ.

paidia geia sas...meta apo kairo ksanaebala internet sto spiti mou kai epidi exo mini piso sta nea tou L2 exo kapoies erotisis...

Δημοσ.

Δημοσ.

1)http://www.lineage2.com tha to breis.

2)an exeis kalh karta grafikon tote nai tha deis tis nees perioxes kai ta nea items/pets/armors/quests.

Δημοσ.

Kalo to c6? Oo

Chronicle 6: The Chronicle Of Warcraft!

/duel?

raids?

dungeons?

soulbound items?

dld ti allo na perimenw?mounts kai 50000 quests?mipws na poume kai ta adena golds na teleiwne?

Kai to loading screen gamaei!!To vivlio tis zouglas!

Mporw na pw oti to 95% twn info tou c6 pou exein vgei mexri twra me kanoun sxedon na ahdiazw.

Siege golems pou den 8a doume pote,poios o logos na ftiaxnoune sunexeia nea hdh siege golems,afou pote kaneis den ta xrhsimopoiei..gia na kanoun epika screenshots kai na goustaroun oi gamers?Ante na doume kai to flying pvp pou lene,na doume ti skata star trek 8a pai3oume.

Exoun kanei pou exoun kanei ton antharas gamisi,den ftanoun ta dc pou trwme sunexeia kai mas petaei giran,as valoune kai ena minion na goustaroume.

GL me to c6,egw 3anaekana renew to account tou wow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...