comfuzio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Egw akomh perimenw gia to l2 official na mou poune an exei bgei pros pwlhsh! Mallon Radio Arbila htan....
lefteragas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα!Μολις αγορασα το lineage Rise of darknerss και αφου εκανα automatic update,το πρωτο πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως μπορω να παιξω on line.Να φανταστω πως πρεπει να βρω καποιο server.Oμως καθως δημιουργουσα εναν manual server συμφωνα με τις οδηγιες του πρωτου topic τα προγραμματα δεν μου κατεβαιναν και τελικα παρατησα τον οδηγο.Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω,για να γευτω και εγω τον μαγικο κοσμο του παιχνιδιου?
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα!Μολις αγορασα το lineage Rise of darknerss και αφου εκανα automatic update,το πρωτο πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως μπορω να παιξω on line.Να φανταστω πως πρεπει να βρω καποιο server.Oμως καθως δημιουργουσα εναν manual server συμφωνα με τις οδηγιες του πρωτου topic τα προγραμματα δεν μου κατεβαιναν και τελικα παρατησα τον οδηγο.Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω,για να γευτω και εγω τον μαγικο κοσμο του παιχνιδιου? Αφού το αγόρασες, λογικά έχεις και 1-2 μήνες δωρεάν στον Official server.
lefteragas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Α!Cristina καλως ηρθες.Ξερεις τι γινεται το αγορασα μεταχειρισμενο και το παλικαρι που το ειχε,ειχε ηδη χρησιμοποιησει τον κωδικο.Πρεπει να αγορασω καποια καρτα ειδικη για να μπορεσω να παιξω on line?account ξερεις πως μπορω να δημιουργησω?Πηγα στο plaync αλλα πολυ μπλεξιμο με πιστωτικες καρτες και μου ζηταει να κατεβασω(πακετο)το καινουργιο lineage που για κακη μου τυχη κυκλοφορει μονο στην αμερικη.Καμμια ιδεα για εναν απελπισμενο πρωταρη?
lefteragas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Kαλα ρε παιδια διαβασα τις περισσοτερες σελιδες και γινεται ενας χαμος...Πηρα ενα παιχνιδακι και εγω ο κακομοιρης να παιξω,και για να μπορεσω να το παιξω πρεπει να κανω τοσα και τοσα που...Εχω πελαγωσει πραγματικα.Πνιγηκα,μπουχτησα...Φιλε comfuzio πραγματικα γινεται ενα κομφουζιο εδω περα..Εσυ που εισαι και χωμενος με αυτα και οι υπολοιποι που ασχοληστε,ειναι δυνατον ενας πρωταρης για να χαρει ενα παιχνιδι να πρεπει να περασει τετοια διαδικτυακη γραφειοκρατια?..Τι να πω δηλ...
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... Διαλέγεις έναν private server Κάνεις register για να αποκτήσεις username/password Κατεβάζεις το patch του Ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνουν στον private server που διάλεξες σχετικά με την τοποθέτηση του patch Και τέλος, κάνεις login στο παιχνίδι
lefteragas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και πως τον διαλεγω τον private server?Μια μικρη βοηθεια...
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και πως τον διαλεγω τον private server?Μια μικρη βοηθεια... Για ξένο server, δοκίμασε να βρεις κάποιον από εδώ ή από εδώ. Για Ελληνικό, οι παρακάτω νομίζω είναι οι πιο δημοφιλείς: E-Global Noobwars Bits & Bytes
lefteragas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια Cristina..Θα το κοιταξω αυριο να δω αν γινεται δουλεια αν και δεν βλεπω ασπρο φως.Προς το παρων δεν το διακρινω..!(Πραγματικα πελαγωσα....,μου βγηκαν τα ματια:roll: )Καλο βραδακι!..:-P (να υποθεσω πως το μνμ κολλαει πιο πολυ στα πμ?!)..
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε. Δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα. Μην σε παίρνει από κάτω!
comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Basika gia mena kakos pou agorases mtx to game Meta oti sou eipe h mod mas einai sosto! twra egw kserw pio polla apo server side pragmata kai den paizw to game plewn alla an deis kati pou se diskolevei kai mporw na kanw kati pes mou
Zzznow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Egw akomh perimenw gia to l2 official na mou poune an exei bgei pros pwlhsh! Mallon Radio Arbila htan.... psa3e ligo. yparxoun polloi servers pou diafimizoun oti einai OFF. 2 pou 3erw sigoura einai: BnB k L2cyberworld. an psa3eis sto l2.hopzone.net 8a vreis arketous pou diafhmizoun oti einai me ta off C4 server files.
comfuzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 psa3e ligo. yparxoun polloi servers pou diafimizoun oti einai OFF. 2 pou 3erw sigoura einai: BnB k L2cyberworld. an psa3eis sto l2.hopzone.net 8a vreis arketous pou diafhmizoun oti einai me ta off C4 server files. Oti lampei den einai kai xrusos panta kai den psaxnw na brw server gia na mpw na paiksw! Psaxnw ta server files pou eipe enas filos ligo pio katw gia na kanw egw l2 official server :mrgreen:
RastaFar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Yparxei an kserete manual gia to la2 sta ellinika??? h mono oti ksero, oti matho? thank you
comfuzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Yparxei an kserete manual gia to la2 sta ellinika??? h mono oti ksero, oti matho?thank you Kapote eixa ena c3 client se greekglish alla den nomizw na sunexistike to project. Se ti tha se boithouse omws to l2 sta ellinika?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα